Rotherham: “Harvoin on kohdistettu niin paljon pelkoa ja vihaa niin harvoille” – Ihmisyyden muistiinpano, kun Utahin hallitus asettaa veto-oikeudet vain neljälle lapselle


Rekisteröidy tästä 74:n päivittäiseen uutiskirjeeseen. Lahjoita täällä tukemaan 74:n riippumatonta journalismia.

Versio tästä esseestä ilmestyi alun perin Eduwonkissa blogi.

Transsukupuolisten urheilijoiden sekä lukion ja korkeakoulujen yleisurheilusta käytävässä “keskustelussa” on masentava laatu. Sekä kannattajat että vastustajat heiluttavat paljon monimutkaisia ​​faktoja kentällä. Siksi kirjoitin viime vuonna The 74 -lehdessä, että tarvitsemme kansallisen komission auttamaan ohjeiden ja parhaiden käytäntöjen laatimisessa ja päivittämään niitä tarpeen mukaan. Mitä mieltä tahansa Lia Thomasista, Penn-uimijasta, joka voitti äskettäin NCAA:n mestaruuden naisten uinnissa, hän noudatti NCAA:n luomia sääntöjä, ei luonut omiaan.

Toissapäivänä panin merkille, että poliittisella oikeistolla kulttuurisota näyttää näissä asioissa etenevän vain yhteen suuntaan. Sitten tällä viikolla Utahin kuvernööri. Spencer Cox antoi erittäin inhimillisen veto-oikeuden transsukupuolisten urheilukiellolle siinä osavaltiossa – juuri siksi, että asia on monimutkainen. Hänen veto-oikeutensa voidaan hyvinkin ohittaa, mikä on juuri niin kuin kävi Arkansas-esimerkillä, jota käytin toissapäivänä (Indianan kuvernööri myös vetosi kieltoon). Silti se oli huomionarvoinen, ja hänen veto-viestinsä on lukemisen arvoinen muutamasta syystä. Ensinnäkin kuvernööri tukee täällä jonkinlaista prosessia kilpailun ympärillä esiintyvien monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi; se on suora kielto, jota hän vastustaa. Se katoaa osaksi kattavuutta. Ja kirjeen osa makkaraa ansaitsee myös lukea. Ja toiseksi, koska kirje korostaa, että puhumme täällä nuorista ja ihmisyyden pitäisi olla ytimessä. Se osa on erinomainen.

Coxin kirjeestä:

Pysy ajan tasalla.
Investoi riippumattomaan journalismiin. Ja auta The 74:ää vaikuttamaan.

Lopuksi tähän vetoon on vielä yksi tärkeä syy. Minun on myönnettävä, etten ole transsukupuolisuuden asiantuntija. Minun on vaikea ymmärtää niin paljon siitä, ja tiede on ristiriitaista. Jos epäilen, yritän kuitenkin aina erehtyä ystävällisyyden, armon ja myötätunnon puolelle. Yritän myös päästä lähelle, ja opin niin paljon transsukupuolisten yhteisöstämme. He ovat mahtavia lapsia, jotka kohtaavat valtavia taisteluita. Tässä ovat numerot, jotka ovat vaikuttaneet eniten päätökseeni: 75 000, 4, 1, 86 ja 56.

  • 75 000 lukiolaista osallistuu lukion urheiluun Utahissa.
  • 4 transsukupuolista lasta, jotka harrastavat lukion urheilua Utahissa.
  • 1 transsukupuolinen opiskelija, joka pelaa tyttöurheilua.
  • 86 % transnuorista ilmoitti itsemurhasta.
  • 56 % transnuorista on yrittänyt itsemurhaa

Neljä lasta, ja vain yksi heistä harrastaa tyttöjen urheilua. Siitä tässä kaikessa on kyse. Neljä lasta, jotka eivät hallitse tai voita palkintoja tai ota stipendejä. Neljä lasta, jotka vain yrittävät löytää ystäviä ja tuntevat olevansa osa jotain. Neljä lasta yrittää selviytyä joka päivä. Harvoin niin paljon pelkoa ja vihaa on kohdistettu niin harvoille. En ymmärrä mitä he käyvät läpi tai miksi he tuntevat niin kuin he tuntevat. Mutta haluan heidän elävän. Ja kaikki tutkimukset osoittavat, että pienikin hyväksyntä ja yhteys voivat vähentää itsemurhaa merkittävästi. Tästä syystä, kuten muutkin, olen ryhtynyt tähän toimenpiteeseen siinä toivossa, että voimme jatkaa yhteistyötä ja löytää paremman tavan. Jos veto ohitetaan, toivon, että voimme yrittää löytää tapoja osoittaa näille neljälle lapselle, että rakastamme heitä ja että heillä on paikka osavaltiossamme.

Andrew Rotherham on yksi Bellwether Educationin perustajista ja kumppani sekä The 74:n hallituksen jäsen. Hän kirjoittaa Eduwonk.com-sivustolle, jossa versio tästä kommentista ilmestyi ensimmäisen kerran.

Liittyvät

Rotherham: Tarvitsemme kansallisen toimikunnan transsukupuolisten opiskelijaurheilijoiden osallistamiseksi

Liittyvät

Tilaa The 74:n uutiskirje

Lähetä kirje toimittajalle

.

Leave a Comment