Habitat for Humanity Vail Valley keräsi yli 700 000 dollaria Carpenters’ Ballissa

Carpenters’ Ball -komitean jäsen Molly ja Dean Cottrill juhlijan kanssa.
Kuva: Luvassa

Yhteisön osana oleminen tarjoaa mahdollisuuksia, turvallisuutta ja turvallisuutta ja antaa meille mahdollisuuden olla osa jotain suurempaa. Yhteisöllisyyden tunne oli ilmeinen lauantaina 12. maaliskuuta Habitat for Humanity Vail Valleyn Carpenters’ Ballissa, kun 400 Habitat Vail Valleyn kannattajaa juhlivat kotiinsa, turvautuivat ystäviin ja perheeseen kriisiaikoina. Kaikki tämä korosti turvallisen ja terveellisen elämän tärkeyttä. Koti.

Ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen Carpenters’ Ball palasi juhlimaan kumppanuuksia ja keräämään varoja kohtuuhintaisten asuntomahdollisuuksien lisäämiseksi Eagle Countyssa. Tauon jälkeen ystävät, yhteistyökumppanit ja sponsorit olivat innoissaan taas yhdessä tervehtien toisiaan lämpimästi ja fanfaariin.

Vilkkaan cocktail-juhlan jälkeen juhlijat suodattivat illalliselle, jossa kanttori Michelle Cohn Levy vangitsi toivon ja kodin olemuksen avausrukouksella, joka päättyi Bon Jovin “Who Says You Can’t Go Home” upeaan esitykseen.Habitat Vail Valleyn hallituksen puheenjohtaja Kristin Kenney Williams muistoi ystävänsä, hallituksen jäsenen ja Beaver Creekin operaatioista vastaavan johtajan Gary Shimanowitzin ja muistutti Habitat-perhettä elämään joka päivä ilossa ja kiitollisuudessa ja tukeutumaan toisiinsa. Yhteisö on niin tärkeä, hän lisäsi ja antaa meille paikan olla, surra ja toivoa.

Juhlavieraat, mukaan lukien Carpenters’ Ball -komitean jäsenet Molly Cottrill, Amanda Veit, Laureen Hopkins (puheenjohtaja) ja edustaja Tricia Swenson.
Kuva: Luvassa

”Intohimomme Habitat Vail Valleyssa työskentelee todella lujasti joka päivä rakentaaksemme koteja, joita työvoimaperheemme voivat omistaa. Perhe on kaikkialla, missä heidän kotinsa on – mutta sen kodin on oltava turvallinen, mukava ja terve, Kenney Williams sanoi.Kumppanuuden voima

Habitat Vail Valley ja Habitat -perheet luottavat kumppanuuksien vahvuuteen – Eagle County Schools (ECS), Eagle County Government, monet yritykset ja asiantuntijat. Kuvittele, että asut asuntoautossa ilman juoksevaa vettä kahden alle 4-vuotiaan lapsen kanssa. Tämä perhe jakoi tunteellisen tarinansa ja ilmaisi kiitollisuutensa siitä, että he saivat Habitat-kodin vaatimukset osittain Eagle County Schoolsin palveluksessa.

Eagle County Schools jatkaa asumisen yleissuunnitelmaansa. Vuosina 2020-2021 12 perhettä muutti koteihinsa Grace Avenuelle piirin lahjoittamalle maalle.

Asunnon omistus on muutosta. Asuntojen hintojen noustessa ja asuntojen niukkuuden jatkuessa Habitat Vail Valley on sitoutunut edistämään ja rakentamaan. Viime vuonna Habitat murtautui 100. taloonsa ja varmisti yli 300 lapselle turvallisen paikan tulla kotiin. Edullisten asuntomahdollisuuksien luominen on keskeinen ratkaisu paikallisen työvoiman elinkustannusten parantamiseen.

Carpenters’ Ballin tavoitteena oli kerätä varoja oikeuden myöntämisprosessin loppuunsaattamiseksi ja infrastruktuuritöiden aloittamiseksi 16 kodissa Third Streetillä. Eagle Countyn hallitus vastasi jokaisesta 200 000 dollarin lahjoituksesta. Huone yhdistettiin saadakseen parhaan hyödyn vastaavasta apurahasta keräten yli 700 000 dollaria. Näiden varojen avulla Habitat Vail Valley voi aloittaa infrastruktuurityöt ja rakentaa 16 uutta kotia Third Streetillä Eaglessa Eaglen piirikunnan koulujen lahjoittamalle lohkolle, ja etusijalla ovat opettajat.

Leave a Comment