Jos haluat nähdä ihmiskunnan parhaimmillaan, NHS on oikea paikka (ja heidän iltapäivätee on melko erikoista) – Susan Morrison

Jotkut kutsuvat sitä avaimenreikäkirurgiseksi, toiset “juureksi” (Kuva: Christopher Furlong/Getty Images)

Näin meistä parhaat, läheltä ja henkilökohtaisesti, ja kun me ihmiset olemme hyviä, olemme erittäin, erittäin hyviä.

Kuten ennenkin, sain ennen leikkausta vierailun hämmästyttävän iloiselta nukutuslääkäriltä. Ihmisille, jotka ovat omistautuneet kansankipinän purkamiseen, he ovat todella seurallisia.

Viimeisellä vierailullani nukutuslääkäri määräsi minulle pre-op-viskin. Odotin toista pientä draamaa. Pilasi sen. Varoitin tätä ihanaa äijää, että olin kerran aiemmin tullut leikkauksesta ja yrittänyt lyödä nukutuslääkäriä. Tämä sanoi, että okei, varoitan sitä, eikä tarjonnut minulle viskiä.

Kirjaudu päivittäiseen uutiskirjeeseemme

I-uutiskirje leikkaa melun läpi

En tehnyt, olen iloinen voidessani sanoa. Sen sijaan huutelin hevosten kuorsausta, nukahdin uudelleen ja liityin sitten leikkauksen jälkeiseen Clock Them Bruises -peliin. Oikeassa käsivarressani on yksi valtava kekseliäs. Se näyttää edelleen Clackmannanshiren kartalta ja alkoi suunnilleen saman kokoiselta.

Tästä pelistä on olemassa muunnelma, joka on “Jeezo, kuinka sait tuon mysteerimustelman?” Ei aavistustakaan, miksi sairaanhoitajat odottavat minun tietävän vastauksen siihen, koska olen ainoa henkilö siinä huoneessa, jolla ei ole Scoobya siitä, mitä tapahtuu. Ei epätavallista, minun on sanottava.

Lue lisää

Lue lisää

43 päivää ja viisi tuntia syöpäleikkauksen jälkeen tuli uutinen, jota olin odottanut…

NHS käyttää mielellään sanoja, joita ei epäilen olevan lääketieteen oppikirjoissa. Olen maininnut yhden erityisesti aiemmin. ‘Pop’. Sairaanhoitajat rakastavat sitä. Se kaikki on “poppaa tänne” tai “popsaa sängyn yli minulle”.

Kun olet täynnä kaapeleita, putkia ja viemäriä, et poksahda. Vedät ja todella hitaasti, koska yksi asia, jonka opit todella nopeasti, on yksi väärä liike ja mikä tahansa niistä koneista, joihin olet koukussa, alkaa piippaamaan hysteerisesti, kuin olisit rikkonut infrapunasäteen yhdessä niistä pankkiholvista, Mission Impossible. joukkue murtautuu jatkuvasti sisään.

Toinen loistava sana, ja tämä näyttää olevan suuri suosikki kirurgien yhteisön keskuudessa, on “juuri”. Keuhkokirurgini on erittäin kiinnostunut tästä.

Hän selitti, että kasvain oli lähellä keuhkojen yläosaa, joten he aikoivat käyttää avaimenreikäleikkausta, hiipiä valtimosta, hengitystiestä tai moottoritiestä tai jotain ja sitten, lempisanaa käyttäen, ‘juuri’ noin, ja poista se.

Easy-peasy, hän sai sen kuulostamaan. Hän jopa piirsi minulle pienen kaavion, joka oli niin selkeä, että ajattelin, miksi vaivautua suurmiestä? Varmasti voisin vain turruttaa ihoa jäällä, lyödä takaisin giniä ja syödä taikinaa juomapillillä, sulakelangalla ja hyvällä peilillä. Onneksi hyvät tavat voittivat. En halunnut tuottaa hänelle pettymystä. Hän oli suunnitellut koko päivän.

Leikkaus oli klo 8.30. Mikä, selitin, ei ollut hyvä minulle. Minulla on tapana herätä kiukkuisena ja pysyä sellaisena lounasaikaan asti.

Hienoa, sanoi anestesialääkäri, varmistamme, että jäät väliin koko aamusta. He olivat oikeassa. Heräsin noihin johtoihin, putkiin ja viemäreihin uppoutuneena upeiden sairaanhoitajien luo suuren riippuvuuden yksikössä juuri ajoissa maailman parasta iltapäiväteetä varten.

Viesti toimittajalta:

Kiitos, että luit tämän artikkelin. Luotamme tukeesi enemmän kuin koskaan, sillä koronaviruksen aiheuttama kulutusvaatteiden muutos vaikuttaa mainostajiimme.

Jos et ole vielä tehnyt niin, voit tukea luotettavaa, faktatarkastettua journalismiamme tekemällä digitaalisen tilauksen.

Leave a Comment