Orange ja Durham Habitat for Humanity saavat 9,5 miljoonan dollarin lahjoituksia

Habitats for Humanity of Orange ja Durham County ovat kumpikin saaneet miljoonan dollarin lahjoja sen jälkeen, kun kirjailija ja hyväntekijä MacKenzie Scott, joka oli aiemmin naimisissa Amazonin perustajan Jeff Bezosin kanssa, lahjoitti äskettäin 436 miljoonaa dollaria rajoittamattomina varoina Habitat for Humanity Internationalille ja 84 organisaation jäsentä. Yhdysvaltain tytäryhtiöt.

Lähes 9,5 miljoonaa dollaria näistä varoista menee Orange Countyn ja Durham Countyn sivukonttoreihin. Jälkimmäinen sai 4,5 miljoonaa dollaria varoja, kun taas Orange Countyn tytäryhtiö sai 5 miljoonaa dollaria 22. maaliskuuta julkaistun lehdistötiedotteen mukaan.

Lahjoitus on seurausta äskettäin julkaistusta Orange Countyn raportista, joka koski rotujen tasapuolisuutta asumisessa. Molemmat osakkuusyhtiöt käyttävät rahat kohtuuhintaisten asuntojen laajentamiseen omissa kunnissaan, Habitat for Humanityn julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan.

“4,5 miljoonalla dollarilla se on suurin yksittäinen lahjoitus, jonka olemme koskaan saaneet”, Jim Belanger, Durhamin Habitat for Humanityn väliaikainen toimitusjohtaja, sanoi.

Belanger sanoi, että Durhamin tytäryhtiön hallitus suunnittelee parhaillaan strategista suunnittelua, joka auttaa määrittämään, kuinka varat jaetaan tulevalla tilikaudella.

Hänen mukaansa organisaatiolla pitäisi olla selkeämpi käsitys siitä, mihin resurssit kohdennetaan lähikuukausina.

“Haluamme luonnollisesti olla loistavia luotsijoita tällä itseluottamuksella”, Belanger sanoi.

Dianne Pledger, Habitat for Humanity of Orange Countyn kehitys- ja viestintäjohtaja, sanoi, että hänen haaratoimistonsa ei ole varma siitä, miten lahjoitus käytetään, mutta että Orange Countyn tytäryhtiö tutkii vaihtoehtoja pitkän aikavälin laajentumiselle. Hän lisäsi, että lahjoitus ei ole lopullinen ratkaisu.

Vaikka lahjoitus ei tarjoa kaikille kohtuuhintaisia ​​asuntoja, hän sanoi, että se auttaa vastaamaan alan palvelujen erilaisiin vaatimuksiin sekä yhteisöprojekteihin.

Asuntoerojen torjunta

Orange Countyn haaratoimiston äskettäin julkaistu raportti, nimeltään “Promoting Black Homeownership”, totesi, että rodulliset erot asumisessa estävät usein mustia asukkaita saamasta vakaata asunnonomistusta koko läänissä.

Raportin mukaan 44 prosenttia mustista kotitalouksista omistaa kotinsa, kun taas valkoisten kotitalouksien osuus on 67 prosenttia. Vuoden 2008 asuntokriisi ja COVID-19-pandemia ovat vaikuttaneet suuresti mustien asunnon omistukseen liittyviin eroihin.

Raportissa korostettiin myös merkittävää varallisuuseroa valkoisten ja mustien asunnonomistajien välillä. Yksi asunnon ylläpitämisen haasteista on se, että mustien omistamat kodit vaativat myös enemmän kodin korjauksia kuin valkoiset kollegansa.

Orange Countyn komissaari Anna Richards sanoi, että kuten muuallakin maassa, Orangen piirikunnassa on ollut linjaamista. Redlining viittaa lainojen syrjivään epäämiseen rodun tai etnisen taustan perusteella, useimmat kohdistuvat mustiin amerikkalaisiin alueilla, joiden katsotaan usein olevan suuri taloudellinen riski.

Richards sanoi, että yksi tämän käytännön vaikutuksista sisälsi asuntojen arvon alenemisen mustien asukkaiden rajatuilla alueilla, mikä loi aukon jälleenmyynnin ja arvostuksen suhteen.

Hän sanoi, että yksi Orange Countyn aloitteista asunnonomistuksen erojen ratkaisemiseksi on pitkäaikainen asunnonomistaja-apuohjelma, joka käynnistettiin viime lokakuussa.

Ohjelma tarjoaa kiinteistöveroapua asukkaille, jotka ovat asuneet kodissaan vähintään vuosikymmenen. Kiinteistöverojen korottaminen on vaikuttanut suhteettoman paljon mustien asuinalueisiin, kuten Chapel Hillin Northside-yhteisöön.

Richards sanoi uskovansa, että ohjelman jatkamista harkitaan komission kokouksessa 5. huhtikuuta.

Richards osallistui myös vuoden 2021 uraauurtavaan Weavers Grove -projektiin, jonka Orange Countyn Habitat for Humanity pyrkii rakentamaan sekatuloista kehitystä.

Lehdistötiedotteen mukaan lahjoitus mahdollistaa enemmän yhteisöjä, kuten Weavers Grove.

Orange Countyn tytäryhtiö sisällytti raporttiinsa, että heidän roolinsa yhteisössä “tarjoaa alustan ja velvollisuuden rodulliseen tasa-arvoliikkeeseen” edistääkseen esteiden voittamista.

“Habitat for Humanity of Orange County tunnustaa, että tarvitaan merkittävää järjestelmällistä työtä liittovaltion, osavaltion ja paikallisella tasolla menneiden epäoikeudenmukaisuuksien korjaamiseksi ja ratkaisujen luomiseksi oikeudenmukaisemmalle ja oikeudenmukaisemmalle tulevaisuudelle”, raportissa lukee.

Pledger sanoi, että on tärkeää, että kaikki yhteisössä kannattavat kohtuuhintaista asumista ja rotujen tasa-arvoa osallistumalla aktiivisesti keskusteluihin ja koulutustoimiin.

“Meidän on koulutettava itseämme, meidän on puhuttava osavaltioiden lainsäätäjien, paikallisten poliitikkojen kanssa ja tuettava niitä järjestöjä, jotka todella työskentelevät täällä edullisten asuntojen ja kaikkien asumisen puolesta”, hän sanoi.

@sam_long16 | @DTHCityState

lift@dailytarheel.com | city@dailytarheel.com

Tilaa sähköpostiuutiskirjeemme saadaksesi päivän uutiset ja otsikot postilaatikkoosi joka aamu.

Leave a Comment