Uraauurtavaa uudelle Habitat for Humanity -rakennusprojektille Castlegarissa

Tiistaina 19. huhtikuuta Habitat for Humanity Southeast BC on murtautumassa uuteen moniperheiseen, kohtuuhintaiseen asuntoprojektiin Castlegarissa.

Neljä perhettä saa mahdollisuuden toteuttaa unelma kohtuuhintaisesta asunnosta Habitat for Humanityn uusimman rakennusprojektin ansiosta Kaakkois-BC:ssä. Sijaitsee osoitteessa 560 8 Street Castlegarissa.

Neil Coburn, Habitat Southeast BC:n vapaaehtoinen puheenjohtaja, sanoo olevansa uskomattoman ylpeä tästä projektista: “Tämä rakennus merkitsee uutta pyrkimystämme saavuttaa Habitat-ihanteet ja viestii siitä, mitä toivomme olevan monia muita Habitat-kotiprojekteja koko Southeast BC:n alueella. . Alueellamme on suuri tarve asunnoille, ja Habitat for Humanity Southeast BC on täällä auttamassa.

Moniperherakennuksen rakentamisen odotetaan valmistuvan vuoden 2023 alkuun mennessä, jolloin neljä uutta Habitat-perhettä luovutetaan avaimet omaan kotiinsa.

Valituille Habitat-perheille ei anneta kotia. He ostavat sen”, Coburn sanoo. ”Heidän tulee täyttää useita kriteerejä: kyky maksaa tuloja vastaava kuukausilaina, olla kunnollisen ja edullisen asunnon tarpeessa ja olla valmis kumppaniksi Habitatin kanssa. Osana tätä kumppanuutta perheen on tehtävä vapaaehtoistyötä yhteensä 500 tuntia auttamaan rakentamisessa ja/tai vapaaehtoistyötä muille arvokkaille organisaatioille.

Habitat for Humanity uskoo, että kohtuuhintaisen asunnon saatavuus on perusihmisoikeus, jonka pitäisi olla kaikkien saatavilla. Habitat Southeast BC on sitoutunut auttamaan perheitä luomaan polun pois köyhyydestä ja hankkimaan turvallisia asuntoja, joita he voivat kutsua omakseen.

  • Vuodesta 1999 lähtien Habitat for Humanity on rakentanut 21 kotia Kaakkois-BC-alueellemme ja tehnyt yhteistyötä yli 25 perheen kanssa.

  • Vaikka Habitatin tytäryhtiöt kullakin Kanadan alueella pyrkivät rakentamaan koteja paikallisille perheille, jokainen suorittaa tämän tehtävän tavalla, joka sopii heidän yhteisölleen. Täällä Habitat for Humanity Southeast BC:ssä olemme priorisoineet:

    • Lisäämällä pariperheiden määrää tarjoamme turvallisia ja edullisia asuntoja kotiomistuksen kautta.

    • Kehitämme kykyämme toteuttaa visiomme ja missiomme.

    • Laajennamme vaikutustamme Kaakkois-BC:n alueelle.

  • Habitat etsii parhaillaan organisaatioita, yrityksiä ja yksilöitä kumppaneiksi tukemaan työmme yhteisössä. Yhteisön jäsenet voivat myös tukea hanketta lahjoittamalla varoja tai myyntitavaroita tai ostoksilla jossain Habitat ReStoresissamme

Habitat for Humanity Southeast BC on Kanadassa rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö, ja olemme Habitat for Humanity Canadan ja Habitat for Humanity Internationalin tytäryhtiö.

Missiomme on tuoda yhteisöjä yhteen auttaaksemme perheitä rakentamaan vahvuutta, vakautta ja itsenäisyyttä edullisen asunnon avulla. Palvelemme British Columbian Boundaryn ja Kootenayn alueita.

Habitat Southeast BC rakentaa kohtuuhintaisia ​​asuntoja omistukseen, tarjoaa asuntolainaa ja asunnonomistustukea.

Habitat Southeast BC:llä on kaksi ReStores-myymälää Castlegarissa ja Grand Forksissa.

Lisätietoja Habitat for Humanity Southeast BC:stä on osoitteessa www.hfhsebc.org

Leave a Comment