Epsteinin uhrit kutsuvat kuningatar Elisabetin esiintymistä prinssi Andrew’n kanssa Philipin muistomerkillä “ihmiskunnan loukkaukseksi”

Tiistaina Ison-Britannian prinssi Andrew esiintyi ensimmäisen kerran julkisuudessa sen jälkeen, kun hän sopi raiskausoikeudenkäynnistä Virginia Roberts Giuffren kanssa, joka oli Jeffrey Epsteinin ihmiskaupan uhrin, joka on myös syyttänyt 62-vuotiasta kuninkaallista seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Yorkin herttua saattoi äitinsä kuningatar Elisabet II:n edesmenneen aviomiehensä, prinssi Philipin muistotilaisuuteen Westminster Abbeyssa – korkean profiilin retkille, jonka kuninkaallisen perheen tarkkailijat pitivät uhmakkaana tuen osoituksena hänen häpeään joutuneelle toiselle pojalleen. jota usein kuvataan hänen suosikkikseen, ja kiireisenä kuntoutusyrityksenä.

Kun Andrew’n esiintyminen nosti kulmakarvoja ja herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa, jotkut Epsteinin seksikauppasuunnitelmasta selviytyneet sekä uhrien asianajajat sanovat olevansa myös häiriintynyt kuningattaren eleestä.

Juliette Bryant, Epsteinin pahoinpitelystä selvinnyt, näki Andrew’n debyytin ratkaisun jälkeen ja hänen äitinsä valinnan saattajan. iskuna uhreille.

“Se ei ole vain loukkaus uhreille – se on täydellinen loukkaus ihmisyyttä kohtaan”, Bryant sanoi The Daily Beastille. “He eivät ilmeisesti tunne mitään kaikesta aiheuttamastaan ​​tuskasta. Mutta sitten taas eivätkö he ole aina tehneet niin kuin haluavat?”

Maria Farmer, joka sanoo, että Epstein ja hänen nyt tuomittu edistynyt ja entinen tyttöystävänsä Ghislaine Maxwell pahoinpitelivät häntä 1990-luvulla, kutsui kuningattaren päätöstä värvätä Andrew orjakseen “hirveän loukkaavaksi” ja sanoi hänen mielestään sen “normalisoivan” seksuaalista hyväksikäyttöä. häntä on syytetty.

“Tämä ryhmä on niin tottunut tekemään mitä haluaa kenelle tahansa”, Farmer kertoi The Daily Beastille. “Juuri nyt äänemme muuttavat sitä.”

“Hän myönsi syyllisyytensä. Hän myönsi syyllisyytensä. Se on suuri voitto uhreille. Olen niin ylpeä Virginiasta. Me kaikki tuemme häntä, hän ansaitsee tulla kohdelluksi kunnioituksella…”

Samaan aikaan Spencer Kuvin, lakimies, joka edustaa useita Epsteinin uhreja, sanoi: “On valitettavaa, että kruunu ei ota vakavasti hänen poikaansa koskevia asioita. Samalla kun maailma suree prinssi Phillipin menetystä, hänen on erotettava itsensä edes kaikista sellaisista sekaannuksista, joita hän hyväksyy poikansa menneeseen käytökseen.

Kuningatar Elizabeth II ja prinssi Andrew, Yorkin herttua, lähtevät Edinburghin herttuan kiitospäivän jumalanpalvelukseen.

Dan Kitwood/Getty

Vain kuusi viikkoa sitten Andrew suostui maksamaan Giuffrelle noin 14 miljoonaa dollaria lopettaakseen hänen kanteensa, jossa häntä syytettiin raiskauksesta kolme kertaa tämän ollessa 17-vuotias.

Osana sovintoratkaisua herttua julkaisi lausunnon, jossa hän “pahoittelee yhteyttään Epsteiniin” ja “vakuus osoittamaan pahoittelunsa yhteydestään Epsteinin kanssa tukemalla taistelua seksikaupan pahuutta vastaan ​​ja tukemalla sen uhreja”.

Lisa Bloom, toinen Epsteinin uhreja edustava asianajaja, viittasi tähän lupaukseen tiistaina, kun häneltä kysyttiin hänen paluustaan ​​julkisuuteen.

“Julkisessa lausunnossaan, jossa hän ratkaisi asiansa viime kuussa, prinssi Andrew lupasi osoittaa katumuksensa “tukemalla taistelua seksikaupan pahuutta vastaan ​​ja tukemalla sen uhreja”. Toistaiseksi siitä ei ole todisteita, Bloom kertoi The Daily Beastille.

“Me katsomme. Me odotamme. Kun hän jatkaa julkisia esiintymisiä, näyttää siltä, ​​että kuten hänen lupauksensa tehdä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa, tämä on jälleen yksi rikottu lupaus.

Marijke Chartouni, toinen Epsteinin uhri, ilmaisi tilanteen suoraan.

”Julkinen valokuvaus äidin kanssa ei kumoa sitä tosiasiaa, että kumpikaan ei ole osoittanut myötätuntoa Epsteinin uhreja kohtaan. Tämä vain vahvistaa väitettä, jonka mukaan monarkialla ei ole merkitystä tänä päivänä, hän sanoi.

.

Leave a Comment