Lemonada Media julkistaa palkitun podcast-sarjan uuden kauden, Last Day, ohjelman, joka on omistettu massiivisten epidemioiden torjumiseen ihmiskunnan kanssa ja ratkaisujen löytämiseen

Verkoston lippulaivaesitys palaa 3. kaudelle 6. huhtikuuta kohdata aseväkivalta Amerikassa

Viimeisen päivän logo

Kuuntele Traileri TÄSSÄ

LOS ANGELES, 24. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/Lemonada Mediapodcast-verkko, joka tekee elämästä vähemmän paskaa, ilmoittaa tänään palkitun podcast-lippulaivasarjansa paluun, Viimeinen päivä, jonka tavoitteena on kohdata massiiviset epidemiat ihmiskunnan, nokkeluuden ja edistyksen pyrkimysten kanssa. Isännöi Lemonadan perustaja ja kirjailija, Stephanie Wittels Wachskausi kolmas palaa 6. huhtikuuta käsitellä aseväkivallan tuskallista todellisuutta Amerikassa ja etsiä vastauksia kysymykseen, jota monet kysyvät: “Kuinka voimme elää turvallisesti maassa, jossa on enemmän aseita kuin ihmisiä?”

Stephanie Wittels Wachs ja Jessica Cordova Kramer luotu Viimeinen päivä, ja myöhemmin Lemonada, kun jokainen menetti veljensä yliannostuksiin. He ymmärsivät, että yhteisön rakentaminen heidän valituksensa ympärille voisi saada heidät – ja muut, jotka kärsivät syvästä menetyksestä – ulos pimeydestä. Wittels Wachs laajeni omaa menetystarinaansa pidemmälle puhumalla riippuvuudesta ja itsemurhasta kärsiville ihmisille kahdella ensimmäisellä tuotantokaudella. Viimeinen päivä, ja tämä uusi kausi ei ole erilainen. 10 jakson aikana tiimi matkustaa Montana ja Georgia käydä rehellisiä ja myötätuntoisia keskusteluja perheiden kanssa, jotka ovat menettäneet rakkaansa itsemurhien ja harhailtujen luotien vuoksi. He puhuvat myös niille, jotka luovat yhteisöpohjaisia ​​ratkaisuja aseiden aiheuttamien kuolemien vähentämiseen – samalla kun he saavat perspektiiviä asekulttuuriin kaikkialla Yhdysvalloissa.

“Me sanomme Lemonadalla aina, että ensimmäisen persoonan tarinat voivat pelastaa ihmishenkiä, ja se on ollut erityisen silmiinpistävää tällä kaudella”, Wittels Wachs sanoo. “Minulla oli henkilökohtaisesti hyvin erityinen näkemys aseista tämän prosessin alussa, mutta matkustaminen eri puolille maata, ihmisten tapaaminen olohuoneissaan, heidän kertovan tarinansa reaaliajassa – se oli uskomatonta. voimakas ja todella muutti omaa näkemystäni tästä asiasta. Toivon, että sillä on sama vaikutus yleisöömme.”

Kolmannelle kaudelle Viimeinen päiväLemonada on tehnyt yhteistyötä seuraavien organisaatioiden kanssa: The Kendeda Fund, an Atlanta-pohjainen säätiö, joka pyrkii rakentamaan turvallisempia, terveempiä yhteisöjä investoimalla transformatiivisiin johtajiin ja ideoihin; Pritzker Puckerin perhesäätiö, a Chicago-pohjainen yksityinen perhesäätiö, joka tukee ohjelmia, joilla pyritään muuttamaan yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä innovatiivisten, yhteistyöhön perustuvien ja skaalautuvien lähestymistapojen avulla; Annie E. Casey Foundation, joka kehittää ratkaisuja valoisamman tulevaisuuden rakentamiseksi lapsille, nuorille ja perheille; Jed Foundation, tunne-terveyden edistämisen ja itsemurhien ehkäisyn johtajia, joka antaa teini-ikäisille ja nuorille aikuisille taidot ja tuen kasvaa terveiksi, kukoistaviksi aikuisiksi; Levi Strauss & Co., maailmanlaajuinen vaatealan yritys, joka pyrkii mobilisoimaan Yhdysvaltojen liike-elämän aseväkivallan ehkäisytoimiin; ja Everytown For Gun Safety, voittoa tavoittelematon järjestö, joka kannattaa aseiden valvontaa ja aseväkivaltaa vastaan.

“Viimeisen päivän uusi kausi tuo syvyyttä ja inhimillisyyttä aseväkivallan haasteeseen, ainutlaatuiseen amerikkalaiseen kansanterveyskriisiin, joka voidaan ja täytyy ratkaista”, sanoi David Brotherton, joka johtaa Kendeda-rahaston aseväkivallan ehkäisyä. “Kun aseilla menetetään yli 40 000 ihmistä vuodessa, ongelma voi tuntua ylivoimaiselta monille ihmisille. Viimeisen päivän 3. kauden tarinat muistuttavat meitä siitä, että aseväkivallan uhreja ovat perheenjäsenemme, ystävämme ja naapurimme, ja olemme velkaa. heidän on puhuttava rehellisesti, kuunnellaan avoimesti ja omaksuttava järkeviä ratkaisuja tähän ratkaistavaan kriisiin.”

Lemonadan tämän esityksen tuotantotiimiin kuuluu: Jackie Danziger, valvova tuottaja; tuottajat Kegan Zema ja Giulia Hjort; osakkuustuottajia Hannah Boomershine ja Erianna Jiles; ja vastaavat tuottajat Jessica Cordova Kramer ja Stephanie Wittels Wachs.

Ensimmäinen jakso Viimeinen päivä Kausi 3 on saatavilla kaikilla tärkeimmillä podcast-alustoilla 6. huhtikuuta, ja traileri on nyt saatavilla. Tilaa kuunnellaksesi TÄSSÄ.

TIETOJA STEPHANIE WITTELS WACHSISTA:
Stephanie Wittels Wachs on Lemonada Median, podcast-verkoston, joka tekee elämästä vähemmän paskaa, perustaja ja luova johtaja. Hän on luonut ja isännöinyt Viimeinen päivä, Lemonadan palkittu lippulaivaesitys, joka kohtaa massiivisia epidemioita huumorilla, myötätunnolla ja edistyksen pyrkimyksellä. Sen ensimmäinen tuotantokausi keskittyi opioidikriisiin, joka vei hänen veljensä, kirjailija-tuottaja-koomikko hengen. Harris Wittels (Parks & Recreation, Master of None). Osittain nokkeluutensa ja suorapuheisuutensa ansiosta Wittels Wachs on esiintynyt vieraana lukuisissa podcasteissa (Comedy Bang Bangista Pod Save the People) julkisissa radio-ohjelmissa (NPR:n Morning Edition) ja TV-ohjelmissa (Late Night with Seth Meyers). Hän on myydyimmän kirjan kirjoittaja Kaikki on kamalaa ja ihmeellistä: tragikoominen muistelma neroista, heroiinista, rakkaudesta ja menetyksestä, jonka Kirkus voiteli “voimakkaaksi debyytiksi” julkaisunsa jälkeen. Tunnettu ääninäyttelijä, joka esiintyy lukemattomissa animesarjoissa ja elokuvissa, hän perusti Lemonada Median Jessica Cordova Kramerjoka myös menetti veljensä yliannostukseen, koska Wittels Wachs sanoo: “Yhteisö on pelastusliivi.”

TIETOJA LEMONADA MEDIASTA:
Perustettu vuonna 2019 Jessica Cordova Kramer ja Stephanie Wittels Wachs, Lemonada on palkittu, itsenäinen, ääni-ensisijainen podcast-verkko, jonka tehtävänä on tehdä elämästä vähemmän paskaa. Yritys on myös audio reality™ podcast -genren luoja ja lanseerasi BEING Studiosin, jossa tosi-tv kohtaa podcastin. Lemonada on luonut hittisarjoja, mukaan lukien Gracie-palkittu podcast Viimeinen päivä, In the Bubble with Andy SlavittMeidän Amerikkamme Julian Castron kanssa, Lisää ostoskoriin Kulap Vilaysackin kanssa SuChin Pak, Usko Häntä ja Kerromaton tarina kanssa Jay Ellis. Lemonadan vierailijaluetteloon on kuulunut joukko huipputekijöitä viihteen, median, politiikan ja tieteen maailmoista.

Sponsorointimahdollisuuksia varten ota yhteyttä: dawn@lemonadamedia.com. Lehdistötiedustelut: Lemonada@metropublicrelations.com. Lisätietoja Lemonadasta ja sen podcasteista on osoitteessa www.lemonadamedia.com.

TIETOJA KENDEDA-RAHASTOSTA
Kendeda Fund on yksityinen apurahasäätiö, joka sijoittaa muuttaviin johtajiin ja ideoihin ja vahvistaa yhteisöjä kaikkialla Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa lisäämään tasapuolisuutta, elinvoimaa, kekseliäisyyttä ja joustavuutta. Kendeda-rahasto auttaa aliedustettuja, mutta luotettavia ääniä rakentamaan sosiaalista ja yhteisöllistä pääomaa tukemalla kokeneita ja nousevia johtajia, joilla on näkemys nähdä ongelmat eri tavalla ja rohkeutta haastaa perinteinen ajattelu. Lisää osoitteessa www.kendedafund.org.

TIETOJA PRITZKER PUCKER FAMILY FOUNDATION
Pritzker Pucker Family Foundation tukee vaikuttavia ohjelmia, jotka pyrkivät muuttamaan yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä innovatiivisten, yhteistyöhön perustuvien ja skaalautuvien lähestymistapojen avulla. https://pritzkerpuckerfamilyfoundation.org/

TIETOJA ANNIE E. CASEY -SÄÄTIÖSTÄ Annie E. Caseyn säätiö luo valoisampaa tulevaisuutta maan lapsille ja nuorille kehittämällä ratkaisuja perheiden vahvistamiseen, taloudellisten mahdollisuuksien rakentamiseen ja vaikeuksissa olevien yhteisöjen muuttamiseksi turvallisemmiksi ja terveellisemmiksi asuin-, työ- ja kasvupaikoiksi. https://www.aecf.org/

TIETOJA JED-SÄÄTIÖSTÄ
Jed Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö, joka suojelee emotionaalista terveyttä ja ehkäisee maamme teini-ikäisten ja nuorten aikuisten itsemurhia antaen heille taitoja ja tukea, joita he tarvitsevat menestyäkseen tänään… ja huomenna. https://jedfoundation.org/

TIETOJA LEVI STRAUSS & CO.
Levi Strauss & Co. (LS&Co.) on yksi maailman suurimmista merkkivaatealan yrityksistä ja maailman johtava farkkuvaatteiden valmistaja. Lisätietoja saat osoitteesta http://levistrauss.com.

TIETOJA KAIKKI KAUPUNISTA ASETURVALLISUUDESTA
Everytown on Amerikan suurin aseväkivallan ehkäisyjärjestö. https://www.everytown.org/

Lemonada Media -logo (PRNewsfoto/Lemonada Media)

Lemonada Media -logo (PRNewsfoto/Lemonada Media)

Lainata

Lainata

Katso alkuperäinen sisältö ladataksesi multimedian:https://www.prnewswire.com/news-releases/lemonada-media-announces-new-season-of-award-winning-podcast-series-last-day-a-show-devoted -to-tackling-massive-epidemics-inhimillisyyden-ja-löytää-ratkaisuja-301509432.html

LÄHDE Lemonada Media

Leave a Comment