Justin Lee Price joutuu vankilaan Marcus Rashfordin rasistisista twiiteistä

Oikeutta Marcus Rashfordille, sillä 19-vuotias brittimies viettää kuusi viikkoa vankilassa jalkapalloilijan rasististen kommenttien twiittauksesta.

Oikeutta Marcus Rashfordille, sillä 19-vuotias brittimies viettää kuusi viikkoa vankilassa jalkapalloilijan rasististen kommenttien twiittauksesta.
Kuva: Getty Images

Lisää Englannin rakastamieni asioiden luetteloon rasistisen internetpeikon vangitseminen Marcus Rashfordin pahoinpitelystä Great British Bakeoffin viereen, aksentti, joka saa kaiken kuulostamaan tyylikkäältä käyttämällä verbinä lomaa, ja Tom Holland. Uutiset siitä, että Justin Lee Price, 19, Worcesterista, viettää seuraavat kuusi viikkoa lukittuna loukkaavaa kommenttia varten vuoden 2020 eurojen jälkeen, on aivan yhtä tyydyttävää kuin Paul Hollywoodin kädenpuristus.

Hän ei ollut ainoa henkilö, joka ohjasi kauhistuttavia, raivostuttavia kommentteja 24-vuotiaalle jalkapalloilijalle sen jälkeen, kun Rashford epäonnistui rangaistuspotkukilpailussa Euro Championship F -sarjassa.lopullinen, mutta hän saattaa olla ensimmäinen monista, joka saa arvosanan sellaisen kielen ohjaamisesta jalkapalloilijoita kohtaan. (Englannin Valioliiga on käynnistänyt 400 tutkintaa väitetystä pelaajien ja managerien hyväksikäytöstä sosiaalisessa mediassa kuluneen vuoden aikana, Sportsmailin mukaan.)

Price yritti jättää välilehden maksamatta halventavasta shekistä vaihtamalla Twitter-käyttäjänimeään ja jopa kielsi lähettäneensä huomautuksen ensimmäisessä haastattelussaan viranomaisille, ennen kuin myönsi olevansa todella se kaveri toisessa poliisin haastattelussa. Sky Sportsin mukaan.

“Price kohdistui jalkapalloilijaan hänen ihonvärinsä perusteella ja hänen toimintansa oli selvästi rasistista ja viharikosta.

“Ne, jotka pahoinpitelevät jalkapalloilijoita, pilaavat pelin kaikille”, sanoi Mark Johnson, CPS Midlandsin vanhempi kruununsyyttäjä tapauksesta. (Ison-Britannian julkinen syyttäjävirasto, jonka nimi on “Crown Prosecution Service”, tekee myös Things in England That I Love -luettelon.)

Vaikka Johnson ei ole väärässä, väitän, että jalkapallon tuhoavat viharikokset ovat yksi vähiten tärkeistä syistä, miksi rasismi on paskaa. Se on kauheaa monista muista syistä, jotka muuttavat elämää enemmän kuin pelin tahraamisesta. (I.e vangitsemisasteet, poliisin raakuus, asumissyrjintä, koulutuksen saatavuus jne.)

Koko yhteiskunta kuitenkin välittää enemmän rasismin vaikutuksista urheiluun sen suosion vuoksi ja koska pelin katsomisen oletetaan olevan “pakopaikka”.

“En ajattele ihmiskunnan epäkohtia ensisijaisesti, joten en varsinkaan halua sitä naamalleni vapaa-ajallani!”

Sky Sportsin tarinassa CPS:n urheilun johtava syyttäjä Douglas MacKay sanoi, että jalkapalloon liittyvät viharikokset ovat lisääntyneet viime vuosina.

“Ison-Britannian jalkapallopoliisiyksikön sisäinen kauden puolivälin raportti on osoittanut jalkapalloon liittyvän rikollisuuden lisääntyneen merkittävästi verrattuna pandemiaa edeltävään tasoon”, hän sanoi.

Mukaan a Pickswisen tutkimus, Rashford on sosiaalisen median vihamielisimmän urheilijan, jonka nimi ei ole LeBron James, kohde. Jos olet seurannut Man Unitedin hyökkääjän uraa ollenkaan, sen ei pitäisi yllättää sinua.

Hypoteesini on, että kun muutimme nettiin karanteenin aikana, ihmiset rohkaisivat entistä rohkeammin paskapuheensa kanssa, koska on helpompi olla parantumattoman kauhea, kun ei näe ihmisten tunteita ja fyysisen väkivallan uhka puuttuu.

Kuitenkin, jos hänet jäljitetään ja pakotetaan vastaamaan halveksittavasta kommentista vankeusrangaistuksen muodossa, tämä voi muuttaa tilanteen. Olisin halunnut nähdä Pricen ilmeet jokaisessa prosessin vaiheessa, koska se luultavasti muuttui aluksi hämmentyneestä ja taistelusta vastahakoisesta hyväksymisestä, pyhäksi vittuiksi, että joudun vankilaan.

Elämä tulee sinua vastaan ​​nopeasti, ja vaikka twiitin provosoinut turnaus päättyi puolitoista vuotta sitten, tämä persepelle sai kuukauden vankeusrangaistuksen, vanhoja voileipiä ja julkisia suihkuja jostakin, jonka hän sanoi sisätiloissa.t.

Halleluja! pyhä jysäys! Missä Tylenol nyt on?

“Toivon, että tämä tapaus lähettää viestin, että emme suvaitse rasismia ja rikolliset asetetaan syytteeseen lain täysimääräisesti”, vanhempi kruununsyyttäjä sanoi.

Vastuullisuus saa ihmiset ajattelemaan ennen kuin he toimivat. Jos kaikilla olisi vihainen Will Smith, joka odottaisi siivillä lyömään paskaa heiltä aina, kun he twiittasivat typerän vitsin, Twitter olisi vain yksi helvetin taso, ei se seitsemän, mitä se tällä hetkellä on. (Lisäksi, jos Chris Rock olisi tiennyt joutuvansa pahoinpitelyn kohteeksi, hän ei luultavasti olisi kertonut vitsiä – tai ainakin hän olisi keksinyt sellaisen, joka ansaitsee lyönnin.)

Onneksi Smithillä ei ole sellaista aikaa tai saatavuutta, ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksella on tehokkaampi, vähemmän väkivaltainen tapa käsitellä väärinkäytöksiä.

.

Leave a Comment