Habitat for Humanity Susquehanna saa yli 3 miljoonaa dollaria hyväntekijä MacKenzie Scottilta

25. maaliskuuta – Habitat for Humanity Susquehanna on saanut 3,5 miljoonan dollarin rajoittamattoman lahjan kirjailijalta ja hyväntekijä MacKenzie Scottilta auttaakseen rakentamaan kohtuuhintaisia ​​asuntoja.

Lahjoitus tulee osasta 436 miljoonan dollarin lahjaa Habitat for Humanity Internationalille ja sen 84:lle yhdysvaltalaiselle Habitat-tytärorganisaatiolle, jotka sai äskettäin Scottilta, Amazonin perustajan Jeff Bezosin entiseltä vaimolta, joka on lahjoittanut miljardeja dollareita hyväntekeväisyyteen.

Mainos

“Habitat for Humanity Susquehanna on kiitollinen ja kunnia olla tämän anteliaan lahjan saaja”, hallituksen puheenjohtaja David Crisp sanoi. “Erilaisten ohjelmiemme, mukaan lukien asunnonomistus, korjaus, talouslukutaito, naapuruston elvyttäminen, sekä ReStoren avulla olemme voineet palvella niin monia perheitä ja yksilöitä täällä yhteisössämme. Odotamme innolla, että voimme käyttää tätä siunausta jatkaaksemme ja laajentaaksemme toimintaamme. tehtävänä on tarjota turvallisia ja kohtuuhintaisia ​​asuntoja täällä Harfordin ja Cecilin piirikunnissa.”

Lahjoitus tulee aikaan, jolloin USA on asuntokriisin edessä, mikä luo valtavan tarpeen asunnoille perheille, joilla ei ole tasapuolista pääsyä turvalliseen, kunnolliseen ja kohtuuhintaiseen kotipaikkaan, Habitat for Humanity Susquehanna sanoi tiedotteessa. .

Mainos

“Olemme nöyriä ja äärimmäisen kiitollisia tästä muutoslahjasta”, Habitat Susquehannan toiminnanjohtaja Yvonne Golczewski sanoi. “Suurin osa apurahoistamme on rajoitettu tiettyihin hankkeisiin, ja rahoitusta on erittäin vaikea saada kattamaan organisaation toiminnan edellyttämiä hallintokuluja. Lisäksi maa- ja rakennusmateriaalien korkeiden kustannusten lisäksi tarvitsemme tukea nyt enemmän kuin Tämä suuri lahja on meille valtava mahdollisuus parantaa pitkän aikavälin kestävyyttä ja täyttää tehtävämme paremmin. Toivomme, että tämä rohkaisee muita lahjoittajia tuntemaan olonsa hyväksi vakaan ja tehokkaan voittoa tavoittelemattoman järjestön tukemisesta.”

Habitat Susquehanna järjesti äskettäin vihkimistilaisuudet 118. ja 119. kodilleen, jotka rakennettiin yhteistyössä Harford Technical High Schoolin ja Cecil County School of Technologyn kanssa.

Toinen kodin vihkimisseremonia on määrä järjestää huhtikuussa kaupunkitalossa Farm Roadilla Aberdeenissa. Seinän korotusseremonia pidetään perjantaina Habitat Susquehannan luoman seitsemän kodin osa-alueen kolmannessa (ja viimeisessä) duplexissa South Stokes Streetillä Havre de Gracessa. Samaan aikaan Erie Streetille, myös Havre de Graceen, suunnitellun duplexin perustustyöt ovat alkaneet.

Habitat International ilmoitti, että se käyttää 25 miljoonaa dollaria lahjoituksesta priorisoidakseen systeemisen rasismin purkamista asumisessa. Organisaatio kannattaa politiikkaehdotuksia ja lainsäädäntöä, jotka auttavat miljoonia ihmisiä saamaan kohtuuhintaisia ​​asuntoja Cost of Home -kampanjansa kautta. Sen tavoitteena on myös lisätä mustien asunnonomistusta Yhdysvalloissa kohdistamalla nykyiset systeemiset esteet tänä kesänä käynnistettävään uuteen aloitteeseen ja hyödyntämällä innovatiivisia pääomasijoituksia väriyhteisöjen palvelemiseksi.

“Habitat toimii murtaakseen esteitä ja tuodakseen ihmisiä yhteen – purkaakseen esteitä ja rakentaakseen maailman, jossa kaikilla, riippumatta siitä keitä olemme tai mistä tulemme, on kunnollinen paikka asua”, Habitat Internationalin toimitusjohtaja Jonathan Reckford sanoi. “Tämä uskomaton lahja auttaa tekemään tämän työn mahdolliseksi.”

Habitat for Humanity Susquehanna on ekumeeninen kristillinen asuntojärjestö, joka on omistautunut rakentamaan ja korjaamaan koteja yhteistyössä vaatimukset täyttävien perheiden kanssa. Järjestön visiona on luoda yhteisö, jossa jokaisella on edullinen ja kunnollinen asuinpaikka.

Perustamisestaan ​​vuonna 1993 lähtien Habitat Susquehanna on palvellut yli 700 perhettä asunnonomistus-, korjaus- ja talouslukutaito-ohjelmiensa kautta.

Leave a Comment