Elon Musk paljastaa kolme suurinta ihmiskunnan uhkaa

Tesla ja SpaceX johtaja Elon Myski on paljastanut kolme eksistentiaalista uhkaa ihmiskunnalle äskettäisessä haastattelussa ja hahmottelee suurimmat pelkonsa tulevaisuudesta.

Keskustelussa Mathiasin kanssa Dopfnertoimitusjohtaja Axel Springersmaailman rikkain mies oli rehellinen arvioidessaan planeetan tällä hetkellä kohtaamia vakavimpia ongelmia.

Luotto: Alamy

Kolme uhkaa, jotka hän tunnisti ennen kaikkea, olivat uskonnollinen ääriliike, syntyvyyden lasku ja “keinoälyn meno pieleen”, kuten Business Insider raportoi.

Teetä syntyvyys Musk on liputtanut läntisessä maailmassa useaan otteeseen. “Vietin paljon aikaa puhuessani syntyvyydestä”, Musk sanoi. “Se saattaa olla suurin yksittäinen uhka ihmisen tulevaisuudelle sivilisaatio.”

CDC:n mukaan USA:n syntyvyys laski 4 prosenttia vuodesta 2019 vuoteen 2020, mikä sattui olemaan jyrkin yksi vuosi vähentynyt lähes 50 vuodessa. Myös pandemia näyttää pahentavan vuonna 2020 pitkään jatkunutta syntyvyyden laskua, mikä johti niin sanottu ‘babybust’.

Eteläafrikkalaisen näkemykset tekoälystä (AI) ja tekniikan mahdollisuudesta karkaamaan käsistä ovat myös hyvin dokumentoitu.

OmistaaOmistaa

“Koska tekoäly tulee luultavasti paljon älykkäämmäksi kuin ihmiset, suhteellinen älykkyyssuhde on todennäköisesti samanlainen kuin ihmisen ja kissan välillä, ehkä suurempi”, Musk sanoi vuonna 2017. Vox. “Uskon, että meidän on oltava erittäin varovaisia ​​tekoälyn kehityksessä.”

Kuitenkin, mikä näyttää suoralta ristiriidalta, Musk työskentelee kiihkeästi myös “Neuralink” -yrityksen parissa, joka on kehittynyt tekoälyjohtoinen yritys, joka aikoo kehittää implantoitavia. aivokone käyttöliittymät.

50-vuoden vanha äskettäin väitti, että tekniikka voisi antaa halvaantuneiden ihmisten kävellä uudelleen, ja kliiniset tutkimukset alkavat myöhemmin tänä vuonna.

Teslan perustaja Elon Musk.  Luotto: Alamy
Teslan perustaja Elon Musk. Luotto: Alamy
Elon Musk paljastaa tehneensä vaikeimman elämänpäätöksen, kun hänellä oli
julkaistu klo7 päivää sitten

Muskin keskustelun aikana Dopfnernousi esiin myös aihe hänen omasta kuolevaisuudestaan, mikä sai liikemagnaattilta melko filosofisen vastauksen.

Hän ilmaisi halunsa säilyttää terveytensä pidempään, mutta myönsi, ettei hän pelkää kuolemaa. “En pelkää kuolemaa. Luulen, että se olisi helpotus”, hän väitti ja lisäsi, että hän haluaisi elää tarpeeksi kauan nähdäkseen omansa. SpaceX hanke täysin tajusi.

“En usko, että meidän pitäisi yrittää saada ihmiset elämään todella pitkään”, Musk sanoi. “Että se aiheuttaisi yhteiskunnan tukehtumisen.”

Tämä asenne asettaa Muskin ristiriitaan useiden korkean profiilin miljardöörien kanssa, joista jokainen käyttää huomattavia resursseja löytääkseen nuoruuden tieteellisen lähteen – ja menetelmiä, jotka voivat auttaa pysäyttämään luonnollisen ikääntymisprosessin.

.

Leave a Comment