Niagara 2022 Canada Summer Games, Habitat for Humanity Niagara luo kumppanuutta (5 kuvaa)

LEHDISTÖTIEDOTE
IHMISYÖN ELINTÄÄN NIAGARA
**************************
NIAGARAN ALUETTA — Niagara 2022 Canada Summer Games teki äskettäin yhteistyötä Habitat for Humanity Niagaran kanssa rakentaakseen tämän kesän ja Athletes’ Villagen tarvikkeita.

Habitat Niagara on ylpeä siitä, että sillä on erittäin monipuolinen yli 300 henkilön tiimi, joka tekee vapaaehtoistyötä sen ReStoresissa, rakennustyömailla, keittiön pelastusohjelmassa ja auttaa tapahtumissa ja hallinnollisissa tehtävissä. Tämä projekti on linjassa Habitat Niagaran yhteisöpäiväohjelman kanssa, jossa heidän vapaaehtoiset tukevat myös muita yhteisöaloitteita.

“Olimme innoissamme voidessamme tarjota vapaaehtoisillemme tämän mahdollisuuden”, sanoi Christy Guttin, Habitat Niagaran yhteisövastaava. “Todellinen yhteisökumppani merkitsee meille sitä, että annamme takaisin yhteisöllemme, joka on erittäin tärkeä menestyksemme kannalta.”

“Saimme Habitat for Humanityn mukaan, koska Habitat on loistava yhteisökumppani Niagarassa, he ovat mukana kaikenlaisissa rakennusprojekteissa”, selittää Tom Arkell, operaatiopäällikkö Niagara 2022 Canada Summer Gamesissa, jotka on tarkoitus järjestää alkaen 6. – 21. elokuuta 2022. “Parasta on, että Habitatin organisaatio koostuu monista vapaaehtoisista, jotka tekevät suuren osan työstä, ja Kanadan kisat rakennetaan täsmälleen samalla tavalla.”

Alkuperäinen projekti, jonka Habitat Niagaran vapaaehtoiset saivat tehtäväksi vuoden 2022 Kanadan kisoissa, oli rakentaa kaksi sarjaa esteettömiä palkintokorokkeita kulta-, hopea- ja pronssiurheilijoille. Dave Dewar, Habitat Niagara vapaaehtoisena vuodesta 2018, ja eläkkeellä oleva puuseppä yli 50 vuoden kokemuksella, oli tiimin johtaja, joka valvoi tämän projektin loppuunsaattamista.

“On kunnia tehdä näitä asioita kisojen hyväksi”, sanoi Dave. “Olin niin iloinen tästä mahdollisuudesta.”

Dave johti neljän Habitat-vapaaehtoisen Michael Ennamoraton, Jana Angusin, Doug Stonesin ja Kevin Laceyn tiimiä rakentamaan palkintokorokkeet viikossa, ja ne saatiin käytännössä valmiiksi yhdessä päivässä.

“Kaikki meni loistavasti”, Dave sanoi. ”Kaikki ovat olleet niin mukavia, että on mukavaa työskennellä tällaisten ihmisten kanssa. Olen todella iloinen tehdessäni tämän ja iloinen, että voin auttaa.”

“Olemme todella iloisia”, sanoi Tom. “Podiumit rakennettiin siirrettäväksi, ja kaksi sarjaa todella antaa meille paljon joustavuutta pelien ajan.”

Nyt Dave ja hänen tiiminsä ovat mukana uudessa projektissa auttaakseen vuoden 2022 Kanadan kesäpelejä. He rakentavat parhaillaan 24 Adirondack-tuolia tyhjästä Athletes’ Villageen.

“Urheilijakylä sijaitsee Brockin yliopistossa, joten urheilijat ja heidän tukihenkilönsä pysyvät siellä sinä aikana”, Tom sanoi. “Omaan lajiin osallistumisen lisäksi kaikilla urheilijoilla on vapaa-aikaa, joten rakennamme ulkotiloihin alueen, jossa on nämä Adirondack-tuolit ja hauskoja ulkopelejä heidän nautittavaksi.”

“Olemme erittäin kiitollisia Habitat Niagaran tuesta näillä aloitteilla”, sanoi Barry Wright, Niagara 2022 Canada Summer Games -tapahtuman toimitusjohtaja. “Gamesin visio on inspiroida, muuttaa ja yhdistää, ja Games todella tekee sen Niagaran alueella. Siitä on kulunut pitkä pari vuotta, ja uskon, että kaikki Kanadassa ovat valmiita kokoontumaan juhlimaan.

**************************

Leave a Comment