5 kertaa missä Gon osoitti ihmisyytensä (ja 5 missä hän melkein menetti sen)

Gon Freecss on ystävällinen, myötätuntoinen päähenkilö Hunter X Hunter. Hänen ystävällinen käytöksensä, miellyttävä puhetapansa ja ilmeinen itsekkyytensä kumoavat suurimman osan sarjan synkistä teemoista. Gon ja hänen paras ystävänsä Killua muodostavat kiehtovan kaksikon, jota seurataan koko anime-muokatun kaaren ajan.

MUUT: Hunter X Hunter: 5 hetkeä, joissa Killua osoitti ihmisyytensä (ja 5 kohtaa, missä hän melkein menetti sen)

Hunter X Hunter on kuitenkin monimutkainen esitys, jonka tarkoituksena on näyttää eri puolet, joita jokaisella ihmisellä voi olla, olivatpa ne kuinka hyviä tahansa. Gon ei todellakaan ole poikkeus tästä säännöstä, ja vaikka hän viettää suurimman osan ajastaan ​​ruudulla auttaen muita, on hetkiä, jolloin hänen sydämensä on yksinkertaisesti liian suuri kestämään ankaria todellisuutta.

10 Näytti sen: Kettukarhunpennun suojeleminen


Gon Freecss hymyilevä Hunter X Hunter

Kun Gon oli nuorempi, hän tapasi Leijan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Foxbearin äiti hyökkäsi Gonin kimppuun. Leija jatkoi lyömistä Gonin kasvoihin tämän villieläinten tyhmyyden ja naiiviuden vuoksi ja yritti sitten tappaa Kettukarhunpennun.

Ensimmäisessä empatian ja inhimillisyyden näytöksessään Gon suojeli Kettukarhunpentua omalla henkellä eikä antanut Leijan vahingoittaa sitä. Huolimatta siitä, että vanhempi eläin yritti tappaa hänet vain hetkiä aikaisemmin, Gon ei antanut vauvaa rangaista äitinsä teoista. Gon tiesi hyvin, että he olivat vain kaksi peloissaan villieläintä.

9 Lähes kadonnut: Leijan ruumiin näkeminen


Gon Breakdown Over Kite

Kun Kite pidätti Neferpitoun, jotta Gon ja Killua voivat paeta, Gon on täysin tietämätön siitä, mitä hänen rakkaalle mentorihahmolleen on tapahtunut. Gon on tietysti varma, ettei Kite ole kuollut. Vaikka se on teknisesti totta, koko totuudesta tuli melkein liikaa Gonille.

LIITTYVÄT: 10 tapaa, jolla Gon kasvoi Hunter X Hunterin aikana

Neferpitoun Nen hallitsi leijan rappeutuvaa ruumista kuin nukkea, joten kun Gon näkee hirvittävän tilan, jossa hän on, hän antaa nuken lyödä itseään yhä uudelleen ja uudelleen yrittääkseen taistella voimakkaita syyllisyyden ja vihan tunteita vastaan. Gonin raivo ei hellitä muutamaan viikkoon sen jälkeen, ja se on yksi ensimmäisistä merkittävistä merkeistä, että hän on menossa pimeää polkua pitkin.

8 Näytti sen: Henkensä vaarantaminen Katzon pelastamiseksi


gon kurapika leorio

Matkalla metsästäjäkokeeseen Gon tapasi elinikäiset ystävät Leorion ja Kurapikan ensimmäistä kertaa suurella laivalla, joka kuljetti ehdokkaita koepaikkaan. Kaikki muut veneessä trion ja miehistön lisäksi sairastuivat hirvittävän merisairaaksi, joten kun raju myrsky iski, he olivat ainoat, jotka pystyivät auttamaan.

Pelastaakseen miehen, jonka hän oli tuntenut vain muutaman tunnin, Gon heittäytyi pois laivasta estääkseen häntä menemästä yli laidan. Paitsi, että Gon vaaransi henkensä pelastaakseen vieraan, hän myös uskoi uskomattoman paljon Leorioon ja Kurapikaan, jotka olivat hänen äitinsä tuttuja tuolloin ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä.

7 Lähes kadonnut: Killua on lukittu perheensä toimesta


Hunter x Hunter — Zoldyck-perhekuva

Kun Killua murhasi Bodoron metsästäjän kokeen viimeisessä vaiheessa, hän palasi Zoldyckin perheen tilalle rangaistavaksi pakenemisesta. Gon heräsi sängyssään sen jälkeen, kun Hanzo tyrmäsi hänet hirvittävän uutisen johdosta, ja vaati heti hakevansa Killuaa takaisin.

Gon ei vain yrittänyt satuttaa Illumia, metsästäjää ja salamurhaajaa, joka oli hänen taitojaan paljon parempi, vaan hän yritti myös kieltäytyä avaamasta koeportteja kunnolla, mikä olisi johtanut siihen, että Zoldyck-perheen eläin olisi repinyt hänet ja hänen ystävänsä erilleen. . Hän antoi myös Canaryn jatkaa hänen lyömistä alistumiseen ja kieltäytymiseen pääsystä. Vaikka nämä toimet varmasti osoittavat Gonin joustavuutta, hän johdonmukaisesti aiheutti Leorion, Kurapikan ja muiden vahinkoa saadakseen Killuan takaisin.

6 Näytti sen: Kurapikan pitäminen turvassa Yorknew Cityn kaaren aikana


Kurapika sormiketjut HXH

Vaikka Gonilla ja Killualla oli oma tehtävänsä Yorknew Cityssä, he luopuivat kaikesta saatuaan selville, mitä Kurapika oli tehnyt heidän ollessaan erossa, Kurapika halusi kostaa Phantom Troupe -ryhmälle klaaninsa joukkomurhasta, ja Gon otti tehtäväkseen varmistaa Kurapika. pysyi turvassa.

AIHEUTTAA: Hunter X Hunter: 10 roistoa, jotka voisivat ottaa vastaan ​​Meruemin

Kun Pakunoda piti Gonia ja Killuaa vankeina, pariskunta sanoi, että ainoa syy, miksi he eivät paenneet, oli se, ettei Kurapikan tarvinnut tulla murhaajaksi. He myös antoivat itsensä vangiksi seurueeseen, jotta Kurapika ei joutuisi kasvokkain heidän kanssaan liian aikaisin – molemmat nuorten poikien uskomattoman epäitsekkäitä tekoja.

5 Almost Lost It: Nearly Killing Komugi


Gon seisoo Pitoun ja Komugin yllä

Komugi oli ainut henkilö, josta Meruem välitti kimeerimuurahaiskuningasta, joten kun palatsi joutui hyökkäyksen kohteeksi, hän määräsi kuninkaallisen vartijansa Neferpitoun pitämään hänet hengissä ja korjaamaan hänen vammansa. Gon löytää Neferpitoun parantuvan Komugin ja näkee punaisen.

Hän vaatii tappavansa heidät siellä ja silloin. Vasta Killuan väliintuloon, joka onnistuu saamaan Gonin antamaan Neferpitoulle tunnin parantamaan Komugin, hän pysähtyy. Hän jopa syyttää Killuaa siitä, ettei hän välittänyt Leijasta, vaikka todellisuudessa hän yritti vain pelastaa viattoman Komugin, josta Gon ei olisi voinut vähempää välittää.

4 Näytti sen: Ei ota Knucklen token-puolikkaa


Hunter x Hunter Knuckle Bine — pennun kanssa

Kun Killua pakenee Gonin kanssa NGL:stä ja pois Leijan taistelusta Neferpitoun kanssa, heille kerrotaan, että heidän sallitaan palata sisään, jos he todistavat voittamalla taistelun Knuckle and Shootia vastaan. Knucklella, Shootilla, Gonilla ja Killualla kaikilla on pelimerkkipuolikkaat, ja parilla on oltava kaksi kokonaista pelimerkkiä voittaakseen.

Biscuit rohkaisee Gonia kohtaamaan Knucklea ilman hänen merkkiään, jotta Gon voi selvittää hänen voimatasonsa, mutta ei myöskään ole vaarassa menettää pelimerkkiään lopullisesti. Knucklella ei kuitenkaan ole samaa ideaa ja hän putoaa yllättäen. Kun hän herää, hän kysyy Gonilta, miksi hän ei ottanut rahamerkkiään. Gon vastaa, että se ei olisi reilua, ja heidän pitäisi sen sijaan kohdata toisensa rehellisessä taistelussa.

3 Almost Lost It: Aktivoi Neninsä opettamaan Nobunagalle oppitunnin


Gon ja Nobunaga painivat käsivarrella

Kun Phantom Troupe sieppaa Gonin, muut jäsenet ovat vaikuttuneita huomatessaan, että Gon oli voittanut Shizukun käsipainikilpailussa ennen heidän nykyistä tilannettaan, Nobunaga vaatii ottavansa Gonin mukaan, ja Gon häviää useita kertoja.

LIITTYVÄT: 10 animehahmoa vahvoilla isillä

Mutta sitten Nobunaga alkaa itkeä jäsenensä Uvoginin menetystä. Gon on raivoissaan siitä tosiasiasta, että Nobunaga tuntee surua vain jäsentovereidensa tuskasta ja kärsimyksestä eikä Phantom Troupen uhrien kärsimyksestä, joten hän vapauttaa suuren määrän Nenejä voittaakseen Nobunagan, pysähtyen vain, kun Feitan hillitsee häntä.

2 Näytti sen: Ei koskaan luovuta isästään


Gon antaa Gingille hänen metsästäjälisenssinsä takaisin, Hunter X Hunter

Ging jätti Gonin Whale Islandille serkkunsa Miton kanssa, jota Gon näki äitinä koko elämänsä. Sikäli kuin Gon tiesi tässä vaiheessa, Gingillä ei ollut pätevää syytä jättää Gonia Miton huostaan. Hänellä ei varsinkaan ollut pätevää syytä olla koskaan käymättä.

Gon ei koskaan anna tämän häiritä heidän suhdettaan. Hänen ainoa motivaationsa ryhtyä metsästäjäksi oli löytää isänsä huolimatta siitä, että Ging hylkäsi hänet, ja kun he lopulta tapaavat, Gon ei pidä outoaan kasvatustaan ​​vanhempiensa edelle. Sen sijaan he odottavat tulevaisuutta yhdessä, oli se sitten yhdessä tai ei.

1 Almost Lost It: Taistelee Neferpitousta


Gon lopullisessa muodossaan, Hunter X Hunter

Ikoninen taistelu Gonin ja Neferpitoun välillä on julma hetki Hunter X Hunter jonka läpi monet katsojat kamppailevat. Ei intensiivisen väkivallan takia, vaan siksi, että Gonista tulee joku täysin tuntematon sekä yleisölle että hänen parhaalle ystävälleen Killualle.

Gon luovuttaa oman henkensä voittaakseen Neferpitoun, mutta hän ei pysähdy edes kimeerimuurahaisen kuoltua. Sen sijaan hän tuhoaa hellittämättä Neferpitoun ruumiin jäänteet ja jopa käyttää katkaistua raajaansa jatkaakseen väkivaltaa. Lääkäri, joka on taipuvainen Goniin jälkeenpäin, sanoo, ettei ole koskaan nähnyt mitään näin kauheaa tapahtuvan pojalle.

SEURAAVA: Hunter X Hunter: 10 kertaa Gon toimi kuin aikuinen


Thor: Rakkaus ja ukkonen

Thor 4 asettaa epäsuositun MCU-ennätyksen jättämällä julkaisematta ensimmäistä traileriaan

Lue Seuraava


Kirjailijasta

Leave a Comment