Pinchgut nimesi ensimmäisen Humanity Foundation -säätiönsä Taryn Fiebig Scholariksi

Huhtikuussa 2021, kuukausi sopraano Taryn Fiebigin ennenaikaisen kuoleman jälkeen, Pinchgut Opera julkisti Taryn Fiebig Scholar -ohjelman kunnioittaakseen hänen perintöään. Ohjelma tarjoaa kehittymismahdollisuuksia lahjakkaille nouseville australialaisille oopperalaulajille.

Sopraano Chloe Lankshear nimettiin ensimmäiseksi Taryn Fiebig Scholariksi. Nyt on toinen tutkija, kiitos uuden kumppanuuden The Humanity Foundationin, melbournessa toimivan yksityisen hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Perthissä syntynyt tenori Louis Hurley on nimetty ensimmäiseksi Humanity Foundationin Taryn Fiebig Scholariksi.

Louis Hurley esiintymässä Acis ja Galatea Pinchgut Operalle UKARIAssa osana 2022 Adelaide Festivalia. Valokuva © Tony Lewis

The Humanity Foundationin johtaja Tayla Masel oli Fiebigin läheinen ystävä ja halusi löytää tavan tunnistaa hänet.

“En voisi kuvitella muuta tapaa juhlia Tarynin tunnusomaista poikkeuksellista esiintymistaitoa kuin tämän yhteistyön kautta Pinchgut Operan kanssa”, sanoi oopperajohtaja Masel.

”Hänen rakkautensa jakaa taitojaan opiskelijoille oli hänen elämänsä suuri ilo. Tämä stipendiohjelma sisältää kaikki nämä asiat ja paljon muuta, ja olen erittäin innoissani voidessani työskennellä Pinchgutin kanssa auttamaan seuraavan sukupolven oopperalaulajien valmistelemisessa Tarynin työn ja muiston kautta.

Pinchgut Operan taiteellinen tiimi neuvotteli Maselin kanssa ja valitsi yhdessä Hurleyn, joka osallistuu kaksivuotiseen ohjelmaan Lankshearin rinnalla. Tähän sisältyy osallistuminen Pinchgut-tuotantoihin ja työskentely ohjaajien, kielivalmentajien ja päälaulajien kanssa.

Hurley suoritti musiikin kandidaatin ja Graduate of Musicin tutkinnon Western Australian Academy of Performing Artsissa (WAAPA), minkä jälkeen hän suoritti musiikin maisterintutkinnon Guildhall School of Music & Drama -koulussa Lontoossa Hazell-stipendiaattina.

Vuonna 2022 hän tekee useita debyyttejä, mukaan lukien Messias Melbournen sinfoniaorkesterin kanssa, johtajana Sir Andrew Davis, Sydneyn sinfoniaorkesterin ensimmäinen vanki, konserttiversio Fideliojohtajana Simone Young, ja tenorisoolot Haydnin Nelson Massissa Sydney Philharmonia Choirsin kanssa.

Pinchgutille hän esitti Acisin roolin Händelin minioopperassa Acis ja Galatea UKARIAssa osana 2022 Adelaide Festivalia, roolin, jonka hän toistaa Four Winds Festivalilla huhtikuussa. Touko-kesäkuussa hän esiintyy Tibrinona Cestin oopperassa Orontea.

Vastaanotettuaan uutiset stipendistä, Hurley sanoi: “Olen aivan hukassa, ja odotan innolla seuraavia paria vuotta kaikkien kanssa Pinchgut Operassa. On tietysti entistä erikoisempaa olla osa Tarynin jatkuvaa perintöä. Hän oli minulle niin rohkaiseva hahmo, kun olin siirtymässä yliopistosta, ja hän oli vain upein, anteliain ja lahjakkain henkilö. Joten tämä on todella erikoista minulle.”

Leave a Comment