Addison Countyn Habitat for Humanity etsii perheitä täyttämään koteja

VERGENNES, Vt. (WCAX) – Addison Countyn Habitat for Humanity on vuodesta 1999 lähtien auttanut perheitä rakentamaan täydellisen kotinsa hintaan, johon heillä on varaa. Mutta jopa Vermontin asuntokriisin aikana he kamppailevat löytääkseen ehdokkaita koteihin.

Vain muutaman vuoden kuluttua Vergennesin Booth Woods -rakennuksen tontit ovat täynnä Habitat for Humanity -koteja. Mutta ensin heidän on löydettävä perheet täyttämään heidät.

Kolmen lapsen perhe muuttaa muutaman kuukauden kuluttua upouuteen, aurinkoenergialla toimivaan kotiin, jossa on kolme makuuhuonetta ja puolitoista kylpyhuonetta rauhallisella Vergennesin alueella. Se on melkein täydellinen istuvuus.

”Mitä tahansa he tarvitsevatkin, haluamme varmistaa, että talo sopii heille. Eikä tarvitse tehdä niistä jotain, joka ei ole vain täydellinen heille”, Margaret Carothers sanoi.

Carothers on perustajajäsen ja auttaa perheen valinnassa Habitat for Humanity of Addison Countyssa.

Hän sanoo, että tämä perhe maksaa noin 175 000 dollaria kodistaan ​​apurahojen ja vapaaehtoistyön jälkeen, kiitos Habitat for Humanity -tiimin.

Voittoa tavoittelematon järjestö auttaa sijoittamaan vaatimattomien tulojen omaavia perheitä tyylikkäisiin ja kohtuuhintaisiin koteihin, ja sillä on neljä tonttia rakentaakseen koteja perheille, jotka ympäröivät tätä taloa.

Mutta he eivät näytä löytävän perheitä, joille rakentaa koteja.

“Suurin esteemme on ihmisten mielikuvitus siitä, mihin he pystyvät”, Carothers sanoi.

On otettava huomioon kourallinen vaatimuksia. Sinun on täytynyt asua tai työskennellä Addison Countyssa vähintään vuoden ajan. He eivät rakenna yhden makuuhuoneen taloa pariskunnalle tai yhdelle henkilölle, nämä ovat perheille. Ja siinä on tulovaatimus.

“Sanotaan, että nelihenkinen perhe etsii 40 000 – 60 000 dollaria. Se ei ole paljon rahaa, mutta se on mahdollista tällaisessa talossa. Erittäin toteutettavissa”, Carothers sanoi.

Tavallisesta kiinteistökaupasta eroaa se, että Habitat for Humanity toimii pankkina. Sinun on pystyttävä maksamaan 500 dollarin käsiraha ja kattamaan verot. Mutta suurin asia on, että ei ole kiinnostusta.

“Pidä korko pois, olet noin 850 dollaria kuukaudessa, mikä on vähemmän kuin monet ihmiset maksavat paljon pienemmästä asunnosta kuin tämä”, Carothers sanoi.

Miksi siis perheiden puute? Carothers sanoo, että heillä on aina ollut tämä ongelma. Hän sanoo, että tuohon tuloluokkaan kuuluvat ihmiset elävät yleensä palkasta palkkaan. He pitävät päänsä alhaalla ja tulevat toimeen.

“Meidän on kyettävä tavoittamaan ihmiset ja sanomaan heille: ‘Nosta pää ylös ja katso! Voimme tehdä tämän kanssasi, emme puolestasi, vaan sinun kanssasi. On mahdollista omistaa talo”, Carothers sanoi.

Myös hylätyt hakijat voivat saada apua ja hakea uudelleen.

Kun sinut on hyväksytty, sinun on annettava vapaaehtoiseksi noin 400 tuntia ajasta rakennukseen.

“Suurin osa siitä on täällä, tätä maalaa juuri nyt perhe, joka muuttaa tänne”, sanoi David Furney Habitat for Humanitysta Addison Countysta.

Jotain, jota monet pitäisivät pienenä hintana esteettömästä asunnosta.

Habitat for Humanity on lähellä Booth Woods -kehityksen pohjalta rakennetun ensimmäisen kodin viimeistä vaihetta. Työstettävä talo valmistuu toukokuussa. Minulle on myös kerrottu, että nämä vapaaehtoistyöryhmät voivat rakentaa talon noin vuodessa.

Tekijänoikeus 2022 WCAX. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment