High Roads and Humanity – Oakdalen johtaja

Meidän on todella puhuttava siitä, mitä meille yhteiskunnana on tapahtunut, kyvystämme yksinkertaisesti kääntää toinen poski ja ottaa korkea tie.

Minusta on tärkeää mainita, että maailmassamme on todellakin meneillään suurempia asioita, kun käännymme maailman uutisten pariin ja katsomme mitä tapahtuu Venäjän ja Ukrainan välillä. Se on lievästi sanottuna sydäntäsärkevää, samoin kuin mieltä räjäyttävää monella rintamalla.

Tämä on loppujen lopuksi vuosi 2022, ja näytettävät kuvat todella tuntuvat siltä kuin olisimme matkustaneet ajassa taaksepäin. Aika, jonka me (vanhemmat amerikkalaiset) opimme kerran historiankirjoista.

Tänä aamuna mieleni on kuitenkin järkyttynyt Will Smithin teosta sunnuntai-illan Oscar-gaalassa.

Nyt kuulen joidenkin teistä, jopa näen teidät, pudistavan päätänne mainittaessa palkintojakelusta ja “miksi hän tuhlaa aikaansa?”

No, en, mutta näin kuitenkin maininnan “iskusta”, kun olin menossa nukkumaan sunnuntai-iltana ja entinen kollega mainitsi yllätyksensä teosta sosiaalisen median viestissä.

Niille teistä, jotka missasivat sen ja jotka eivät seuraa uutisia, yksinkertainen yhteenveto on tämä: koomikko Chris Rock repi vitsin (huonon maun) sunnuntai-illan palkintojenjakotilaisuudessa. Vitsi oli suunnattu Jada Pinkett Smithille ja hänen hyvin lyhyille hiuksilleen, jotka ovat seurausta hänen taistelustaan ​​hiustenlähtöä vastaan. Fakta, jota Rock ei ehkä tiennyt, kun hän vitsaili hänen mahdollisesta tulevasta roolistaan ​​GI Jane 2:ssa. Jälleen se oli huono maku, komedia ei aina ole turvallista ja se tapahtuu usein toisen kustannuksella; se on vain fakta.

Pinkett Smithin aviomies Will Smith kuitenkin unohti hetkessä yksinkertaisen opetuksen armon osoittamisesta ja tielle ottamisesta, kun hän poistui paikaltaan, astui lavalle kutsumatta ja kirjaimellisesti löi Rockia suorassa televisiossa.

Smithin kommentit iskujen jälkeen osoittaisivat, että hän puolusti vaimonsa kunniaa. Joidenkin mielestä se ei ole vain ok, vaan myös ymmärrettävää.

Koska elämme nyt ylitutkittujen tunteiden maailmassa, minusta on tärkeää kertoa siitä, että monet ihmiset ovat kiittäneet Smithiä siitä, että hän nousi ja puolusti vaimoaan, koska Rock oli selvästi poissa linjasta. Tästä on “petoeläin” ja “uhri” analogioita kaikkialla verkossa, se on yksinkertaisesti mieleenpainuva.

Hämmentynyt?

No, tässä on minun käsitykseni, milloin ihmiselle kävi selväksi, että julkisesti ja tarkoitan suuressa määrin julkisesti – kävellä toisen luo, lyödä häntä kasvoille, palata paikalleen ja sitten hetken kuluttua juhlitaan palkinnolla.

Nyt ei lisätä hämmennystä, mutta jos tämä olisi ollut joku meistä, samanlaisessa tilanteessa baarissa, baseball-ottelussa tai jopa Starbucksissa, puolisomme olisi otettu mukaan, enkä puhu jäätelöstä; Puhun vankilasta.

Kyllä, Rockin kommentti oli epäselvä, mutta sanoisin, että on turvallista sanoa (ja on raportoitu), että hänellä ei ollut aavistustakaan sairaudesta ja hän yksinkertaisesti teki mitä koomikot tekevät – tönäisi vitsejä muille.

Oikein olisi ollut se, että Smithin olisi yksinkertaisesti liitetty se tietämättömyyteen ja jättänyt Rock näyttämään tunteettomalta, univormupukuiselta juontajalta. Istuimelta jättäminen lyömään jotakuta kasvoihin, mutta keskellä lähetettyä esitystä muuttaa heiluri merkittävästi.

Toisaalta elämme aikaa ja aikaa, jolloin ihmiset piiskaavat puhelimiaan videoväkivallalle sen sijaan, että yrittäisivät olla osa ratkaisua, joten luulen, että tämä on oikein linjassa ihmiskunnan jatkuvan katkeamisen kanssa.

Se harmittaa minua suoraan sanoen. Armo ja luokka, kerran yleistä monien keskuudessa, nyt toisinaan esimerkkinä.

Teresa Hammond on The Oakdale Leaderin, The Riverbank Newsin ja The Escalon Timesin henkilöstötoimittaja. Hänet voidaan tavoittaa osoitteessa thammond@oakdaleleader.com tai soittamalla numeroon 209-847-3021.

Leave a Comment