HomeVestors lahjoittaa 20 000 dollaria Habitat for Humanity Greater Orlandolle ja Osceola Countylle Orlandon Vuoden rumin talo® -voittajan kunniaksi

DALLAS–(BUSINESSWIRE)–HomeVestors®, alkuperäinen “We Buy Ugly Houses®” -yritys, lahjoitti 20 000 dollaria Habitat for Humanity Greater Orlando & Osceola Countylle kunniaksi Bernardo Mazzucco, orlandolainen kiinteistösijoittaja, joka voitti äskettäin “Vuoden rumin talo” -kilpailun. Korostaen uskomattomimmat “ennen” ja “jälkeen” lähes 10 000 yrityksen itsenäisesti omistaman ja hallinnoiman franchising-talon joukosta, jotka ostettiin vuonna 2021, tämän vuoden kilpailun voitti Mazzuccon ensimmäinen HomeVestors-uudistus, ja se sisälsi lahjoituksen paikalliselle Habitat for Humanitylle.

“Habitat for Humanityn tavoin työskentelemme yhteisöissä valtakunnallisesti tuodaksemme markkinoille koteja, jotka auttavat ylläpitämään kohtuuhintaista asuntotarjontaa ostajille”, sanoi David Hicks, HomeVestorsin toimitusjohtaja. “Meillä oli kunnia vierailla Habitat for Humanity Greater Orlandossa ja Osceola Countyssa jakamassa tämä lahjoitus Bernardon rinnalla, mikä osoittaa yhteistä sitoutumistamme maailmaan, jossa jokaisella on turvallinen ja edullinen paikka asua.”

“Vuoden rumin talo” oli ensimmäinen talo, jonka Mazzucco osti HomeVestors-franchising-yhtiönä, ja se äänestettiin voittajaksi kansallisen yleisöäänestyksen jälkeen “We Buy Ugly Houses” -franchising-yhtiöiden valtakunnallisesti toimittamien talojen joukosta. Mazzuccon projekti edustaa parasta niistä tuhansista taloista, joita pidettiin toivottomina, mutta joita rakastetaan nyt tulevina vuosina.

“Tänä vuonna tein parhaani tehdäkseni pienet asiat loistavalla tavalla”, sanoi Mazzucco. ”Sain kunnian saada tunnustusta projektilleni, varsinkin kun se toi hyödyn antaa takaisin omalle Orlandon yhteisölleni. Davidilla ja minulla oli upea aika tavata Habitat for Humanity Greater Orlandon & Osceola Countyn tiimin kanssa esitelläksemme lahjoituksen ja kiertäessämme yhdessä Habitatin Orlandon yhteisöistä.

“Habitat for Humanityllä ja HomeVestorilla on niin paljon yhteistä, koska yritämme kumpikin parantaa naapurustojamme ja yhteisöjämme”, sanoi Catherine Steck McManus, Habitat for Humanity Greater Orlando & Osceola Countyn toimitusjohtaja. “Tämä antelias lahja ja sen kaltaiset lahjat todella lisäävät ihmisten määrää, joita voimme palvella kohtuuhintaisilla asunnoilla.”

Tietoja: HomeVestors of America, Inc.

Dallasissa sijaitseva HomeVestors of America, Inc. on Yhdysvaltojen suurin ammattimainen talonostofranchising, jolla on yli 125 000 taloa ostettu vuodesta 1996 lähtien. HomeVestors rekrytoi, kouluttaa ja tukee yli 1 150 itsenäisesti omistamaa ja hallinnoimaa HomeVestors®-franchising-yritystä, jotka ovat erikoistuneet rakentamaan yrityksiä. perustuu asuinkiinteistöjen ostamiseen, kunnostamiseen, myyntiin ja omistamiseen. Tunnetaan yleisimmin nimellä “ostamme rumia taloja”.®HomeVestors pyrkii vaikuttamaan positiivisesti kaikilla 176 markkinallaan. Vuoden 2021 Inc. 5000 -listalla oleva yritys on esiintynyt 12 peräkkäisenä vuonna arvostetun Franchise Business Review -julkaisun “Top Franchises” -lehdessä yhdeksän vuoden ajan vuosittain. Dallas sijalla 100 ja sijalla 39th vuoden 2022 Franchise Times Fast & Serious -tapahtumassa. HomeVestors on myös saanut säännöllisesti tunnustusta Entrepreneur Magazine -lehdeltä, joka viimeksi sijoitti sen 16. sijalle “Top Growth Franchise”, nimesi sen yhdeksi 200 suurimmasta franchising-sopimuksesta vuonna 2020 ja sijoitti sen sijalle 36 vuotuisessa Franchise 500 -listassaan. Lisätietoja: käy osoitteessa www.HomeVestors.com.

Tietoja Habitat for Humanity Greater Orlandosta ja Osceola Countysta

Habitat for Humanity Greater Orlando & Osceola Countyn näkemys, jonka mukaan jokainen ansaitsee turvallisen ja edullisen asuinpaikan, rakentaa ja korjaa koteja ja vahvistaa yhteisöjä. Perheet ja yksityishenkilöt, jotka tarvitsevat Habitat Orlandon & Osceolan kumppanin rakentaakseen tai parantaakseen paikkoja, joita kutsutaan kodiksi. Habitat-asunnonomistajat auttavat rakentamaan omia kotejaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa ja maksavat edullisen asuntolainan. Toimimalla yhdessä lahjoittamalla, tekemällä vapaaehtoistyötä tai ryhtymällä asianajajaksi jokainen voi auttaa yhteisömme jäseniä asumaan turvallisissa ja kohtuuhintaisissa kodeissa. Vuonna 1986 perustettu Habitat Orlando & Osceola on yksi Habitat for Humanity Internationalin yli 1 100 tytäryhtiöstä, jotka työskentelevät yhteisöissä kaikkialla Yhdysvalloissa ja yli 70 maassa. Lisätietoja saat osoitteesta HabitatOrlandoOsceola.org.

Leave a Comment