Austin Habitat for Humanity saa yllättävän 8,5 miljoonan dollarin lahjoituksen

Perjantai, 25. maaliskuuta 2022, kirjoittanut Willow Higgins

Austin Habitat for Humanity on saanut 8,5 miljoonan dollarin lahjan, kipeästi kaivatun sijoituksen, joka auttaa paikallista tytäryhtiötä lisäämään talojen määrää ja Austinin yhteisön jäsenten määrää, joita se voi palvella.

Filantrooppi ja kirjailija MacKenzie Scott, joka on arvoltaan lähes 50 miljardia dollaria osittain hänen osuudestaan ​​Amazonissa, teki a 436 miljoonan dollarin lahja Habitat for Humanity Internationalille ja 84 tytäryhtiölle. Austinin tytäryhtiö on saanut vain 2 prosenttia hänen lahjastaan, mikä on riittävän suuri summa muuttamaan AHFH:n mahdollisuuksia saavuttaa. Viimeksi järjestöllä oli varaa ostaa maata edulliseen asuntoalueeseen Austinissa vuonna 2013 – Scottin lahjoitus antaa sille mahdollisuuden tehdä niin uudelleen.

“Tämä lahja on puuttuva lenkki, jota tarvitsimme ostaaksemme tontin rakentaaksemme lisää koteja palvelualueellemme ja kasvattaaksemme kohtuuhintaisten asuntotuotteiden valikoimaamme”, sanoi Angel Leverett, AHFH:n tiedottaja. “Meillä on nyt mahdollisuus laajentaa rakentamiemme talojen määrää vuosittain ja mukauttaa asuntotuotteemme palvelemaan entistä useampia perheitä Keski-Texasissa.”

“Tämä poikkeuksellinen taloudellinen investointi on pelin muuttaja, joka auttaa rakentamaan organisaatiomme kapasiteettia ja kestävyyttä”, AHFH:n uutiskirje kertoo Scottin lahjoituksesta. “Se tarjoaa resurssit ostaa maa-alueita, joita tarvitaan entistä edullisempien asuntojen rakentamiseen mahdollisimman monelle perheelle palvelualueillamme Bastropin, Blancon, Caldwellin, Haysin ja Travisin maakunnissa.”

Habitat for Humanity -malli on ainutlaatuinen edullinen asumisvaihtoehto, koska asukkaat osallistuvat rakentamisprosessiin. Henkilöitä, jotka täyttävät kelpoisuusvaatimukset ja jotka ovat kiinnostuneita Habitat-kodin omistamisesta, pyydetään sijoittamaan 200 tuntia ”hikipääomaa” tulevan kotinsa ja naapureidensa rakentamiseen. Austinissa AHFH-tiimi auttaa varmistamaan, että hakijat ovat taloudellisesti kunnossa rakennusprosessin aikana, ja auttaa heitä perustamaan asuntolainaan, johon heillä on varaa.

“Kun he ovat saaneet talonsa valmiiksi, he sulkevat kodin ja muuttavat sisään”, Leverett selitti.

Scottin sijoituksesta julkistettiin vasta äskettäin, joten AHFH-tiimin on tehtävä töitä selvittääkseen, miten se parhaiten käytetään. Mutta he toivovat, että rahat inspiroivat kohtuuhintaisten asuntojen ja anteliaisuuden aaltoa Austinin alueella, joka kärsii pahenevasta asuntokriisistä.

“Kun meillä on maata, tarvitsemme Keski-Teksasin yhteisön kokoontuvan yhteen auttamaan näiden kotien rakentamisessa”, Leverett sanoi. “Toivomme, että neiti Scottin lahjoitus inspiroi paikallista hyväntekeväisyysyhteisöä tekemään yhteistyötä kanssamme ja edistämään kohtuuhintaisten asuntojen lisäämistä Keski-Texasissa.”

Kuva saatavilla Creative Commons -lisenssillä.

Teetä Austinin näyttötyö on mahdollista yhteisön lahjoituksin. Vaikka raportointimme kattaa ajoittain lahjoittajat, pidämme liiketoiminnan ja toimitukselliset toimet erillään ja säilytämme samalla läpinäkyvyyden. Täydellinen luettelo luovuttajista on saatavilla täältä, ja eettiset koodimme selitetään täällä.

Pidätkö tästä tarinasta?

Meillä on niin monia tärkeitä tarinoita, joita emme osaa kirjoittaa. Voittoa tavoittelemattoman journalismin lähteenä jokainen lahjoitettu dollari auttaa meitä tarjoamaan sinulle enemmän kattavuutta. Tee oma osuutesi lahjoittamalla Monitoria rahoittavalle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle.

Leave a Comment