HomeVestors lahjoittaa 20 000 dollaria Habitat for Humanity Greater Orlandolle ja Osceola Countylle Orlandon Vuoden rumin talo® -voittajan kunniaksi

Tekijä: | 0 osaketta 23 lukua

30. maaliskuuta 2022 // Franchising.com // DALLAS, TX. – HomeVestors®, alkuperäinen “We Buy Ugly Houses®” -yritys, lahjoitti 20 000 dollaria Habitat for Humanity Greater Orlando & Osceola Countylle Bernardo Mazzuccon, orlandolaisen kiinteistösijoittajan kunniaksi, joka voitti äskettäin “Vuoden rumin talo” -kilpailun. Korostaen uskomattomimmat “ennen” ja “jälkeen” lähes 10 000 yrityksen itsenäisesti omistamasta ja hallinnoimasta franchising-talosta, jotka ostettiin vuonna 2021, tämän vuoden kilpailun voitti Mazzuccon ensimmäinen HomeVestors-uudistus, ja se sisälsi lahjoituksen paikalliselle Habitat for Humanitylle.

“Habitat for Humanityn tavoin työskentelemme yhteisöissä valtakunnallisesti tuodaksemme markkinoille koteja, jotka auttavat ylläpitämään kohtuuhintaista asuntotarjontaa ostajille”, sanoi David Hicks, HomeVestorsin toimitusjohtaja. “Meillä oli kunnia vierailla Habitat for Humanity Greater Orlandossa ja Osceola Countyssa jakamassa tämä lahjoitus Bernardon rinnalla, mikä osoittaa yhteistä sitoutumistamme maailmaan, jossa jokaisella on turvallinen ja edullinen paikka asua.”

“Vuoden rumin talo” oli ensimmäinen talo, jonka Mazzucco osti HomeVestors-franchising-yhtiönä, ja se äänestettiin voittajaksi kansallisen yleisöäänestyksen jälkeen “We Buy Ugly Houses” -franchising-yhtiöiden valtakunnallisesti toimittamien talojen joukosta. Mazzuccon projekti edustaa parasta tuhansista taloista, joita pidettiin toivottomina, mutta joita rakastetaan nyt tulevina vuosina.

“Tänä vuonna tein parhaani tehdäkseni pienet asiat hienolla tavalla”, sanoi Mazzucco. ”Sain kunnian saada tunnustusta projektilleni, varsinkin kun se toi hyödyn takaisin omalle Orlandon yhteisölleni. Davidilla ja minulla oli upea aika tavata Habitat for Humanity Greater Orlandon & Osceola Countyn tiimin kanssa esitelläksemme lahjoituksen ja kiertäessämme yhdessä Habitatin Orlandon yhteisöistä.

“Habitat for Humanityllä ja HomeVestorilla on niin paljon yhteistä, koska yritämme kumpikin parantaa naapurustojamme ja yhteisöjämme”, sanoi Catherine Steck McManus, Habitat for Humanity Greater Orlando & Osceola Countyn toimitusjohtaja. “Tämä antelias lahja ja lahjat todella lisäävät ihmisten määrää, joita voimme palvella kohtuuhintaisilla asunnoilla.”

LÄHDE HomeVestors of America, Inc.

###

Kommentit:


kommentit powered by

.

Leave a Comment