100 miljoonan dollarin kampanja osoittaa Jeesuksen täyden inhimillisyyden rohkaistakseen ihmisiä tutkimaan uskoaan: “Hän saa meidät”

100 miljoonan dollarin mediakampanja on tällä hetkellä suunnattu ihmisille, jotka ovat epävarmoja kristinuskosta osoittamalla heille, kuinka ihminen Jeesus Kristus todella oli.

Maaliskuun puolivälissä käynnistetty “He Gets Us” -kampanja on The Signatryn, Kansasin Overland Parkissa sijaitsevan kristillisen säätiön aloite, Religion News Service (RNS) raportoi.

Säätiö käyttää kampanjaan yli 100 miljoonan dollarin rahoitusta, jonka se kuvailee “samanmielisille perheille, jotka haluavat nähdä Raamatun Jeesuksen edustettuna nykypäivän kulttuurissa samalla merkityksellisyydellä ja vaikutuksella kuin hänellä oli 2000 vuotta sitten”.

***Tilaa CBN-uutiskirjeitä ja lataa CBN News -sovellus varmistaaksesi, että saat aina viimeisimmät uutiset selvästi kristillisestä näkökulmasta.***

Muut ryhmät ovat liittyneet kampanjaan, mukaan lukien Luis Palau -yhdistys, National Association of Evangelicals ja Christianity Today -lehti.

Luis Palau -yhdistyksen puheenjohtaja Kevin Palau sanoi olevansa “kiitollinen, että kampanjan tarkoituksena ei ollut värvätä mihinkään tiettyyn kirkkoon tai kirkkokuntaan, vaan yksinkertaisesti rohkaista ihmisiä tutkimaan uskoa Jeesukseen”.

“Uskon, että mainokset itsessään antavat kipinän monille mielenkiintoisille henkisille keskusteluille, ja se on hyvä asia”, hän sanoi lausunnossaan RNS:lle.

Allekirjoittaja osti lähetysaikaa mainoksille NCAA Collegen miesten koripalloturnauksen lähetysten aikana osana kampanjaa, joka käyttää myös mainosostoja TV:ssä, radiossa, sosiaalisessa mediassa ja mainostauluissa viestinsä viemiseksi yleisölle.

Teologisesti tarkasteltuna Jeesus oli sekä täysin Jumala että täysin ihminen. Se on yksi uskon mysteereistä. Mutta joskus ihmiset unohtavat, kuinka ihminen hän oli ja kuinka hän käsitteli kaikki samat asiat kuin me.

Jason Vanderground, Michiganissa toimivan mainonnan luovan ryhmän Havenin puheenjohtaja, työskentelee säätiön kanssa projektin parissa. Hän kertoi RNS:lle, että mainoskampanja perustuu laajaan tutkimukseen.

“Puhuimme tuhansien ihmisten kanssa, jotka, vaikka he ovat tietysti kuulleet Jeesuksesta, he eivät tiedä Hänen palvelutyönsä koko laajuutta”, hän sanoi lausunnossaan. “Näemme valon syttyvän heille, kun he alkavat tunnustaa, että Jeesus oli täysin ihminen – ja se vie heitä eteenpäin, jotta he voivat ottaa vastaan ​​ja ymmärtää, että Hän oli myös täysin Jumala.”

Vanderground sanoi, että kampanjassa ei ole “rekrytointia tai käännynnäistä”, vaan pikemminkin “Jeesuksen kunnioituksen ja henkilökohtaisen merkityksen lisääminen”.

Esimerkiksi 15 sekunnin videospotissa, jonka otsikko on Jesus Suffered Anxiety, mustavalkoisia still-kuvia käytetään kuvaamaan ahdistuksesta kärsiviä ihmisiä. Grafiikka paljastaa “Jeesuskin kärsi ahdistuksesta. Hän saa meidät.”

Tähän mennessä video on kerännyt yli 9 500 000 katselukertaa sen jälkeen, kun se ladattiin YouTubeen viime marraskuussa.

Videon kuvaus korostaa yötä, jolloin Jeesus petettiin.

“Jeesus sanoi, että hänen sielunsa oli murheellinen kuolemaan asti – näin kuvailimme ahdistusta. Raporttien mukaan hän oli niin järkyttynyt, että hän hikoili, joissakin tapauksissa se jopa viittaa siihen, että hän hikoili verta.

Aivan kuten sinä ja minä, hän teki parhaansa käsitelläkseen sitä, ja aivan kuten me, hänen selviytymismekanisminsa eivät toimineet niin hyvin.

Hänen ystävänsä nukahtivat. Rukouksistaan ​​huolimatta hänellä oli edelleen sama mahdoton tehtävä tehtävänä. Ja miehet, jotka metsästivät häntä, löysivät hänet sinä yönä, aivan puutarhasta.

Huolimatta tästä täydellisestä epäonnistumisesta ahdistuksensa tukahduttamisessa, Jeesus löysi voiman kohdata syyttäjät ja alistua heille mielellään ja ilman väkivaltaa – tietäen, että hänen kuolemansa vain levittäisi hänen radikaalin rakkauden viestiään.”

Kaikki mainokset ohjaavat ihmiset “He Gets Us” -kampanjasivustolle, joka kannustaa kävijöitä lukemaan, katsomaan ja kuuntelemaan.

“Oletko koskaan kokenut turhautumista? Surua? Kiusausta? Niin on Jeesuskin”, verkkosivustolla lukee. “Jeesus ymmärsi, millaista elämä oli hänen aikanaan ihmisille – erityisesti syrjäytyneille. Hän veti syrjäisillä oleviin, koska hänkin oli yksi: maahanmuuttaja. Koditon. Pidätetty. Kiusattu. Kaiken tämän kautta Jeesus toivotti syrjäytyneet tervetulleeksi, puolusti naisia, hengaili häiriöiden kanssa, jopa ystävystyi vihollisten kanssa.”

Sivuston avulla käyttäjät voivat myös keskustella verkossa, lähettää tekstiviestin vapaaehtoiselle rukoilemaan heidän puolestaan ​​ja ilmoittautua Raamatun lukusuunnitelmaan.

RNS:n mukaan kampanjaa esikatseltiin kahden kuukauden ajan 10:llä Yhdysvaltain markkinoilla, ja se keräsi yli 30 miljoonaa YouTube-katselukertaa, yli 10 miljoonaa tv-mainoksen katselua parhaimmillaan ja 95 miljoonaa näyttökertaa ulkona. Lisäksi järjestäjien mukaan 10 000 ihmistä ilmoittautui YouVersionin raamatunlukusuunnitelmiin, 3 000 osallistui live-chat-keskusteluun ja 1 000 teki rukouspyynnön.

.

Leave a Comment