Elon University Habitat for Humanity auttaa Burlingtonia

Kevin Gilmore ajattelee tähän päivään asti talvimatkaansa, jossa hän nukkui puisella kerrossängyllä telttakaupungissa 50 muun ihmisen kanssa. Tammikuussa 1993 tuolloin fuksi Gilmore matkusti pakettiautossa 13 muun Elon-opiskelijan kanssa Homesteadiin Floridaan rakentamaan uudelleen hurrikaani Andrew’n elokuussa 1992 tuhoamia taloja.

“On outoa, että kaikkien näiden vuosien jälkeen se oli kolmen viikon kokemus, mutta silti pidän yhteyttä useimpiin ihmisiin”, Gilmore sanoi.

Gilmore oli osa Elonin Habitat for Humanity -lukua, joka perustettiin vuonna 1988 yhdessä Center for Service Learning -keskuksen kanssa. Ryhmä, Elonin pisin yhteisökumppanuus, pyrkii tarjoamaan kohtuuhintaisia ​​asuntoja paikkakunnille ja on osa Elon Volunteers -ohjelmaa.

Elon Habitat for Humanityn nykyisen neuvonantajan Sadie Richeyn mukaan asumisen epävarmuus on yleistä Burlingtonissa ja opiskelijat voivat vaikuttaa siihen.

“Mielestäni on molemmin puolin mukavaa, että Elon-opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa yhteisön ihmisten kanssa, mutta toisaalta myös yhteisön ihmiset näkevät Elon-opiskelijoiden olevan muutakin kuin haittaa”, Richey sanoi. “Voit oppia paljon asumisen epävarmuuden yleisyydestä Elonin yhteisössä… Burlingtonissa on ihmisiä, jotka ovat joutuneet siirtymään kodeistaan.”

Nykyään Elonin Habitat for Humanity -osasto on aktiivinen paikallisyhteisössä. Syksyllä 2021 Habitat-projekteihin osallistui noin 50 opiskelijaa. Lauantaisin kahdeksan Elon-opiskelijaa työskentelee kolme ja puoli tuntia asuntorakentamisen parissa, mukaan lukien perustusten pystytys, maalaus ja verhoilujen asennus.

“Sinulla ei tarvitse olla kokemusta rakentamisesta”, Richey sanoi. “Heillä on siellä rakennuspäällikkö, joka opettaa sinulle kaiken, mitä sinä päivänä tarvitset tietää.”

Habitat-luvun vanhempi ja opiskelijajohtaja Faith Glover aloitti rakentamisen ystävien kanssa ja nautti niistä niin paljon, että hän työskenteli ohjaajaksi. Glover sanoi, että hänen mielestään on palkitsevinta päästä yhteisöön.

“Minulle Habitatissa hienointa on se, että saat työskennellä paikallisen yhteisön yksilöiden kanssa, ja mielestäni monet Elon-opiskelijat eivät voi tehdä sitä”, Glover sanoi. “Elon on sellainen kupla, ja mielestäni ympäröivien yhteisöjen parempi ymmärtäminen on erittäin tärkeää.”

Glover sanoi myös, että Habitatissa noudatetaan “hien pääoman” politiikkaa, joka edellyttää kaikkien uusien asunnonomistajien työskentelevän tietyn määrän tunteja, olipa kyseessä heidän kotonaan tai jonkun muun kotona. Gloverin mukaan paikan päällä on yleensä asunnonomistaja, joka auttaa opiskelijoita rakentamaan.

Ohjelman opiskelijat osallistuvat myös vuoroihin Habitat ReStoressa Alamance Countyssa. Käytettyjen tavaroiden myymälän tehtäviin kuuluu lahjoitusten järjestäminen, esineiden hinnoittelu ja auttaminen kassalla.

Habitat järjesti viime lukukauden “Stud-a-Thon” -tapahtuman, jossa Elonin veljeysten jäsenet maalasivat puisia nastoja veljeysväreillään. Nastat asennetaan koteihin tämän lukukauden aikana.

Gilmore – sai Distinguished Alumni Service Award -palkinnon palvelusvuosista sekä Elonissa että sen jälkeen – hänestä tuli ensimmäinen palkattu työntekijä Sussex County Habitat for Humanityssä Georgetownissa Delawaressa.

“Palvelussa rakastan sitä, että se tuo yhteen ihmiset, jotka eivät normaalisti ole tekemisissä keskenään”, Gilmore sanoi. “Te tulette yhteen ihmisinä ja olette vuorovaikutuksessa toistenne kanssa. Se auttaa meitä tulemaan täydellisemmiksi ihmisiksi.”

Oppilaat voivat osallistua Elonin Habitat for Humanity -luvun toimintaan rekisteröitymällä rakennus- tai varastovuoroihin Phoenix tarjoilu.


Leave a Comment