Kiitos MacKenzie Scottille Habitat for Humanityn laajentamisesta

Voitto kaikinpuolin

Habitat for Humanity saa miljoonia | 23. maaliskuuta

Puhu win-win-ratkaisusta! Uutiset, että Pinellas/West Pasco Habitat for Humanity saa yllättävän 11 ​​miljoonan dollarin ja Hillsborough Habitat for Humanityn 7,5 miljoonaa dollaria, on suuri voitto kohtuuhintaisista asunnoista Tampa Bayn alueella. Kirjailija ja hyväntekijä MacKenzie Scott hallitsi Jeff Bezosista erottuaan valtavaa omaisuutta ja päätti antaa sen pois, mutta hänellä oli ylivoimainen vastuu tehdä niin paljon hyvää kuin mahdollista. Keskustele hienosta työnkuvasta! Hän pystyy tekemään suuria asioita omaisuudellaan, Habitat-organisaatio voi laajentaa toiminta-aluettaan, ja syntyvä lisäasunto menee suoraan auttamaan alueemme kriittistä pulaa kohtuuhintaisista asunnoista. Se on win-win-win! Me kaikki voitamme! Kiitos, MacKenzie!

Jon Crawford, Gulfport

Auta siellä missä sitä tarvitaan

USF pyrkii kuromaan umpeen miesopiskelijoiden oppimisaukot mentorointiohjelman avulla | 19. maaliskuuta

Raportoiessaan USF:n miehille suunnatusta mentorointiohjelmasta Tampa Bay Times teki hämmentävän valinnan johtaessaan artikkeliaan anekdootilla miespuolisesta insinööripäälliköstä, joka oletettavasti hyötyy tarjotusta lisätuesta. State University Systemin kandidaatin tutkinnon suorittaneista vuosina 2019-2020 vain 23 prosenttia oli naisia. Eli miehet ylittivät naiset yli kolmella yhteen. USF:ssä vain 22 prosenttia kandidaatin tutkinnon suorittaneista oli naisia.

Tilanne on samanlainen tietojenkäsittelyssä, jossa vain 18 prosenttia SUS:n kandidaatintutkinnon suorittaneista vuosina 2019-20 oli naisia ​​(USF:n prosenttiosuus oli sama). Fysiikassa 23 prosenttia SUS:n kandidaatin tutkinnon suorittaneista 2019-20 oli naisia, kun taas USF:ssä 18 prosenttia.

Koska näissä aineissa on niin vähän naisia, he kohtaavat esteitä, joita samojen alojen miehet eivät. Esimerkiksi äskettäin tehdyssä kansallisessa tutkimuksessa fysiikan pääaineena opiskeleville naisille 74 prosenttia ilmoitti kokeneensa seksuaalista häirintää fysiikan opiskeluun liittyvissä ympäristöissä. Tästä ja muista syistä fysiikan pääaineena työskentelevät naiset kamppailevat usein tunteen kanssa, etteivät he kuulu alaan.

Jos USF aikoo tarjota ylimääräistä mentorointitukea tekniikan, tietojenkäsittelyn ja fysiikan opiskelijoille, oppilaitoksen pitäisi todennäköisesti keskittää ponnistelunsa naisiin ja muihin opiskelijoihin, jotka ovat aliedustettuina näillä aloilla.

Paul Cottle, Tallahassee

Kirjoittaja on fysiikan professori Floridan osavaltiossa ja toimi American Physical Societyn koulutuskomitean puheenjohtajana vuosina 2013–2014.

Hyviä uutisia huonossa

2,5 miljoonaa opiskelijaa käyttää tupakkatuotteita, tutkimustulokset | Maaliskuun 21. päivä

Kun kaikki huonot uutiset tapahtuvat maailmassa juuri nyt, Tampa Bay Times menetti tilaisuuden korostaa joitakin erittäin hyviä uutisia. Centers for Disease Control and Prevention raportoi äskettäin vuoden 2021 tutkimustuloksista, jotka osoittivat, että vain 1,9 prosenttia amerikkalaisista lukiolaisista oli polttanut savukkeita edellisten 30 päivän aikana ja alle 0,4 prosenttia tupakoi säännöllisesti (20–30 päivänä). Nämä ovat ennätysalhaisia ​​tupakointimääriä. Vertailun vuoksi: lukion tupakointiaste oli yli 22 prosenttia vuonna 2002 ja yli 15 prosenttia vain kymmenen vuotta sitten. Myös sähkösavukkeiden höyrystys laski 11,3 prosenttiin vuoden 2019 huipusta 27,5 prosenttia.

Vietä päiväsi Hayesin kanssa

Tilaa ilmainen Stephinitely-uutiskirjeemme

Kolumnisti Stephanie Hayes jakaa ajatuksia, tunteita ja hauskoja asioita kanssasi joka maanantai.

Olette kaikki ilmoittautuneet!

Haluatko lisää ilmaisia ​​viikoittaisia ​​uutiskirjeitämme postilaatikkoosi? Aloitetaan.

Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin

Timesin artikkelissa kerrottiin vain höyrystyksen sekä tupakoinnin ja muiden tupakkatuotteiden käytön yhteismäärät, mikä jättää huomiotta tieteellisen konsensuksen, jonka mukaan höyrystäminen on huomattavasti turvallisempaa kuin tupakointi. Valitettavasti media ei ole onnistunut viestimään tästä, ja yleisö ei yleensä ole tietoinen erosta. Jotkut teini-ikäiset näyttävät kuitenkin korvanneen erittäin vaarallisen tupakoinnin paljon turvallisemmalla höyryllä. Ja aikaisemmat huolet siitä, että höyrystäminen olisi portti tupakointiin, eivät ole näkyneet tiedoissa. Teinien nikotiinittoman käytön ihanteellisen saavuttamiseksi on vielä työtä tehtävänä, mutta onnittelemme teinejämme viisaista valinnoista, jotka sulkevat pois tupakoinnin.

Thomas Brandon, Tampa

Kirjoittaja johtaa terveystulosten ja -käyttäytymisen osastoa ja Moffitt Cancer Centerin tupakkatutkimus- ja interventioohjelman johtajaa.

Vartioi eläkeläisiä

Medicare Advantagen hyväksi

Florida State Hispanic Chamber of Commerce -kauppakamarin toimitusjohtajana ja puheenjohtajana pidän yhtenä tärkeimmistä velvollisuuksistani pitää silmällä Floridan yhteisöjen etuja, huolenaiheita ja yleistä hyvinvointia.

Suhtaudun tähän vastuuseen entistä vakavammin niiden ryhmien osalta, jotka tulevat alipalveltuista väestöryhmistä, mukaan lukien eläkeläiset. Erityisesti COVID-19-kriisin jälkeen olen omistanut aikaani ja huomioni sen varmistamiseen, että eläkeläisten terveystarpeet täytetään. Tästä syystä minusta on tullut niin Medicare Advantagen kannattaja, joka on laadukkain ja edullisin eläkeläisten saatavilla oleva terveydenhuoltovaihtoehto.

Kun elät kiinteillä tai rajoitetuilla tuloilla, kuten useimmat eläkeläiset tekevät, jokainen kustannus on tärkeä. Siksi Medicare Advantage on niin välttämätön palvelu miljoonille eläkeläisille, jotka ovat ilmoittautuneet – omavaraisten kustannusten ylärajan ja jatkuvasti alhaisten vakuutusmaksujen ansiosta eläkeläiset eivät ole huolissaan hoitonsa kustannuksista. Etenkin inflaation noustessa tasainen kohtuuhintaisuus on tärkeämpää kuin koskaan. Kun tähän lisätään sen tarjoamat laajat edut ja palvelut, Medicare Advantage todella tiivistää koko paketin laadukasta terveydenhuoltoa.

Olen iloinen nähdessäni, että molemmat Sens. Marco Rubio ja Rick Scott ovat allekirjoittaneet aiemmat Medicare Advantage -tukikirjeet ja jatkavat tämän ohjelman puolestapuhujia kongressissa.

Julio FuentesWellington

Leave a Comment