10 järkyttävintä ei-inhimillistä vampyyrin tekoa

Aina kun vampyyri sammuttaa ihmisyytensä, katsojat tietävät, että asiat ovat muuttumassa villiin. Tämä on tonttipistevaluutta Vampyyri päiväkirjat joka sallii normaalisti moraalisten ja hyvin sopeutuneiden päähenkilöiden sukeltaa täydelliseen kaaokseen.

Aiheeseen liittyvät: 10 Klaus Mikaelsonin lainausta, jotka ovat täysin meemin arvoisia

Fanit kohtasivat ensimmäisen kerran ihmiskunnattoman vampyyrin kaudella 1 Damon Salvatoren muodossa (vaikka tätä ei koskaan varmistettu suoraan ohjelmassa). Inhimillisyytensä sammuttaminen merkitsi sitä, että kyseiset vampyyrit eivät tunteneet tunteita tai empatiaa, mikä sai heidät tekemään joitain ohjelman pahimpia julmuuksia.

PÄIVÄN NÄYTTÖVIDEO

Elena poltti talonsa


Elena pitelee ruusua Vampyyripäiväkirjassa.

Kaudella 4 Elena Gilbert pakotettiin sopeutumaan elämään vampyyrina, mitä hän ei ollut koskaan halunnut. Näytti siltä, ​​että hän vihdoin alkoi hyväksyä uutta asemaansa ravintoketjussa, kun Katherine Pierce tappoi veljensä Jeremyn.

Elena ei voinut selviytyä tästä menetyksestä, joten hän sulki ihmisyytensä. Hänen ensimmäinen tekonsa oli polttaa lapsuudenkodin. Tämä oli täysin järkyttävää, koska hänellä oli niin monia muistoja siitä talosta. Kaikki hyvät hetket hänen vanhempiensa, veljensä ja ystäviensä kanssa olivat nyt pilaantuneet ikuisesti.

Caroline poltti äitinsä kirjeen


Liz Forbesin kuolema kosketti kaikkia äärimmäisen kovasti, myös yliluonnollisen draaman faneja. Hänen tyttärensä Caroline oli kuitenkin erityisen tuhoutunut. Hän ja hänen äitinsä olivat vihdoin asettuneet rakastavaan ja hyväksyvään suhteeseen, mutta Liz kuoli syöpään, johon vampyyrin veri ei voi parantaa.


Aiheeseen liittyvät: 10 lainausta, jotka todistavat, että Elenalla ja Bonniella on paras vampyyripäiväkirja-ystävyys

Kun Liz kuoli, Caroline sulki ihmisyytensä. Saadakseen hänet takaisin Stefan antoi Carolinelle viimeisen kirjeen, jonka hänen äitinsä oli kirjoittanut hänelle. Valitettavasti Caroline otti kirjeen ja poltti sen jättäen hänet ja katsojat hämärään Sheriffin viimeisistä sanoista.

Elena yritti tappaa Bonnien


Sinä aikana, jolloin Elenan inhimillisyys sammui, hän teki paljon kauheita asioita, joita kaikkia voidaan pitää järkyttävinä, koska Elena oli esityksen moraalinen kompassi. Kuitenkin, kun hän yritti tappaa parhaan ystävänsä Bonnien, kaikki tiesivät, että Elena oli nyt konna.


Tämä oli täysin odottamatonta, sillä Elena ja Bonnie olivat olleet parhaita ystäviä aiemmin Vampyyri päiväkirjat oli alkanut. Lisäksi, kun otetaan huomioon kaikki, mitä Bonnie oli uhrannut Elenan hyväksi ja aikoisi uhrata jatkossakin, Elena joutui ristiriitaan muiden ystäviensä kanssa.

Damon jätti Lexin kuolemaan


Damon vangitsee Leksin Vampyyripäiväkirjassa.

Vaikka Salvatore-veljekset lopulta korjasivat kuluneen suhteensa, oli aika, jolloin Damon vihasi veljeään täysin. Tänä aikana Stefan kysyi parhaalta ystävältään Lexiltä, ​​voisiko tämä auttaa Damonia kääntämään hänen ihmisyytensä takaisin, aivan kuten hän oli tehnyt Stefanin itsensä kanssa.

Aluksi se näytti toimivan, ja Lexi ilmeisesti pääsi läpi vanhemman Salvatoren veljen. He jopa nukkuvat yhdessä. Tämä osoittautui kuitenkin Damonin temppuksi houkutellakseen Lexiä auringonnousua lähestyvälle paljaalle katolle ilman hänen päivänvalorengasta.


Damon jätti Enzon kuolemaan


Enzo oli loistava lisäys esitykseen kaudella 5. Hän oli nokkela ja hurmaava, ja hänen suhteensa Bonnieen kaudella 7 ja 8 oli yksi Vampyyri päiväkirjat‘parhaat suhteet. Enzon ystävyys Damonin kanssa oli myös yllättävän suloinen.

He tapasivat ensimmäisen kerran, kun Augustine-seura vangitsi heidät. Kuitenkin, kun heidän pakosuunnitelmansa alkoi epäonnistua, Enzo jäi loukkuun liekkien ympäröimään häkkiin. Damon sammutti ihmisyytensä ja jätti parhaan ystävänsä kuolemaan. Tämä valinta vaikutti syvästi heidän ystävyyteensä eteenpäin.

Caroline pakotti Stefanin sulkemaan ihmisyytensä


Stefan ja Caroline pitävät kädestä Vampyyripäiväkirjassa.

Kun Caroline sulki inhimillisyytensä, kukaan ei tiennyt mitä odottaa. Ei ole yllättävää, että Caroline pystyi pitämään hallinnan jopa ilman tunteitaan. Toki hän oli ilkeämpi eikä enää välittänyt ystävistään, mutta hän ei alun perin halunnut satuttaa ketään.


Aiheeseen liittyvät: 10 Stefanin ja Carolinen lainausta vampyyripäiväkirjoista, jotka osoittavat, että he ovat täydellisiä toisilleen

Pysäyttääkseen Stefanin, ainoan henkilön, joka saattoi saada hänet vaihtamaan ihmisyytensä takaisin, hän pakotti hänet sammuttamaan omansa, jolloin kaksi vampyyria muodostivat kaoottisen parin Bonnien ja Clyden suoneen. Sitten he lähtivät murharetkelle Mystic Fallsin ympärille.

Toivo tappoi Lizzien


Kieltämättä tämä ei ollut peräisin Vampyyri päiväkirjat itse, mutta se tapahtuu samassa universumissa. Sisään Perintöjä, Hope ja Lizzie jakoivat myrskyisän ystävyyden. He eivät olleet vihollisia, mutta he eivät aina olleet ystäviäkään.

Kaudella 4 Hopesta tuli vihdoin Tribrid, mutta se tarkoitti, että hänen ihmisyytensä sammui. Hänestä tuli täysin erilainen henkilö, ja hänen ystävänsä yrittivät jatkuvasti päästä hänen luokseen. Kaikki tämä kuitenkin kärjistyi, kun hän katkaisi Lizzien kaulan. Tämä oli pelottavaa, koska Hope todella aikoi tappaa Lizzien tietämättä, että Lizzie oli jo niellyt vampyyrin verta.

Caroline pakotti Liamin leikkaukseen Sarah Salvatoressa


Sarah Salvatore oli Zach Salvatoren tytär. Damon luuli tappaneensa hänet, mutta sen sijaan Stefan onnistui pelastamaan hänet ja piilottamaan hänet pois perheensä yliluonnollisilta puolilta. Valitettavasti Enzon puuttuminen toi Sarahin takaisin kippiin.


Sen jälkeen kun Caroline oli sulkenut ihmisyytensä, hän halusi vain jäädä rauhaan, mutta Stefan halusi yrittää auttaa häntä. Turhautuneena Caroline pakotti Liamin leikkaukseen Sarahin ilman anestesiaa. Se oli kauhistuttava kohtaus, eivätkä fanit vieläkään voi uskoa, että Caroline tekisi jotain niin julmaa ja kieroa.

Enzo melkein jätti Bonnie For Dead


Enzo ja Bonnie ovat ehkä paras pariskunta Vampyyri päiväkirjat. He tukivat toisiaan niin paljon ja hyväksyivät toisensa sellaisena kuin he olivat, minkä vuoksi fanit järkyttyivät, kun Enzo joutui katkaisemaan ihmisyytensä viimeisellä kaudella.

Bonnie oli päättänyt saada hänet takaisin, joten hän sytytti tuleen mökin, jossa he olivat. Enzo ei kyennyt lähtemään, joten hän tyytyi katsomaan rakkaansa putoavan tajuttomaksi. Bonnie olisi voinut kuolla, ellei Enzo olisi onnistunut saamaan takaisin ihmisyytensä juuri ajoissa.

Stefan tappoi Enzon


Miksi Stefan tappaa Enzon

Tällä hetkellä Stefanista tuli todellinen konna. Enzon kuolema oli niin traaginen ja epäoikeudenmukainen, että se ei tuntunut todelliselta. Stefan oli kolmas vampyyri, joka sammutti heidän ihmisyytensä kaudella 8, ja tänä aikana hän yritti tappaa Elenan, koska tämä oli Damonin todellinen rakkaus.

Elena oli Bonnien ja Enzon kanssa, jotka viettivät ihanaa lomaa, kunnes Stefan ilmestyi heidän ovellensa Enzon sydän käsissään. Se oli täysin järkyttävää ja sydäntäsärkevää, varsinkin kun Enzo oli oikeastaan ​​ainoa hyvä asia Bonnien elämässä, joka oli juuri viety pois.

Seuraavaksi: Stefanin 9 ystävyyttä vampyyripäiväkirjoissa, rankattu


Star trek picard, miksi Guinan ei muista Jean Lucia, ei ole TNG-juonen aukko

Picard: Miksi Guinan ei muista Jean-Lucia, ei ole TNG-juonen reikä


Kirjailijasta

Leave a Comment