Summit Countyn voittoa tavoittelematon järjestö rakentaa kohtuuhintaisia ​​asuntoja Park Countyn keskiluokan asukkaille

Fairplayn kaupunki Park Countyn maaseudulla on murtautumassa työvoiman asuntoprojektiin, jonka tarkoituksena on auttaa paikallisia poliiseja, palomiehiä ja opettajia löytämään edullisia asuntoja ostettavaksi.

April-Dawn Knudsen, Summit Habitat for Humanityn toiminnanjohtaja, sanoi, että tällaisten ihmisten auttaminen asunnon löytämisessä ei ole perinteisesti ollut hänen voittoa tavoittelemattoman järjestönsä painopiste, koska jotkut ajattelevat, että näissä töissä työskentelevät ihmiset voivat löytää asunnon itse.

“Kun Habitat for Humanity aloitti tehtävänsä, en usko, että he koskaan kuvittelivat maailmaa, jossa he asuisivat opettajia”, Knudsen sanoi.

Huolimatta siitä, että Knudsenin organisaatio on historiallisesti keskittynyt Summit Countyn hiihtoyhteisöihin, se on kääntänyt osan painopisteistään Park Countyn viereen, josta on tullut koti yhä useammalle halvempaa asuntoa etsivälle työmatkailijalle.

Uuteen Fairplay-projektiin suunnitellut kodit ovat kuitenkin vain hakijoiden käytettävissä, jotka työskentelevät vähintään 32 tuntia viikossa Park Countyn alueella, Knudsen sanoi, ja etusija on asetettu paikallisille kouluttajille, lainvalvontaviranomaisille, ensiapuhenkilöille ja kunnan työntekijöille.

Se on toinen merkki korkean maan yhä ankarammista asumisolosuhteista. Vuosittain kiinteistöihin käytetyn rahan kokonaismäärä Coloradon suosituimmista vuoristoalueista – mukaan lukien Summit – on kaksinkertaistunut alle vuosikymmenessä.

Useat vuoristokaupungit ja maakunnat ovat väliaikaisesti lopettaneet lyhytaikaisten vuokrauslisenssien myöntämisen yrittäessään pitää enemmän vuokrausvaihtoehtoja avoinna paikalliselle työvoimalleen. Breckenridgessä toimiva sukkulayhtiö osti jopa historiallisen hotellin Fairplayn keskustasta muuttaakseen sen työntekijöiden asunnoiksi.

Fairplayn Summit Habitat -projekti puristaa kahdeksan yhden perheen siirtokelpoista kotia puolen hehtaarin suuruiselle lahjoitukselle keskustan viereen. Knudsen sanoi, että asuntojen hinta on rajoitettu 250 000 dollariin, ja niitä voivat ostaa hakijat, jotka saavat 80 prosenttia Park Countyn mediaanituloista tai vähemmän. Hän sanoi, että esimerkiksi paikalliset opettajat saavat usein vain 50 prosenttia mediaanituloista.

Samaan aikaan Park Countyn pienituloisimmat asuvat usein peräkärryissä, vajoissa ja muissa huonolaatuisissa asumisvaihtoehdoissa pienillä halvoilla yksityismailla kaukana kunnallisista tai palveluista.

“Vaikka pidämme näitä ihmisiä keskiluokkaisina, heillä on todella vaikeuksia, eikä heillä ole mahdollisuutta juurtua näihin yhteisöihin”, hän sanoi.

Summit Habitatin Park Countyssa rakentamien kahden ensimmäisen kodin pitäisi olla asukkaiden käytettävissä vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, Knudsen sanoi, ja asukkaat muuttavat kaikkiin kahdeksaan kotiin vuoden 2024 loppuun mennessä.

”Jos pystymme nostamaan ja vahvistamaan keskikohtaa [class], voimme vahvistaa yhteisöä yleisesti”, hän sanoi. “Sitten voimme päästä pidemmälle ja tukea ihmisiä, jotka ovat ilman.”

.

Leave a Comment