Unity for Humanity -apurahan voittajat paljastettiin

Unity Technologies on valinnut arvostettujen Unity for Humanity -apurahan ja Unity for Humanity Imagine -apurahan voittajat, julkistettiin maanantaina.

Maailman paras reaaliaikainen 3D (RT3D) -sisällönluontialusta valitsi Songs of Culturen Imagine Grant -voittajakseen, ja Augment Therapy, My Lovely Planet, Darkening ja TOGUNA saivat Unity for Humanity -apurahoja.

Voittajat saavat rahoitusta projekteihinsa sekä ohjausta, mentorointia sekä pääsyn tekniseen tukeen ja markkinointiresursseihin Unity-pohjaisiin mukaansatempaaviin kokemuksiinsa.

Palkittu taiteilija, aktivisti, näyttelijä ja kirjailija Common loi apurahan teeman “Imagine a Better World”, joka esittelee Unity for Humanityn keskeisen idean käyttää RT3D-sisältöä positiivisen muutoksen ja inhimillisten kokemusten rakentamiseen laajennetun todellisuuden (XR) kanssa. teknologioita.

Tuomarit valitsivat hankkeet näkemyksensä, osallisuuden ja yhteiskunnallisen vaikutuksensa sekä kokemuksen tuottamisen ja jakelun kannattavuuden ja toteutettavuuden perusteella, Unity selitti ja lisäsi, että hyväntekeväisyysrahastonsa jakaa palkinnot myös Tides Foundationin rahastona.

Jessica Lindl, Unityn sosiaalisten vaikutusten varapuheenjohtajasanoi hänen yrityksensä olevan “äärimmäisen ylpeä” myöntäessään viisi apurahaa sisällöntuottajille, jotka ylittävät RT3D-sisällön rajoja, jotka tarjoavat “erilaisia ​​näkökulmia joihinkin tällä hetkellä kohtaamiimme tärkeisiin yhteiskunnallisiin ongelmiin”.

Hän jatkoi ja totesi,

“Toivomme, että tehostamalla olemassa olevaa Unity For Humanity -apurahaa uusilla ja luovilla laajennuksilla, kuten Imagine Grantilla, rohkaisemme uuden sukupolven muutoksentekijöitä astumaan esiin ja kertomaan tarinansa maailmalle.”

Unity for Humanity -apurahojen saajat

Kulttuurien laulujavanhempien ja opettajien kehittämä pelillinen AR-kokemus musiikista, jossa käsitellään lasten ja siirtolaisperheiden integroimista ja joka sai Unityn Imagine Grant -avustuksen.

Augment Therapyjoka antaa syöpää sairastaville lapsille tietoa sädehoidosta ennen hoitoa käyttämällä AR-toimintoja, joiden tarkoituksena on vähentää ahdistusta ja rentouttaa potilaita.

Tummenemineninteraktiivinen kokemus, joka perustuu maailman katsomiseen masennuksesta kärsivänä ihmisenä ja jonka tavoitteena on kouluttaa, hoitaa ja puuttua mielenterveysongelmiin mukaansatempaavalla sisällöllä.

Minun ihana planeettanimobiilipelisovellus, jonka tavoitteena on rakentaa noin 100 miljoonan ihmisen yhteisö suojelemaan planeettaa hauskoilla, mullistavilla toimilla, kuten puiden istuttamisella ja muovijätteen puhdistamisella valtamerestä, mikä johtaa sisällöntuottajien todellisiin lahjoituksiin ja myönteisiin todellisiin sosiaalisiin vaikutuksiin. .

TOGUNA – Mielikuvituksen kiihdytin, digitaalisesti sekoitettu mediataideinstallaatio, joka yhdistää tarinankerronta ja tulevaisuuteen perustuva ajattelu ja keskustelee koko mantereen yleisafrikkalaisista teemoista. Tarinoiden tavoitteena on vastata joihinkin Afrikan kiireellisimmistä tämän hetken haasteista.

Uutiset tulivat sen jälkeen, kun Common kävi takkakeskustelun Unity Social Impact Advisory Boardin jäsenen tohtori David Washingtonin kanssa verkkohuippukokouksessa viime vuonna keskustellakseen siitä, kuinka sisällöntuottajat voivat tavoittaa yleisön rakentaakseen sosiaalista muutosta yhteisöissään ja käyttääkseen Unityn alustaa potentiaalinsa toteuttamiseen. .

Edellisessä huippukokouksessa, joka pidettiin viime vuoden lokakuussa, voittajille myönnettiin jopa 500 000 USD:n rahoitusta, Imagine Grant -apurahaa ja ohjeita, joita tekijät voivat käyttää vahvojen hakemusten jättämiseen.

Unity liittyi myös helmikuussa XR Associationiin, joka on suuri Washington DC:ssä sijaitseva yhdistys, jonka tavoitteena on edistää mukaansatempaavan teollisuuden kehitystä, koulutusta ja rahoitusta, sekä huippuyrityksiin, kuten Accenture ja Qualcomm helmikuussa.

Unityn jäsenet osallistuivat myös Ithra Centerin Creative Solutions -tapahtumaan Lontoon keskustassa viime viikolla, jossa Saudi-Arabian huippulahjat saivat samanlaista rahoitusta ja mentorointiohjelmia Britannian johtavilta XR-alan asiantuntijoilta.

Leave a Comment