St. Vrain Habitat for Humanity saa 3,5 miljoonan dollarin apurahan

Habitat for Humanity of the St. Vrain Valley saa 3,5 miljoonan dollarin apurahan työhönsä Longmontissa, Daconossa ja Estes Parkissa osana suurempaa 436 miljoonan dollarin lahjaa hyväntekijä MacKenzie Scottilta Habitat for Humanity -järjestölle.

“Tämä lahja on meille todella suuri siunaus”, sanoi John Lovell, St. Vrain Habitatin kehitysjohtaja. “Odotamme asuntojen määrän kasvavan merkittävästi.”

Hän sanoi, että lahja tulee aikana, jolloin kodin omistaminen on yhä enemmän työväenluokan perheiden ulottumattomissa. Elinympäristöjohtajat kertoivat, että Longmont Housing Affordability Review -tutkimuksen mukaan Longmontissa ei ole lähtötason asumisvaihtoehtoja.

Vapaaehtoinen Jenica Amrose, nähtynä ikkunasta sisältä, katselee, kun hän saa opastusta rakentaa soffitti Habitat for Humanity -kotiprojektiin St. Vrain Valleyssa Daconossa keskiviikkona. Habitatin St. Vrain -osasto sai 3,5 miljoonan dollarin rajoittamattoman avustuksen projekteihinsa Longmontissa, Daconossa ja Estes Parkissa. (Matthew Jonas/henkilöstövalokuvaaja)

Katsauksen mukaan 58 prosenttia vuokralaisista Boulder Countyssa käyttää yli 30 prosenttia tuloistaan ​​kuukausivuokraan, mikä on kansallista keskiarvoa korkeampi. Longmont on arvioinut 2 900 kohtuuhintaisen asunnon pulaa aluesuunnitelmansa tavoitteiden perusteella. Tähän mennessä vain 6 % kohtuuhintaisista asunnoista on myynnissä.

“Tämä lahja on tunnustus kohtuuhintaisen asunnon kriittisestä tarpeesta tässä yhteisössä, suuresta työstä, jota kannattajamme ovat tehneet Habitat-mallissa paikallisesti, ja vahva todiste siitä, että kodin omistaminen on muutosta, ei vain yksittäisen asunnon omistajan, vaan myös yhteisön kannalta. jossa he asuvat”, David Emerson, St. Vrain Habitatin toiminnanjohtaja, sanoi kirjallisessa lausunnossa.

Ohjelmaan osallistuvat perheet valitaan tarpeen, kyvyn maksaa edullinen asuntolaina takaisin, halun työskennellä perhepalveluiden parissa, sijoittaa 250-500 tuntia hikipääomaa kodin rakentamiseen, suorittaa virallisen talousbudjetoinnin ja neuvonnan sekä säästää vaaditun untuvan. maksu.

Organisaation rakentamista 115 kodista 83 %:ssa asuu edelleen alkuperäiset asunnonomistajat.

“Olemme erittäin halukkaita, että perheemme menestyvät”, Lovell sanoi. “Ihmisillä, jotka eivät koskaan voisi kuvitella omaavansa kotia, on nämä mahdollisuudet kanssamme.”

Lovell sanoi, että Habitat myy asunnon osallistujalle omakustannushintaan, nolla prosentin korolla asuntolainalla ja sen maksamisajalla tulojen perusteella. Habitat sijoittaa sitten asuntolainan maksut useampaan asuntoon.

“Se on erittäin kestävä malli”, hän sanoi.

Vasemmalta: Vapaaehtoiset Tom Hart ja Glen Shanahan työskentelevät Habitat for Humanityn räystäsissä St. Vrain Valley -kotiprojektissa Daconossa keskiviikkona. Habitatin St. Vrain -osasto sai 3,5 miljoonan dollarin rajoittamattoman avustuksen projekteihinsa Longmontissa, Daconossa ja Estes Parkissa. (Matthew Jonas/henkilöstövalokuvaaja)

Hän kertoi, että Habitat aikoo rakentaa ensi vuonna 10 asuntoa St. Vrain Valleyn ja Estes Parkin alueelle, minkä jälkeen se aikoo lisätä uusien asuntojen määrää tulevina vuosina apuraharahoilla. Habitat oli aiemmin keskimäärin kuudesta kahdeksaan uutta kotia vuodessa.

Tämän vuoden projekti sisältää kahdeksan pysyvästi edullista kotia, jotka on rakennettu neljäksi duplexiksi, Longmontin länsipuolelle Mountain Brook -kehityksessä. Habitat rakentaa myös uutta taloa perheen kanssa Daconossa, jonka koti paloi tulipalossa.

Vaikka organisaatio on vielä päättämässä apuraharahojen jakamista, Lovell sanoi, että niitä käytetään muun muassa maan hankkimiseen ja infrastruktuurin rakentamiseen Habitatin olemassa oleville kiinteistöille niiden valmistelemiseksi koteja varten. Rahat käytetään myös kodinrakennusohjelman ja tärkeän kodin korjausohjelman käynnistämiseen Daconossa.

Hän lisäsi, että seuraava iso askel on rekrytoida lisää vapaaehtoisia. Hän sanoi, että Habitatilla on tyypillisesti 1 500 vapaaehtoista, jotka osallistuvat 20 000 työtuntiin vuodessa.

“Tiedämme, että meidän on tuplattava määrä, kun nousemme”, hän sanoi. “Tarvitsemme nyt vapaaehtoisia auttamaan meitä rakentamaan näitä koteja.”

Flatirons Habitat for Humanity, joka palvelee Boulder Valleyn aluetta, ei ollut yksi maan 84 apurahan saaneesta tytäryhtiöstä, kyseisen järjestön mukaan.

Leave a Comment