Financial Freedom Blueprint (Alex Green) Ihmiskunnan seuraava jättimäinen harppaus (Bill O’Reilly)

Entä jos olisit sijoittanut Amazoniin tai Netflixiin, kun ne ensimmäisen kerran tulivat pörssiin? Olisitko nyt miljonääri? Se on mahdollista. Vaikka kaikki yritykset eivät menesty näin dramaattisesti, markkinoilla on silti suuria mahdollisuuksia ansaita elämääsi mullistava summa. Mutta tiedätkö mitä etsiä yrityksestä ennen kuin ostat osakkeita? Tiedätkö edes kuinka ostaa osakkeita, kun olet valinnut yrityksen, joka näyttää mielestäsi lupaavalta? Entä jos sinulla olisi joku, joka opastaisi sinua prosessin läpi, joku, jolla on todistetusti onnistunut sijoittaminen?

Alexander Greenin Financial Freedom Blueprint on juuri tämä kehys. Se koostuu vuosittaisesta Oxford Communique -tilauksesta ja useista muista rahoitusneuvontaraporteista, jotka antavat sijoittajille pääsyn uusiin sijoitusvaihtoehtoihin. Sen mukana tulee bonussisältöä, joka vahvistaa käyttäjän taloudellista menestystä ja antaa heille mahdollisuuden oppia salaisuuksia, jotka vain pieni joukko sijoittajia tietää.

Mikä on taloudellisen vapauden suunnitelma?

Eläkkeelle voi olla 5, 10 tai 20 vuotta, mutta valmistautumiseen ei ole aikaa kuin nyt. Liian monet ihmiset aloittavat kultavuosiensa ilman suunnitelmaa, mikä pakottaa heidät jatkamaan tulojen ansaitsemista silloin, kun heidän pitäisi rentoutua. Tämä on se kohta jonkun elämässä, että hänen pitäisi voida elää autopilotilla taloutensa vuoksi. Financial Freedom Blueprintin kaltaisen ohjelman avulla sijoittajat voivat oppia lisää näiden vaihtoehtojen toiminnasta.

Financial Freedom Blueprint esittelee sen tarjoamia etuja kuluttajille Bill O’Reillyn ja Alexander Greenin verkkohaastattelussa. Se on yhdistetty Oxford Communique -tilauspalveluun, jonka avulla käyttäjät voivat saada johdonmukaisia ​​päivityksiä näistä sijoituksista.

Tämä sisältö on täynnä hyödyllistä sisältöä, mukaan lukien muutamia ainutlaatuisia raportteja. Yksi raporteista – The Next Ten-Bagger: Handheld Ultrasound – Powered by AI – kertoo uudesta sairaaloista löydetystä ultraäänilaitteesta. Tällä laitteella on jo 812 patenttia, ja se on sisällytetty sopimukseen, jonka avulla kaksi miljardia ihmistä voi käyttää sitä maailmanlaajuisesti kehittyvien markkinoiden kautta ulkomailla. Tämän osakkeen hinta on tällä hetkellä edelleen alhainen, minkä vuoksi käyttäjien on osallistuttava, kun he vielä voivat. Ten-bagger on osakemarkkinoiden termi osakkeille, jotka tekevät kymmenen kertaa alkuperäisen sijoitushintansa, joten jos Alexander Green on vakuuttunut siitä, että tämä kädessä pidettävä ultraääni on “todellinen asia”, sitä on ehdottomasti pidettävä silmällä.

Seuraava mukana oleva raportti on Capture Massive Profits in AI Medicine. Käyttäjät saavat tietoa 25:stä tällä hetkellä meneillään olevasta tämän teknologian hankkeesta, mukaan lukien immuno-onkologinen lääke. Yritys on sijoittanut miljoonia dollareita projekteihinsa ja allekirjoittanut juuri valtavan sopimuksen lääkejätti Sanofin kanssa.

Osallistumalla Financial Freedom Blueprintin sijoitussuosituksiin kuluttajilla on mahdollisuus parantaa tulojaan ja hyödyntää varallisuuden tuomaa vapautta. Nämä salaisuudet paljastetaan kuukausittain Oxford Communique -julkaisun yhteydessä, mikä näyttää käyttäjille tarkalleen, mitä heidän täytyy ostaa ja myydä. Lisäksi viikoittaisten päivitysten avulla käyttäjät oppivat lisää suositelluista osakkeista sekä kaikista horisontissa olevista jännittävistä uusista mahdollisuuksista.

Bonussisältö

Vaikka Financial Freedom Blueprint olisi erittäin hyödyllinen kaikille sijoittajille, se on vain yksi osa koko paketista. Pääsisällön lisäksi käyttäjät saavat erikoisbonuksia, joita ei ole ostettavissa mistään muualta.

Ensimmäinen näistä eksklusiivisista bonuksista on sähköinen opas nimeltä Top 10 Tech Innovators Monthly Watchlist. Tämän tarkkailulistan avulla kuluttajat voivat oppia parhaista yrityksistä, joista voi saada voittoa, mikä on erityisen hyödyllistä henkilöille, jotka eivät ole koskaan ennen sijoittaneet. Green poistaa uusien sijoittajien arvailut ja antaa sinulle suunnitelman menestyksestä.

Seuraava bonus on Three Steps to a Seven Figuure Portfolio. Tämä videosarja kuvaa Greenin koko strategian vaurauden rakentamiseksi. Vaikka käyttäjät olisivat täysin uusia osakkeita sijoitusvälineenä, heille käydään läpi kaikki, mitä heidän pitäisi tehdä saadakseen toivomansa voiton.

Seuraavaksi on Multimiljonäärin käsikirja, jonka arvo on yksinään 129 dollaria. Käsikirja tarjoaa käyttäjille vaikuttavia salaisuuksia, joihin vain monimiljonäärit ovat saaneet pääsyn omaisuutensa vuoksi. Käyttäjät saavat käyttöönsä 41 erilaista tekniikkaa, jotka kasvattavat vaurautta nopeasti.

Ostaminen Accessin Financial Freedom Blueprintiin

Ainoa tapa, jolla kuluttajat voivat käyttää Financial Freedom Blueprintiä, on siirtyä viralliselle verkkosivustolle. Kokonaishinta on 99 dollaria kaikille, jotka haluavat premium-tilauksen kaikella sisällöllä. Kiitoksena ostoksestasi saat myös kovakantisen kopion Bill O’Reillyn bestselleristä Mafian tappaminen.

Oxford Communiquen painetun ja digitaalisen version vakiotilaus maksaa 129 dollaria vuodessa.

Kuluttajille, jotka haluavat vain Oxford Communiquen digitaalisen tilauksen, tilaus on 49 dollaria ensimmäisenä vuonna ja 79 dollaria vuodessa sen jälkeen.

Kun käyttäjät liittyvät Financial Freedom Blueprint -ohjelmaan, heillä on pääsy Oxford Communiqueen kokeilukäyttöön ensimmäisten 365 päivän ajan. Jos käyttäjä huomaa, että tämä ohjelma ei toimi hänelle, hän voi saada hyvityksen milloin tahansa vuoden aikana.

Lopulliset ajatukset

Oxford Communique ja Financial Freedom Blueprint antavat käyttäjille mahdollisuuden investoida tulevaisuuteensa suuntautuneemmin ja varmemmin. Suosituksia tulee kuukausittain, ja käyttäjät saavat täyden hyvityksen, jos he eivät onnistu saamaan luvattuja tuloksia. Käyttäjät voivat täydentää rahoitussalkkuaan tehokkaasti jokaisella uudella osakkeella ja samalla oppia markkinoista asiantuntija Alexander Greeniltä.

Kuluttajat, joilla on muita kysymyksiä, voivat ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiin numeroissa 866-415-8492 tai 443-353-4234.

AIHEUTTAA:NFT Ninja Arvostelut – Laillinen pika-aloituskurssi NFT:lle?

Yhteistyökumppanin tiedot:

Tämän tuotearvostelun sisältämät linkit voivat johtaa pieneen palkkioon, jos päätät ostaa suositellun tuotteen ilman sinulle lisäkustannuksia. Tällä tuetaan tutkimus- ja toimitustiimiämme. Muista, että suosittelemme vain korkealaatuisia tuotteita.

Vastuuvapauslauseke:

Ymmärrä, että tässä esitetyt neuvot tai ohjeet eivät edes kaukaa korvaa lisensoidun terveydenhuollon tarjoajan tai sertifioidun taloudellisen neuvonantajan järkeviä lääketieteellisiä tai taloudellisia neuvoja. Muista neuvotella ammattilääkärin tai talouskonsultin kanssa ennen ostopäätöksen tekemistä, jos käytät lääkkeitä tai olet huolissasi yllä jaettujen tarkastelutietojen perusteella. Yksittäiset tulokset voivat vaihdella, eikä niitä voida taata, koska Food and Drug Administration tai Health Canada ei ole arvioinut näitä tuotteita koskevia lausuntoja. FDA:n tai Health Canadan hyväksymä tutkimus ei ole vahvistanut näiden tuotteiden tehokkuutta. Näitä tuotteita ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairauksia, eivätkä ne tarjoa minkäänlaista rikastumisrahajärjestelmää. Arvostelija ei ole vastuussa hinnoittelun epätarkkuuksista. Tarkista lopulliset hinnat tuotteiden myyntisivulta.

Sound Publishing, Inc.:n uutisilla ja toimituksilla ei ollut roolia tämän postauksen valmistelussa. Tässä sponsoroidussa viestissä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat mainostajan näkemyksiä, eivätkä ne vastaa Sound Publishing, Inc:n näkemyksiä.

Sound Publishing, Inc. ei ota vastuuta mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka ovat aiheutuneet minkään tuotteen käytöstä, emmekä tue mitään Markkinapaikallamme julkaistuja tuotteita.

Leave a Comment