Elegia ihmiskunnalle

Empatia ja myötätunto ovat ihmisille sitä, mitä sielu on ruumiille. Siksi käsite ihmisyydestä ilman ihmisyyttä on autio maisema ja karu ilmiö. Sillä välin kuolevaisten ihmisten kuolema ei ehkä ole niin suuri menetys kuin kuolemattomasti korotettujen ihmiskunnan ihanteiden katoaminen. Surullista kyllä, pitkään ilmanvaihdossa olon jälkeen ihmiskunta on nyt kuollut. Se ei ole enää kanssamme. Sen hautajaiskulkue on äskettäin suoritettu Pattokissa. Sen kuolemaa surevat harvat tunnolliset. Heille on tuskallista ennakoida maailmaa, jossa meidän ihmisten tulee elää sydämettömässä ja sadistisessa yhteiskunnallisessa miljöössä.

Sydäntä särkevä ja tuskallinen tapaus Pattokissa osoitti sosiaalisen omantuntomme ja yhteiskuntamme kuoleman. Tapahtuman FIR:n mukaan “kunniavieraat” kiduttivat hääjuhlissa armottomasti kuoliaaksi papad (riisinkeksejä) myyjää Muhammad Ashrafia. Sosiaalisessa mediassa kiertävä video, jossa köyhän miehen ruumis apaattisen väkijoukon ympäröimänä häpeämättömästi syömässä hääjuhlaa, on törkeä ja kauhistuttava. Video on jättänyt minut shokkitilaan; sydämeni vuodattaa veren kyyneleitä; käteni vapisevat kun kirjoitan näitä sanoja.

Kauhistuttava tragedia todistaa, ettemme enää johda omaatuntoa, vaan meitä ohjaavat materialistiset pyrkimykset, ilkeät taipumukset, megalomania, egoismi ja tyydyttämätön ahneus. Olemme muuttaneet itsemme elottomaksi ruumiiksi. Olemme epäonnistuneet ihmisinä. Olemme romahtaneet yhteiskuntana. Olemme haastaneet ja voittaneet ihmiskunnan.

Me yhteiskuntana olemme vaihtaneet luotujen kruunuksi olemisen epiteetimme aineelliseen omaisuuteen ja egoistisiin haluihin. Olemme alentaneet itsemme jopa niin sanotuiksi järjettömiksi eläimiksi. Jopa laittomat viidakkomaailmat eivät näe tällaisia ​​kohtauksia. Etkö ole nähnyt eläimen ruumista, joka on täynnä valituksen kohteena olevia eläimiä ja jota ympäröivät toverit?

Onnettoman työläisen hautajaiset eivät ole hänen, vaan inhimillisyyden, empatian, myötätunnon – itse asiassa yhteiskuntamme. Se on kollektiivisen tietoisen ja entisen korkean humanistisen ihanteen hautaaminen, joka teki meistä ihmisiä. Se on todistus rappeutuneesta yhteiskunnallisesta ahdingosta, kasvavasta tunteettomuudesta ja epäinhimillisyydestä.

Aikana, jolloin ahneus ja ultramaterialistiset taipumukset ohjaavat yksilön ja yhteiskunnan vuorovaikutusta ja vuorovaikutusta, tällaiset hirvittävät tapahtumat eivät ole odottamattomia. Rikkaat, voimakkaat, eliitti- ja aristokraatit pystyvät korjaamaan, muokkaamaan ja manipuloimaan oikeudellisia, sosiaalisia, eettisiä ja moraalisia arvoja omien etujensa mukaisesti, mikä tuskin jättää tilaa sorrettujen ja köyhien sosiaaliselle liikkuvuudelle. Suunnittelijana he asettavat yhteiskunnan polulle, joka antaa heille voimaa onnettoman erän kustannuksella. Rikkaammat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, mutta tuskalliset olosuhteet kuluttavat heidät.

Teetä papad wala oli syyllinen. Ultramaterialistisessa ja egoistisessa maailmassa hän ei voinut tulla sellaiseksi. Hän ei ollut eliitti, aristokraatti, poliitikko tai byrokraatti, joka olisi omaksunut lämpimästi huutelijat. Hän ei ollut kätyri, vaan nukke kenellekään tunnetusti näkyvälle ja vaikutusvaltaiselle roistolle. Hän ei ollut ryöstäjä tai huligaani. Hän ei käynyt kauppaa eikä rahastanut omaatuntoaan. Hän ei ollut valistunut rikollinen tai valkokaulusroisto. Hän ei valinnut ryöstää ja ryöstää. Toisin kuin lois- ja kaivannaisluokka, joka viihtyy toisten verellä, hiellä ja työllä, hän oli päättänyt vaihtaa verensä, hikensä ja työnsä ansaitakseen elantonsa. Koska hänestä ei ollut mitään hyötyä kenellekään tuntemattomalle vieraalle, häntä kohdeltiin sellaisena.

Keskellä humanististen arvojen ja altruismin, jalomielisuuden ja epäitsekkyyden ylevien ihanteiden romahtamista meistä on tulossa tuntemattomien massojen kovia ja kylmäsydämiä siirtokuntia. Meidät muutetaan olentojen kruunusta kiroukseksi lähiolentoja ja olentoja kohtaan. Olemme käyttäneet yli ja eläneet kauemmin arvokkaan epiteetin ja käyttäneet sitä riistovälineenä yhteiskunnan vähäosaisia ​​ja köyhiä osia vastaan.

Jaetaanko oikeutta uhrille? Mitä kekseliäisemmät ihmiset, sitä korkeampi on niin sanotun oikeudenmukaisuuden hyväksikäyttö ja manipulointi. Tämä summaa vastauksen.

.

Leave a Comment