Ikääntymisen arvostusviikko: Gerontologian akateeminen ohjelma tarjoaa tapahtumia kaikille

Opiskelijat ja yleisö kutsutaan tutkimaan ikääntymisen iloa, haasteita ja inhimillisyyttä tänä päivänä osana Ikääntymisen arvostusviikkoa 4.-6.4.2022.

Ohjelmia sponsoroi Gerontology Academic Program, joka on osa Sanford Center for Aging at Reno School of Medicine -yliopistossa Nevadassa. Kaikki tapahtumat ovat ilmaisia ​​ja ne järjestetään Zoomin kautta.

Valitse Aging Appreciation Week -tapahtumasi tänään

4. huhtikuuta klo 17-18.30 — AGEx-paneelikeskustelu: Ikääntyminen kuuluu kaikille

AGEx (Applied Gerontology Experience) on TEDx:n inspiroima tapahtuma. Tavoitteemme on luoda arvostusta ja tietoisuutta ikääntymisestä monipuolisen linssin kautta. Tänä vuonna tapahtuma keskittyy teemaan “Mitä ikääntyminen merkitsee sinulle?” Kolme puhujaa jakaa kokemuksensa ikääntymisestä, minkä jälkeen seuraa Q-and-A-istunto. Tämä tapahtuma aloittaa Ikääntymisen arvostusviikon tapahtumamme!

  • MITÄ: AGEx (sovellettu gerontologian kokemus)
  • MILLOIN: klo 17-18.30 maanantaina 4. huhtikuuta
  • MISSÄ: Online Zoomin kautta

5. HUHTIKUUTA klo 16-18 – Taste of Reno: Aterioiden ja muistojen juhliminen

Liity mukaan Zoomin kautta keskustelemaan ruoasta, muistoista ja maukkaista perinteistä. Tämä tapahtuma juhlistaa UNR:n opiskelijoiden ja Osher Lifelong Learning Centerin (OLLI) jäsenten välistä keittokirjayhteistyötä. Kaikki ovat tervetulleita jakamaan tarinoitaan!

  • MITÄ: Renon maku – ateriat ja muistot
  • MILLOIN: klo 17-18.30 tiistaina 5. huhtikuuta
  • MISSÄ: Online Zoomin kautta

6. HUHTIKUUTA klo 16-18 – Häiritse ikääntymistä: Haasta käsityksesi

Tapaa ajatuksia herättäviä tapoja tarkastella ikääntymistä ja tutkia yhteiskunnan käsityksiä vanhemmista aikuisista. Ohjelma haastaa ihmiset keskustelemaan väestönkehityksestä, ikääntymisestä sekä heidän henkilökohtaisista ja ammatillisista ikääntymiseen liittyvistä panoksistaan.

  • MITÄ: Häiritse ikääntymisen luokkahuonetta
  • MILLOIN: klo 16-18 keskiviikkona 6. huhtikuuta
  • MISSÄ: Online Zoomin kautta
  • FASILITAATTORIT: Patti Swager, tohtori, Nevada Geriatric Education Centerin (NGEC) johtaja, ja Natalie Mazzullo, M.Ed., NGEC:n apulaisjohtaja ja terveen ikääntymisen koordinaattori, Health & Nutrition Extension

Saat lisätietoja näistä tapahtumista sähköpostitse gap@unr.edu. Sanford Center for Aging perustettiin Nevadan yliopistoon Renoon parantamaan vanhusten elämänlaatua ja hyvinvointia tutkijoiden, translaatiotutkimuksen ja tiedottamisen avulla. Keskus on osa yliopiston lääketieteellistä korkeakoulua.

Ilmoittaudu Aging Appreciation Week -tapahtumiin

Leave a Comment