Habitat for Humanity auttaa Upshurin piirikunnan tornadon uhreja löytämään tien takaisin kotiin

UPSHUR COUNTY, Texas (KLTV) – Monet Upshurin ja Marion Countyn tornadon uhrit ovat siivoaneet omaisuuttaan ylivoimaisessa tilanteessa. Mutta joidenkin on vaikea tietää, mikä on seuraava vaihe, varsinkin jos heillä ei ole vakuutusta. Mutta Habitat for Humanity tarjoaa auttavaa kättä.

Gilmerin Yamboree-tapahtumakeskus on Katastrofiavun väliaikainen koti. Äskettäisen tornadon uhrit voivat hakea sinne kaikenlaista apua ruoasta ja vedestä suojapeitteihin ja jälleenrakennukseen. Siellä Northeast Texas Habitat for Humanity astuu mukaan, toimitusjohtaja LaJuan Hollis-Gordonin mukaan.

”Olemme yhteistyössä Punaisen Ristin kanssa. Meillä on Restore, ja se on kaikki kotona. Kuljetamme rakennusmateriaaleja. Meillä on kodin sisustustuotteita. Meillä on maali. Meillä on mattoja. Mitä tahansa, mitä saatat tarvita kotisi rakentamiseen, korjaamiseen tai kaunistamiseen, Gordon sanoi.

Ja korjaaminen on seuraava askel, jota monet 31. maaliskuuta tornadon uhrit tarvitsevat. Nettie Bergfeld asuu valtatiellä 271 ja on yksi uhreista. Hän ja hänen poikansa ratsastivat tornadosta kylpyammeessa.

“Meillä oli metallikatto ja se otti sen kokonaan pois ja kaatui keittiössämme kattoon, kaatoi joitakin puita, heitti suurimman osan katostamme puihin ja kaatoi taloa hieman pohjasta”, Bergfeld sanoi.

Bergfeld kuuli katastrofikeskuksesta ja tuli hakemaan neuvoja. Hänellä ei ole kotivakuutusta.

“En tiedä ensimmäistä askelta siitä, mitä on tehtävä”, Bergfeld sanoi.

Joten hän rekisteröityi Punaiseen Ristiin, ja he ovat:

“Esitämme tapauksemme Habitat for Humanityyn auttaaksemme meitä, ja meidän pitäisi tietää seuraavan päivän aikana”, Bergfeld sanoi.

“Kun he käyvät läpi Punaisen Ristin tapaukset, he voivat saada kupongin Restore-osastollemme tullakseen hakemaan tavaroita”, Gordon sanoi.

Lahjakortti on pohjimmiltaan ilmainen lahjakortti. Ja Habitat kävelee kodin läpi asunnonomistajan kanssa nähdäkseen, mitä he voivat tehdä tehdäkseen kodista asumiskelpoisen, ja nähdäkseen, täyttävätkö he Habitatin kriittisen korjausohjelman.

Yamboree Event Center sijaitsee osoitteessa 181 Bob Glaze Drive Walmartin takana valtatien 271 varrella. Katastrofiapukeskus on avoinna klo 9-18 lauantaihin asti. Siellä on tarjolla monenlaista apua. Habitat ja Punainen Risti kehottavat apua tarvitsevia pysähtymään mahdollisimman pian saadakseen prosessin käyntiin.

Tekijänoikeus 2022 KLTV. Kaikki oikeudet pidätetään.

KLTV:n Jamey Boyum keskusteli Habitat for Humanityn toimitusjohtajan LaJuan Hollisin kanssa siitä, millaista apua he tarjoavat tornadon uhreille Upshurin piirikunnassa.

.

Leave a Comment