Leivo rauhan, ihmisyyden ja Britannian Punaisen Ristin puolesta

Kaksikko on aloittanut huhtikuussa kuukauden kestävän kampanjan, jonka tarkoituksena on innostaa leipureita kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa keräämään varoja Britannian Punaisen Ristin Ukrainan kriisin vetoomuksen tukemiseksi miljoonien pakolaisten auttamiseksi. rajalla pakenemaan Putinin vihaa.

“Leipä on pitkään liitetty “elämän henkilökunnaksi”, ja koska se on lujasti mielessämme, molemmat yritykset halusivat tehdä osamme auttaakseen.”sanoi Aidan Monks, Lovingly Artisan Bakeryn perustaja.

“Leivominen näyttää aina tuovan ihmisiä yhteen, varsinkin näinä aikoina, jolloin jo tämä yksinkertainen asia voi auttaa keräämään elintärkeitä varoja ja tukemaan hädässä olevia ihmisiä vaikeimmissa kuviteltavissa olosuhteissa.”

Auttaa sinua auttamaan muita

Tietoisena siitä, että myös britit kohtaavat kasvavan haasteen lamauttavan inflaation takia, Matthews – yksi Ison-Britannian vanhimmista perheomisteisista jauhomyllyistä – tekee osallistumisesta hieman helpompaa alentamalla kaikkia ammatti- ja kotileivonnaisia ​​jauhoja 50:llä. %.

“Meillä kaikilla on velvollisuus tukea tämän valtavan tragedian koettelemia”,sanoi Bertie Mathews, Matthews Cotswold Flourin MD.

”Toivomme rohkaista niin kotileipureja kuin ammattileipureitakin tukemaan Punaisen Ristin rahoitusta. Tämä tarkoittaa voimakkaasti alennettujen jauhojen lähettämistä suoraan leipurien oviin kampanjan käynnistämiseksi.

Hän lisäsi, että hän pyrkii perheessä leipomaan keksejä asian hyväksi.

Inspiroidu

Lovingly Artisan Bakery on myös mukana bileissä lahjoittamalla leivontaosaamista reseptien ja oivallusten muodossa sekä 2000 vastaleivottua ciabattaa. Leipuri kutsuu Lakesin ja Manchesterin alueen leipomoasiakkaansa mukaan: myymään leivät viikonloppuna 1.-2.4. ja lahjoittamaan kaikki myynnit Britannian Punaiselle Ristille.

.

Leave a Comment