MacKenzie Scott lahjoittaa 13,5 miljoonaa dollaria Twin Cities Habitat For Humanitylle – WCCO:lle

ST. PAUL, Minn. (WCCO) – Filantrooppi MacKenzie Scott myönsi 13,5 miljoonaa dollaria Twin Cities Habitat for Humanitylle, “pelin vaihtajalle”, jonka järjestö sanoo auttavan sitä saavuttamaan tavoitteensa edistää rotujen tasa-arvoa asumisessa.

Lahjoitus on enemmän kuin se, mitä ryhmä kerää kaikilta lahjoittajilta yhdessä vuodessa, tiedottaja sanoi, ja se on suuri osa sen vuotuisesta 33 miljoonan dollarin toimintabudjetista.

LUE LISÄÄ: Minnesotan lainsäätäjät ehdottavat muutoksia murharikoslakeihin

“Tämä muutoslahja muuttaa Twin Cities Habitat for Humanityn pyrkimyksiä edistää mustan asunnonomistusta ja kääntää vuorovesi Minnesotan rodullisiin eroihin”, sanoi Chris Coleman, Twin Cities Habitat for Humanityn toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja. “Filantrooppinen tuki on elintärkeää organisaatiomme innovaatioille ja kasvulle, kun teemme yhteistyötä yhteisön kanssa rakentaaksemme elinvoimaisemman ja oikeudenmukaisemman alueen.”

Järjestö hyväksyi viime joulukuussa strategisen suunnitelman kohtuuhintaisten asuntojen luomiseksi, säilyttämiseksi ja edistämiseksi sekä rodun tasa-arvon edistämiseksi asumisessa. Lahja auttaa laajentamaan asunnon mahdollisuuksia kohti 125–150 sulkemista vuodessa, mikä on kasvu nykyisestä 100:sta, ja lisää kotituotantoa “suuren mittakaavan kehitystyön ja vuokra-asuntojen muuntamisen kautta asunnonomistuksiksi”.

Federal Reserve Bank of Minneapolisin tietojen mukaan mustat perheet omistavat kodin kolmanneksen valkoisiin perheisiin verrattuna: Vain 25 prosenttia mustista kotitalouksista omistaa kotinsa verrattuna 77 prosenttiin valkoisista, ja määrä on laskenut vuodesta 1950.

(luotto: Federal Reserve Bank of Minneapolis)

Tämä ero Twin Citiesissa on kansakunnan pahin Urban Instituten raportin mukaan, jonka mukaan ongelma on vain pahentunut.

“Tämä on ollut olemassa vuosikymmeniä, ja se on jatkunut monista yrityksistä huolimatta”, sanoi Edward Goetz, Minnesotan yliopiston kaupunki- ja alueasioiden keskuksen johtaja ja rodun ja köyhyyden vaikutusten asiantuntija. asuntopolitiikka. ”Mustan ominaisuudet arvioidaan eri tavalla. Niitä rahoitetaan ja rahoitetaan eri tavalla. Ja siksi meidän on todella ratkaistaksemme täyden varallisuuskuilun, meidän on tehtävä muutakin kuin vain suljettava asunnonomistuskuilu.”

LUE LISÄÄ: Tukiseinän romahtaminen I-35W:ssä kehottaa sulkemaan kaistan

Asuntojen hinnat jatkavat nousuaan, eikä meilläkään niitä ole tarpeeksi. Twin Citiesilla on myös yksi maan pahimmista asuntopulasta.

Sarah Berke, ohjelmavastaava Perheasuntorahasto sanoi, että alueen on rakennettava vuosittain 3 500 asuntoa lisää täyttääkseen ennustetun asuntotarpeen täällä sekä vuokralle että omistukselle. Hän huomautti, että mustien yhteisöjen umpeen kurominen merkitsisi 60 000 uuden mustan asunnonomistajan tukemista ja luomista.

“Katsomme kustannustaakkaa ilman, että saavutamme asuntotarjontatavoitteitamme”, Berke sanoi. “Reaktioiden lykkääminen meneillään olevan asuntokriisin ratkaisemiseksi pahentaa ehdottomasti rodullisten varallisuuserojen ja sosioekonomisten erojen ongelmaa alueellamme.”

David McGee on voittoa tavoittelemattoman Build Wealth MN:n toiminnanjohtaja, jonka avulla vaatimukset täyttävät perheet voivat osallistua pitkän aikavälin talouslukutaitoon ja koulutusohjelmiin. Hän sanoi, että organisaatio yrittää kouluttaa mustia perheitä politiikoista ja järjestelmistä – uusimisesta saalistuslainoihin – ja auttaa heitä navigoimaan taloudellisissa päätöksissä.

“Suurin osa perheistä, jotka tulevat ohjelmaamme ja tienaavat 24 000 dollaria vähemmän kuin heidän osaamisensa ja koulutuksensa sanoo, joten nyt puhumme kohtuuhintaerosta henkilöille, jotka eivät todella tienaa paljon ja saavat omaisuuden, joka vastaa heidän tarpeitaan. perheestä tulee joskus suuri este”, McGee sanoi. “Inventaario on juuri nyt suuri haaste, joten kiitos Habitatille.”

Scott, Amazonin Jeff Bezosin entinen vaimo, antoi apurahoja myös muille Minnesotan järjestöille: Boys & Girls Club of the Twin Cities, Planned Parenthood North Central States, White Earth Nation Boys & Girls Clubs, Red Lake Nation Boys & Girls Club ja United States of Care, blogin mukaan.

LISÄÄ UUTISIA: 2 teiniä syytettynä varastetun katumaasturin syttyessä tuleen Mendota Heightsin poliisin takaa-ajon aikana

Hän sanoi keskittävänsä hyväntekeväisyystyönsä oikeudenmukaisuuteen.

.

Leave a Comment