“Attack on Titan” -kausi 4, osa 2, jakso 12, julkaisupäivä, aika, traileri ja juoni elokuvalle “The Dawn of Humanity”

Olemme vihdoin täällä. Viimeinen jakso Titaanin hyökkäys (jotka tiedämme), ja kaikki menee helvettiin. Opimme viime viikolla, että Ereniä ei yksinkertaisesti voida pysäyttää ajoissa pelastamaan Marleyssa asuvat eldiat. Menetimme sekä Magathin että Shadisin, jotka yrittivät pysäyttää Flochin ja hänen fanaatikkonsa.

Ennen kuin mitä seuraavaksi julkaistaan, Titaanin hyökkäys Kauden 4 osan 2 jakso 12 (tunnetaan myös kauden 4 jaksona 28 tai jaksona 87 kokonaisuudessaan) antaa meille toisen takauma, joka toivottavasti valaisee sitä, mitä Erenin päässä tapahtuu.

Tässä vaiheessa sinulla pitäisi ehdottomasti olla useita hälytyksiä asetettuna, kun uusi jakso saapuu, mutta valitettavasti tämä jakso viivästyy, koska se saapuu viikon odotettua myöhemmin. Tästä syystä olemme täällä opastamassa sinua kaikessa, mitä sinun tarvitsee tietää Titaanin hyökkäys Kausi 4 Osa 2 Jakso 12 “Ihmiskunnan aamunkoitto”.

Mikä on Titaanin hyökkäys Kauden 4 osan 2 jakson 12 julkaisupäivä?

Viikon viivästymisen jälkeen viimeinen jakso Titaanin hyökkäysnimeltään “The Dawn of Humanity” julkaistaan ​​sunnuntaina 3. huhtikuuta Yhdysvalloissa

Mikä on Titaanin hyökkäys Kauden 4 osan 2 jakson 12 julkaisuaika?

Studio MAPPA

Vaikka jakso oli viivästynyt viikon, julkaisuaika ei ole muuttunut. Jos asut Japanissa, nappaa ystäväsi mukaan katselubileisiin, sillä jakson ensi-ilta on 4. huhtikuuta klo 12.05 (tai Yhdysvalloissa 3. huhtikuuta kello 10.05 itäpuolella).

Mutta jos asut muualla, “The Dawn of Humanity” pääsee valloilleen klo 15.45 East (12.45 Pacific / 14.45 Central) Funimationissa, Crunchyrollissa ja Hulussa.

Onko olemassa an Titaanin hyökkäys Kauden 4 osan 2 jakson 12 traileri?

Rehellisesti sanottuna, jos koskaan olisi aikaa pitää kiinni mistä tahansa materiaalista Titaanin hyökkäys vaikka kuinka lyhyt se olisi, se olisi nyt. Jos et malta odottaa seuraavaa jaksoa, tässä on pieni esimaku siitä, mitä odottaa.

Mikä on Titaanin hyökkäys Kausi 4 Osa 2 Jakso 12 juoni?

Jos traileri ei riitä, on myös juonen synopsis seuraavaa jaksoa varten Titaanin hyökkäys:

“Mitä näimme sinä päivänä. Mistä sinä päivänä puhuimme. Mitä me sinä päivänä mietimme. Kaikki tämä oli mitä hän halusi. Hän ei ole muuttunut ollenkaan.”

Milloin on Titaanin hyökkäys Kauden 4 osan 2 jakson 12 äänitetty julkaisu?

Jos pidät katsomisesta Titaanin hyökkäys Englantilaisten ääninäyttelijöiden äänittäessä alkuperäisiä linjoja, sinun on odotettava hieman. Vaikka emme aluksi tienneet, kuinka alaversion viivästyminen vaikuttaa englanninkieliseen jälkiäänitykseen, Crunchyroll vahvisti tällä viikolla, että “The Dawn of Humanity” -kappaleen jälkiäänitetty versio julkaistaan ​​1. toukokuuta.

Mikä on Titaanin hyökkäys Kauden 4 osan 2 jaksojen aikataulu?

Studio MAPPA

Sikäli kun tiedämme? Aikataulua ei ole. Nyt huhutaan vahvasti, että esitys jatkuu jossain muodossa, sillä mangaa on vielä paljon muokattavaa. Se voi olla toinen sarja jaksoja, ehkä kauden 4 osa 3, tai se voi olla elokuva.

Toivotaan vain, että lopulliset suunnitelmat Titaanin hyökkäys ilmoitetaan ennemmin tai myöhemmin.

Unohda spoilerit! Kerro mitä tapahtuu Titaanin hyökkäys Kausi 4, osa 2 nyt.

Olemme niin lähellä loppua, ja nyt haluat luovuttaa? Jos todella haluat tietää, mitä on edessä, voimme auttaa. Vaikka emme tiedä kuinka esitys mukauttaa mangan loppua, tiedämme kuinka tarina päättyy, ja voit lukea siitä kaiken täältä.

Titaanin hyökkäys Kauden 4 osan 2 jakso 12 saa ensi-iltansa 3. huhtikuuta Yhdysvalloissa

Leave a Comment