Otetaan haltuun ihmiskunta! – Viimeisimmät uutiset – The Nation

Elämme yhteiskunnassa, jossa on erilaisia ​​käsitteitä ja ideologioita, julkisia ja yksityisiä imperiumia, epätasainen vaurauden jakautuminen ja kulttuurinen popurri, jossa on erilaisia ​​uskomuksia ja käytäntöjä, joita sitoo sentimentaalisuus tai herkkyys. Aina kun rakas maamme kohtaa jonkin ulkoisen ongelman, olipa kyseessä krikettipeli vihamielisten naapureiden kanssa tai luonnonkatastrofit, kuten maanjäristykset, me kaikki yhdistämme ja tulemme yhdeksi.

Vieraanvaraisin kansakunta on myös olennainen hyväntekijä. 98 prosenttia pakistanilaisista osallistuu hyväntekeväisyyteen, vaikka 39 prosenttia heistä elää köyhyydessä. Kaupunkiväestöllä on luettelo ongelmista; asuminen, viemäri, saastuminen, liikenne, turvallisuus jne. ja kylillä on omat ongelmansa; missä ihmiset edelleen kyseenalaistavat polion aiheuttamat putoamiset, resurssien saatavuus on rajallinen, sairaalat ja koulut ovat myös kilometrien päässä. Naisten koulutusta grillaavat edelleen osa yhteiskuntaamme, ja työskentelevien naisten elämä on enemmän kuin minitaistelu joka päivä, jongleerausta kodin ja työn, tuomioiden ja arvostuksen välillä.

Joudumme sosioekonomisten ongelmien noidankehään, joten meidän on tehtävä “toisten auttamisesta” järjestelmällisempää ja yhteistyökykyisempaa. AAA Associates vahvistaa Yusaeid-säätiönsä kautta visiota siitä, että lisätäksemme optimismia ja tuottavuutta yhteisöömme meidän on otettava mukaan vähäosaiset ja kasvattava heidän mukanaan. Koska se on sosiaalisesti vastuullinen yritys, se integroituu tietoisesti segmentteihin, jotka työskentelevät yhteiskuntamme hyvinvoinnin puolesta. Se pyrkii järjestämään ilmaisen lääkärileirin Khaplussa, Skardussa tai avaamaan ensimmäisen ilmaisen mobiiliravintolan ystävyyskaupungeissa nälkäisten ruokkimiseksi ja aloittamaan Ramadanin. Ration Drive ottaa ohjat käsiinsä ja näyttää tietä. AAA Associates haluaa ottaa kaikki mukaan menestyksen matkalle auttamalla näkövammaisia ​​korostamaan ääntään yhteiskunnan tuottavan tilan puolesta tai jakamalla pyörätuoleja vammaisten kesken.

Hallituksella on paljon lautasensa ja valtava vastuu sisäisten asioiden selvittämisessä samalla kun “velkaantuneen talouden” paineet ja ulkosuhteet haastavat. Se navigoi läpi ja on perustanut hyvinvointipalveluita poistaakseen sosiaalisia ongelmia ja tarjotakseen apua naisten, lasten, vanhusten hyvinvointipalveluiden ja vammaisten, kuntoutusohjelmien jne. kautta. Hallitus ei yksin pysty hyödyntämään väestön edellyttämiä massiivisia hyvinvointitoimenpiteitä edes merkittävillä Ehsaas-ohjelmalla ja Sehat Insaf -korteilla. Siksi monet tunnetut kansalaisjärjestöt työskentelevät myös näiden asioiden selvittämiseksi. tarjoamalla humanitaarista hyvinvointiapua, perustamalla koulutusresursseja, mahdollistamalla terveyspalveluja jne. Hallituksen rajallisen kapasiteetin vuoksi voittoa tavoittelemattomien kansalaisjärjestöjen on tärkeää vaikuttaa muutokseen maamme kasvussa ja edistymisessä.

Eläessämme joskus itseohjautuvaa elämäämme unohdamme nähdä silmälasien läpi ja osoittaa ystävällisyyttä ja empatiaa ympärillämme olevaa elämää kohtaan. Kansalaisjärjestöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden hyväntekeväisyysaloitteet kohottavat yhteiskunnan taantuneita kerroksia ja muuttavat yhteiskuntarakennetta samalla kun jakavat hallinnon taakan. Anna tunteittemme ohjata meidät sukeltamaan vastuuseen sentimentaalisuuden sijaan ja ohjaamaan maatamme tielle kohti sosiaalista muutosta ja kehitystä.

MARYAM NAWAZ KAYANI,

Islamabad.

Leave a Comment