Goodman vahvistaa muita heikommassa asemassa olevia naisia ​​ja lapsia tekemällä uutta kumppanuutta Habitat for Humanity Hong Kongin ja Women Build 2022:n kanssa

HONGKONG, 8. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Kansainvälisestä naistenpäivästä alkaen Goodman Group tekee Goodman Foundationin kautta yhteistyötä Habitat for Humanity Hong Kong (“Habitat”) kanssa Women Build 2022 -tapahtumassa. Habitat’s Women Build on kansainvälinen kampanja, joka on houkutellut vapaaehtoisia ympäri maailmaa. maailmassa vuodesta 1991 lähtien tukemaan Habitat-hankkeita, jotka antavat voimaa köyhyydessä eläville naisille, lapsille ja muita heikommassa asemassa oleville ryhmille.

Isoäiti Wat tunsi olonsa tyytyväiseksi ja iloiseksi, kun Habitat kunnosti kotinsa tehden siitä turvallisemman ja hygieenisemmän.  26. helmikuuta 2021;  Goodman Group sponsoroi Habitat for Humanity Hongkongin Women Build 2022 -projektia, joka antaa apua tarvitseville naisille ja tukee sukupuolten tasa-arvoa Hongkongissa.
Isoäiti Wat tunsi olonsa tyytyväiseksi ja iloiseksi, kun Habitat kunnosti kotinsa tehden siitä turvallisemman ja hygieenisemmän. 26. helmikuuta 2021; Goodman Group sponsoroi Habitat for Humanity Hongkongin Women Build 2022 -projektia, joka antaa apua tarvitseville naisille ja tukee sukupuolten tasa-arvoa Hongkongissa.

Kumppanuus käsittää kolme hanketta tilojen saneeraamiseksi Mother’s Choicelle ja PathFindersille, kahdelle kansalaisjärjestölle hongkong omistettu tukemaan muita heikommassa asemassa olevia naisia ​​ja lapsiryhmiä, joilla ei ole mahdollisuutta saada perhetukea hongkong.

Jo HayesHabitat for Humanity Hong Kongin toimitusjohtajasanoi: “Habitat for Humanity Hongkongilla on kunnia tehdä yhteistyötä Goodman Groupin kanssa. Habitat on lähes kahden vuosikymmenen ajan pysynyt vankkumattomana sitoutumisessaan palvella paikallista yhteisöä kriittisten korjaus-, kunnostus- ja siivousohjelmien avulla. Johtavana asuntoalan kansalaisjärjestönä hongkongHabitat jatkaa julkisten poliittisten aloitteiden laajentamista epätasaisten asumisolosuhteiden ratkaisemiseksi.”

Goodman Groupin tuki Women Build 2022 -tapahtumalle vahvistaa sen Tehdään tilaa suuruudelle tarkoitus, jonka mukaan Goodman tukee ja parantaa yhteisöjensä terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua. Goodman rahoittaa hankkeet ja tukee peruskorjaustöiden suunnittelua ja suunnittelua.

Kristoffer HarveyToimitusjohtaja, Suur-Kiina Goodman Groupissasanoi: “Goodman on ylpeä saadessaan juhlia kansainvälistä naistenpäivää käynnistämällä tämän tärkeän kumppanuuden Habitatin kanssa tukeakseen Women Build 2022 -ohjelmaa ja auttaakseen saamaan aikaan konkreettisen eron sukupuolten tasa-arvon saavuttamisessa ja avun tarpeessa olevien naisten tukemisessa. hongkong.”

Jo HayesHabitat for Humanity Hong Kongin toimitusjohtajalisäsi: “Olemme niin kiitollisia Goodmanille tämän vuoden Habitat Hong Kong Women Build -projektin tukemisesta. Heidän avokätisellä tuellamme voimme tehdä yhteistyötä kahden paikallisen kansalaisjärjestön kanssa tarjotaksemme parempia yhteisötiloja kaupungin haavoittuvimmille naisille ja lapsille.”

Turvallisen tilan tarjoaminen äidin kanssasChoice

Mother’s Choice operoi raskaana oleville teini-ikäisille tytöille tarkoitettua hostellia ja päiväkotia, joka tarjoaa suojaa lapsille ja heidän nuorille tytöilleen, joista perhe ei pysty riittävästi huolehtimaan. Goodman ja Habitat uudistavat päiväkodin ulkotilat, jotta kodissa hoidettaville vauvoille ja erityislapsille saadaan turvallisempi ja viihtyisämpi ympäristö.

Siirtotyöläisten avustaminen PathFindersin kautta

PathFinders ylläpitää yhteisökeskusta ja turvakotia siirtotyöläisille, joka on suuri naisyhteisö hongkong. Goodman ja Habitat päivittävät yhteisön tukikeskuksen Tai Kok Tsui tarjota enemmän tiloja ja parempi ympäristö, jotta PathFinders voi tarjota paremmin neuvonta-, koulutus- ja terveydenhuoltopalvelujaan. Hankkeessa uudistetaan myös olemassa oleva turvakoti, joka tarjoaa hätä- ja tilapäistä majoitusta siirtotyöläisille ja heidän vastasyntyneille vauvoille, joilla ei ole vaihtoehtoista majoitusta hongkong.

Korkearesoluutioiset lehdistökuvat lataa osoitteesta: https://bit.ly/GoodmanWomenBuild2022

Tietoja Goodman Groupista

Goodman Group on integroitu kiinteistökonserni, joka toimii kaikkialla Australia, Uusi Seelanti, Aasia, Eurooppateetä Yhdistynyt kuningaskunta, Pohjois-Amerikka ja Brasilia. Goodman Group, joka koostuu nidontayksiköistä Goodman Limited, Goodman Industrial Trust ja Goodman Logistics (HK) Limited, on suurin Australian arvopaperipörssissä listattu teolliskiinteistökonserni ja yksi suurimmista listatuista teollisuuskiinteistöjen ja liiketilojen erikoissijoitusjohtajista maailmanlaajuisesti. .

Goodmanin maailmanlaajuinen kiinteistöosaamisen, integroidun oma+kehitä+hallinnan asiakaspalvelun ja merkittävän sijoitusten hallinnan alustan ansiosta se luo innovatiivisia kiinteistöratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidensa yksilölliset vaatimukset ja pyrkivät tuottamaan pitkän aikavälin tuottoa sijoittajille.

Lisätietoja on osoitteessa www.goodman.com

Tietoja Habitat for Humanitystä

Habitat for Humanity aloitti vuonna 1976 ruohonjuuritason pyrkimyksenä visiosta, jonka mukaan jokainen ansaitsee kunnollisen paikan asua. Asuntoorganisaatiosta on sittemmin tullut johtava globaali voittoa tavoittelematon organisaatio, joka toimii yli 70 maassa. Habitat toimii paikallisesti hongkong ja poikki Aasia ja Tyynenmeren alueella auttaakseen perheitä saavuttamaan voimaa, vakautta ja omavaraisuutta, joita he tarvitsevat rakentaakseen itselleen parempaa elämää. Taloudellista apua ja vapaaehtoisia hongkong ovat osallistuneet Habitatin tukemiseen yli 39 miljoonalle ihmiselle maailmanlaajuisesti. Suojan kautta vahvistamme.

www.habitat.org.hk

Tietoja äidin valinnasta

Mother’s Choice on paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka palvelee monia perheettömiä lapsia ja raskaana olevia nuoria hongkong. Yhdistämme kädet yhteisömme kanssa antaaksemme toivoa ja muuttaaksemme haavoittuvien tyttöjen ja vauvojen elämäntarinoita. Visiomme on nähdä jokainen lapsi rakastavassa perheessä.

www.motherschoice.org

Tietoja PathFindersistä

PathFinders on ainoa Hongkongin hyväntekeväisyysjärjestö, joka on omistautunut tukemaan maahanmuuttajaäideille syntyneiden lasten ainutlaatuisia haavoittuvuuksia. Vuodesta 2008 lähtien PathFinders on tukenut lähes 9 200 äitiä ja lasta löytämään tien valoisampaan tulevaisuuteen.

www.pathfinders.org.hk

.

Leave a Comment