United Way Mesa County ja yhteisön kumppanit käyttävät Wells Fargo -apurahaa asunnottomuuden hoitoon

GRAND JUNCTION, Col. (KKCO) – United Way of Mesa County käynnistää uusia koulutuskursseja ja tiedotusohjelmia lisätäkseen tietoisuutta, inspiroidakseen ratkaisuja ja auttaakseen ratkaisemaan asunnottomuusongelmaa yhteisössä. Tämä rahoitettiin Wells Fargon 25 000 dollarin apurahalla.

United Way of Mesa County tekee yhteistyötä useiden virastojen kanssa, mukaan lukien Habitat for Humanity of Mesa County, Grand Valley Catholic Outreach ja Grand Junction Housing Authority ilmaisen yhteisöohjelman suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

“Tätä apurahaa käytetään luomaan useita kodittomuuteen liittyviä yhteisön osallistumis- ja koulutuskursseja täällä Mesan piirikunnassa”, sanoi United Way of Mesa Countyn pääjohtaja Zebulon Miracle. ”Olemme kaikki nähneet, että asunnottomuus on ongelma, joka yhteisömme on kohdattava. Mutta usein jäämme miettimään, mitä voin tehdä tämän ongelman ratkaisemiseksi?

Näiden tuntien tarkoituksena on kouluttaa yhteisöämme siitä, mitä asunnottomuus on, mitkä ovat sen syyt ja joistakin ratkaisuista, joihin kuka tahansa voi ryhtyä. Toiveena on luoda yhteisön puolestapuhujia, jotka ymmärtävät ongelman ja ryhtyvät toimiin.

“Kuka tahansa voi olla osa tätä ratkaisua”, sanoi Miracle. ”Haluamme suunnitella nämä kurssit niin, että ne tavoittavat laajan yleisön. Se voi olla kuka tahansa yritysjohtaja, vuokranantaja tai kiinteistön omistaja. Haluamme, että ihmisillä, jotka haluavat olla osa ratkaisua, on resurssit ymmärtää syitä ja kuinka he voivat auttaa.”

Henkilökohtaiset käytännönläheiset ja virtuaaliset yhteisökasvatuskurssit suunnitellaan yhteisön eri ryhmille. Mukaan lukien yritykset, vuokranantajat, kiinteistöt, voittoa tavoittelemattomat yritykset, paikallishallinto ja kaikki muut, jotka haluavat olla osa ratkaisua.

Näiden lähetysohjelmien tavoitteena on luoda yhteisöömme puolestapuhujia, jotka ymmärtävät paremmin tilannetta ja ratkaisuja. United Way ja mukana olevat yhteisökumppanit toivovat saavansa nämä kurssit saataville tänä kesänä.

“Habitat for Humanity of Mesa County on tehnyt todella tiivistä yhteistyötä asuntoviranomaisen, Catholic Outreachin ja United Wayn kanssa löytääkseen ratkaisuja, kuinka pääsemme paikasta A paikkaan B”, sanoi Habitat for Humanity Mesa Countyn pääjohtaja Laurel Cole. . “Se alkaa koulutuksesta ja tiedon ja resurssien tarjoamisesta yhteisölle.”

Habitat for Humanity on edullinen asuntoresurssi, joka auttaa ihmisiä, jotka haluavat tulla asunnonomistajaksi antamalla heidän rakentaa kodin itse.

“Yhteisössämme ei ole pulaa ihmisistä, jotka tarvitsevat kodin, ja he ovat eri vaiheissa yrittäessään saada kotiin”, sanoi Cole. ”Meillä kaikilla on paikka työskennellä yhdessä. Siirtymäasumisesta hätäsuojiin ja olemme kohti toista päätä, jossa voimme auttaa hankkimaan ensimmäistä kertaa asunnon.”

Habitat for Humanity toimii lainanantajana ja tarjoaa korottomia lainoja perheille. Jokainen asunnonomistaja työskentelee 500 tuntia saadakseen kotinsa.

Yksi tapa auttaa on tehdä ostoksia ReStoressa. Kaikki palkanmaksun lisäksi kertynyt raha menee rakennusrahastoon asuntojen rakentamiseen. Voit myös tehdä vapaaehtoistyötä työmaalla tai ReStoressa. Lisätietoja saat osoitteesta https://www.habitatmesa.org

Tekijänoikeus 2022 KKCO. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment