Kashmir Filesin johtaja Vivek Agnihotri ilmoittaa kansanmurhamuseosta, MP CM myöntää maata, sanoo: “Ihmisten pitäisi tietää ihmiskunnan arvo…”

KESKEISET KOHOKOHDAT

  • Kashmir Filesin johtaja Vivek Agnihotri ilmoittaa kansanmurhamuseosta MP:ssä
  • Kansanedustaja CM suostuu välittömästi ja myöntää hänelle maata ja lupaa myös tukea
  • The Kashmir Files jäljittää Kashmirin pandiittien pakomatkaa laaksosta 1990-luvulla

Vivek Ranjan Agnihotrin The Kashmirin tiedostot on ylittänyt 200 miljoonaa ruplaa lipputuloissa. Ja se ei ole mikään vähäpätöinen saavutus elokuvalle, josta tuli suuri pelkkä suusta suuhun -julkisuus. Aikaisemmin tänään, Vivek Agnihotri laittaa Madhya Pradesh Pääministeri Shivraj Singh Chouhan. Johtaja pyysi häneltä tonttia rakentaakseen a Kansanmurhien museo. Kansanedustaja CM suostui siihen välittömästi ja myönsi hänelle maata ja lupasi myös tukea.

Vivek Agnihotri jakoi Twitterissään videon, jossa hän kiitti Madhya Pradeshin pääministeriä maan myöntämisestä osavaltioon kansanmurhamuseon rakentamiseen. Hän liittää videon kirjoitukseen, jossa luki: “SUURI ILMOITUS: @i_ambuddha-säätiömme ja @kp_global työskentelivät kansanmurhamuseon rakentamiseksi. Tänään, kun pyysin @ChouhanShivraj jilta sitä, hän myönsi välittömästi maa- ja logistiikkatuen. Me ja ihmiset rahoitamme tämän kokonaan. Siitä tulee ihmiskunnan symboli.”

Erillisessä twiitissä hän kirjoitti: “Kaikkien puolesta Kashmirin hindut ja kaikkia vainottuja ihmisiä, kiitän Hon CM @ChouhanShivrajia hänen nopeasta päätöksestään ja tuestaan. Haluamme tämän kansanmurhamuseon esittelevän intialaisia ​​ihmiskunnan ja Vishwa kalyanin arvoja. Tämä museo esittelee myös kuinka terrorismi tuhoaa ihmiskunnan.”

Nyt viruksen leviämässä pätkässä elokuvantekijän voi nähdä kiittävän CM:tä elokuvan tekemisestä verovapaaksi Madhya Pradeshissa ja pyytäneen häntä auttamaan kansanmurhamuseon tekemisessä. CM:n nähdään vastaavan: “Vivek ji, voit tehdä suunnitelman Kansanmurhamuseo, osavaltion hallitus tukee sinua maalla ja muulla. Kunnioitan todella tunteitasi. Ihmisten pitäisi tietää ihmisyyden arvo, josta juuri puhuit.”

Kashmir Files, joka jäljittelee Kashmirin pandiittien pakoa laaksosta 1990-luvulla, sisältää Mithun Chakrabortyn, Anupam Kher, Darshan Kumaar, Pallavi Joshi ja Chinmay Mandlekar.

.

Leave a Comment