Fox Newsin Trey Yingst raportoinnista Ukrainassa: On tärkeää korostaa “ihmiskunnan hetkiä”

UUSINyt voit kuunnella Fox Newsin artikkeleita!

Fox Newsin ulkomainen kirjeenvaihtaja Trey Yingst pohdiskeli aikaansa raportoidessaan kentältä Ukrainassa meneillään olevan Venäjän hyökkäyksen aikana.

Vietettyään viisi viikkoa sodan runtelemassa maassa, Yingst palasi Yhdysvaltoihin ja esiintyi “Fox Across America” ​​-radioohjelmassa, jossa hän kuvaili työtään “tyyniksi myrskyn keskellä”.

“Ympärillämme on paljon kaaosta sota-alueesta riippuen. Joskus se on rakettituli, joskus ballistinen ohjus, joskus käsiaseiden tuli”, Yingst kertoi Fox Newsin Jimmy Faillalle. “Ja sinun täytyy hengittää, sinun täytyy rentoutua, ymmärtää, että jos olet paniikissa tai juokset ympäriinsä, et saa tarinaa ulos. Ja sinun on myös muistettava, että ihmiset luottavat sinuun antaa heille selkeä kuva siitä, mitä kentällä tapahtuu. He ymmärtävät, että vallitsee kaaos, he ymmärtävät, että Venäjä on tunkeutunut suvereeniin maahan, joten miten voimme tislata tämän niin, että ihmiset ymmärtävät, mutta lopulta välittävät siitä?”

TREY YINGST heijastelee UKRAINAN SOTAVYÖHYKSEN RAPORTOINTI: KATSAT ELÄMÄÄ ‘TÄYSIN hajoavan’

“Koska en usko, että tekisin työtäni oikein, jos vain näyttäisin ihmisille, mitä tapahtuu, enkä ajattele vaikutusta, jota nämä tapahtumat voivat vaikuttaa heidän elämäänsä matkan varrella, mutta myös heidän elämäänsä. Ihmiset, joiden kanssa puhumme. Sinun on saatava ihmiset välittämään ihmisistä”, Yingst sanoi.

Fox Newsin ulkomainen kirjeenvaihtaja Trey Yingst haastattelee paikan päällä Ukrainassa yhdessä Fox News -operaattorin Pierre Zakrzewskin ja ukrainalaisen toimittajan Oleksandra “Sasha” Kuvshinovan kanssa, jotka molemmat kuolivat myöhemmin hyökkäyksessä.

Yingst kertoi, että hänen raportointinsa sota-alueilta on antanut hänelle “uskomattoman näkökulman”, erityisesti Ukrainassa, jossa hän tapasi “tuhansia ihmisiä, jotka pakenevat kodeistaan” niiden miljoonien joukossa, jotka joutuivat siirtymään Venäjän hyökkäyksen aikana.

“Olen käynyt monia sota-alueita ja tämä minusta tuntuu, ja se voi osittain johtua siitä, että olemme tällä hetkellä keskellä tätä sotaa, tämä tuntuu erilaiselta siinä mielessä, että tälle on vielä tilaa. ihmiskunta loistaa läpi”, Yingst sanoi. “Mutta se on niin laajalle levinnyttä ja niin vakavaa koko Ukrainan väestölle, että se on rajallinen siinä, kuinka paljon ihmiset ovat iloisia, koska he näkevät kirjaimellisesti painajaisen. Se avautuu kaikkialle heidän ympärilleen. Se on sireenit. Kun on ilmahyökkäystä, se on räjähdyksiä kaukaa. Se on heidän lastensa katselua tai yrittämistä suojella lapsiaan näkemästä ruumiita kaduilla. Nämä ovat todella raskaita, raskaita esineitä.”

NAPSAUTA TÄSTÄ SAATAksesi FOX NEWS -SOVELLUKSEN

“Mutta sen keskellä on näitä ihmisyyden hetkiä, ja joskus se on vain vanhan naisen auttaminen pommitetun sillan yli ja hän pakenee kotoaan. Joskus, kuten näimme Kiovan metrojärjestelmässä, joku jakaa palan. leipää toisen henkilön kanssa, joka on suojassa ja yrittää päästä eroon pommituksesta. Joten teillä on kaikki nämä hetket yhdessä, ja mielestäni on tärkeää korostaa niitä uutisoinnissamme, koska kaaoksen keskellä on todella helppoa keskittyä vain pommit ja luodit ja kovat pamaukset, jotka tapahtuivat takanamme. Mutta meidän on toimittajina kaivettava siihen ja selvitettävä, ketä se koskee ja miten saamme ihmiset välittämään tarinastaan”, Yingst jatkoi.

Trey Yingstin haastattelu on kuunneltavissa alta:

Leave a Comment