Greenport Habitat for Humanity -kotiin otetaan vastaan ​​hakemuksia

Asukashakemuksia hyväksytään suunniteltuun, kaksikerroksiseen, 1 200 neliömetrin suuruiseen kotiin Greenportiin, jonka Suffolk’s Habitat for Humanity rakentaa.

Viime syksynä kylä lahjoitti 0,1 hehtaarin tontin Johnson Courtilla Middle Islandilla sijaitsevalle Habitat for Humanity of Suffolkille useiden vuosien neuvottelujen jälkeen, kertoi Habitat for Humanity Internationalin Atlantassa toimivan voittoa tavoittelemattoman järjestön toimitusjohtaja Lee Silberman. . Hän sanoi, että kiinteistössä oli aiemmin rappeutunut koti, mutta se tuhoutui tulipalossa noin kuusi viikkoa sen jälkeen, kun voittoa tavoittelematon järjestö oli ottanut sen haltuunsa.

Vaikka lupaprosessi kylän kanssa on käynnissä, uuden kodin rakentamisen odotetaan alkavan Silbermanin mukaan toukokuussa.

“Tämä olisi kolmas koti, jonka olemme rakentaneet Greenportiin, ja neljäs, jonka olemme rakentaneet Southoldin kaupunkiin”, Silberman sanoi.

Hän sanoi, että talossa olisi enintään neljä henkilöä, ja se olisi valmis myyntiin huhtikuuhun 2023 mennessä. Järjestö etsii parhaillaan hakijoita asunnon ostamiseen, ja hakuaika on torstaina.

Järjestö valitsee potentiaaliset asunnonomistajat useilla kriteereillä, mukaan lukien ostajan maksukyky ja nykyinen asumistilanne – kuten asuminen vaarallisessa, ahtaassa tai epähygieenisessä asunnossa tai yli 30 % tuloistaan ​​vuokran maksaminen.

Edellytyksenä on myös se, että vuositulot ovat 40–60 % alueen mediaanituloista perheen koon mukaan. Lisäksi mahdollisten asunnonomistajien on suoritettava 300 tuntia yhdyskuntapalvelua tai vapaaehtoistyötä, osallistuttava tulevan kotinsa rakentamiseen ja suoritettava talouskunto- ja kunnossapitokurssit.

Silberman sanoi, että kohtuuhintaisten asuntojen tarve on ollut ongelma Southoldissa vuosia, ja hänen ryhmänsä on keskustellut kaupungin viranomaisten kanssa siitä, miten he voivat rakentaa lisää koteja.

Southold Townin valvoja Scott Russell sanoi, että Habitat for Humanityn roolin laajentamiseen tällaisten kotien luomisessa saattaa olla rahoitusta, jos marraskuun kansanäänestys Town Community Housing Fund -rahaston perustamisesta menee läpi kaikissa viidessä East Endin kaupungissa.

“He tietävät mitä tekevät, se on loistava organisaatio, enkä ole tietoinen mistään projektista, jossa he ovat olleet mukana ja jotka eivät menneet hyvin”, Russell sanoi.

Greenport Villagen pormestari George Hubbardilla oli samanlaisia ​​ajatuksia.

“Se on ollut pitkä prosessi… mutta olen iloinen, että se on vihdoin ratkaistu ja he valmistautuvat rakentamaan”, Hubbard sanoi. “He ovat siinä vaiheessa, että he voivat mennä hankkimaan perheen ja rakentamaan talon jollekin ja perheellä on asuinpaikka, mikä on hyvä asia.”

.

Leave a Comment