City Furniture tekee yhteistyötä Habitat for Humanityn kanssa kierrättääkseen käytettyjä huonekaluja

TAMARAC, Fla. — Top 100 -kauppiaan City Furnituren uusin Earth Day -aloite antaa asiakkaille mahdollisuuden lahjoittaa hellävaraisesti käytettyjä huonekaluja Habitat for Humanitylle.

Asiakkaat voivat osallistua ostamalla huonekaluja yhdessä Cityn Browardin tai Palm Beachin esittelytiloista Earth Day Weekend -viikonloppuna (22.-24.4.). Maan päivää on perjantaina 22. huhtikuuta.

“Tiedämme, että yrityksemme menestys liittyy suoraan ympärillämme olevan maailman kestävyyteen ja yhteistyö Habitat for Humanityn kaltaisen organisaation kanssa, joka jakaa arvomme ja ajaa positiivista muutosta yhteisössä, auttaa meitä alentamaan vaikutus planeettaan ja edistää alan laajuista ympäristömuutosta”, sanoi toimitusjohtaja Andrew Koenig.

”Tämän kumppanuuden avulla voimme vähentää vaikutustamme planeetallemme alusta loppuun, aina ympäristöystävällisten kodin kalusteiden valmistuksesta tuotteen toimittamiseen vihreään kalustoimme. Asiakkaidemme vanhojen, käyttökelpoisten huonekalujen turvallisen ja kestävän lahjoituksen avulla autamme nyt myös apua tarvitsevia perheitä.

Ostaessaan asiakkaat voivat ilmoittaa myyjälleen, että he haluavat lahjoittaa hellävaraisesti käytetyt huonekalunsa. Ostokset on tehtävä myymälässä ja varastossa, jotta ne kelpaavat. Vuonna 2021 City piti 2,4 miljoonaa puntaa huonekaluja poissa kaatopaikoilta lahjoittamalla jatkuvasti Habitat for Humanitylle.

“Asiakaspalvelu ja hyväntekeväisyys ovat tässä kumppanuudessa yhtä tärkeitä, sillä asiakkaamme miettivät usein, mitä tehdä vanhoille huonekaluilleen”, Koenig sanoi. ”Nyt Browardin ja Palm Beachin läänien myyntityöntekijämme ja toimitushenkilöstömme voivat tarjota ratkaisun, sillä Habitat for Humanity ottaa vastaan ​​käytettyjen huonekalujen lahjoituksia. Se on täydellinen kumppanuus.”

Kaupungin Earth Day -viikonlopputapahtuma on yksi sen aloitteista, joka tukee kaupungin sitoutumista vihreän muutoksen johtamiseen koko yhteisössä. Suuri osa jälleenmyyjän vuosittaisesta yritysvastuuraportista on omistettu sen ympäristöystävällisille liiketoimintakäytännöille, joista merkittävin on 2040 Green Promise, joka on sitoutuminen hiilineutraaliuden saavuttamiseen vihreiden käytäntöjen avulla vuoteen 2040 mennessä.

Thomas Lester on huonekalujen vähittäiskaupan toimittaja ja Home Accentsin digitaalinen/päällikkötoimittaja tänään. Emory & Henry Collegen joukkoviestintäohjelmasta valmistunut Lester työskenteli tusina vuotta sanomalehdissä Virginiassa ja Pohjois-Carolinassa käsitellen monenlaisia ​​aiheita yhteisöuutisista, hallinnosta, koulutuksesta, ACC-urheilusta, ammattipesäpallosta ja muista ennen liittymistään Furniture Today -palveluun. vuonna 2013. Ota minuun yhteyttä tarinaideoillasi, vinkeilläsi ja muulla tavalla osoitteessa tlester@furnituretoday.com.

Leave a Comment