Citizens of Humanity jättää Creamsiclen inspiroiman äitienpäiväsarjan – Sourcing Journal

Citizens of Humanity viettää äitienpäivää 8. toukokuuta lounge-vaatevalikoimalla, joka on saanut inspiraationsa nostalgisesta pakasteherkusta.

Los Angelesissa toimiva denimbrändi tekee yhteistyötä pitkäaikaisen voittoa tavoittelemattoman kumppanin Every Mother Counts kanssa saadakseen kapselikokoelman, joka kunnioittaa kaikkia äitejä.

Citizens of Humanity napautti taiteilijaduo Simon ja Nikolai Haasin, joka tunnetaan myös nimellä The Haas Brothers, suunnittelemaan kolmiosaisen rajoitetun erän kokoelman. Brändi on työskennellyt The Haas Brothersin kanssa aikaisemmissa kokoelmissa, mukaan lukien LGBTQ+ -kapselikokoelma Pridelle. Mother’s Day -mallistoon kuuluu kermanvärinen huppari ja siihen sopivat verkkarit, joiden etupuolelle on painettu ”Every Mother Counts” sekä pitkähihainen oranssi paita, joka on myös koristeltu luonnoksilla puita ja puolikuun puolella.

Malliston voidemainen inspiraatio on nyökkäys lapsuuteen. “Lapset tuovat niin paljon iloa elämään, joten halusimme tämän kapselin heijastavan leikkisyyttä ja optimismia”, sanoi Marianne McDonald, Citizens of Humanityn luova johtaja. “Ajatellessamme palettia pidimme ajatuksesta sitoa yksi Every Mother Countsin tunnusväreistä ja tuoda se takaisin kermamaisiin mehuviiniin, jotka muistuttavat lapsuutta.”

Äitienpäivävalikoima julkaistaan ​​brändin verkkosivuilla 8. huhtikuuta ja sen vähittäismyyntihinta on 48–178 dollaria.

Citizens of Humanity teki yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman järjestön Every Mother Counts kanssa luodakseen nostalgisia lounge-asuja äitienpäiväksi.

Ihmiskunnan kansalaiset
Kohteliaisuus

Brändi työskenteli äitiyskeskeisen voittoa tavoittelemattoman järjestön kanssa äitienpäivän kokoelmassa viime vuonna, kun se luopui toppeja sisältävästä kapselikokoelmasta, jossa oli värikkäitä kuvia perheestä ja terveydenhuollon työntekijöistä ja ilmaus “Dar Luz”, espanja, joka tarkoittaa molempien “tuo valoa” “ja “synnyttää”.

Kuten viime vuoden kokoelma, kaikki tämän vuoden valikoiman tuotto lahjoitetaan Every Mother Counts -järjestölle. Järjestö raportoi, että yli 303 000 naista kuolee joka vuosi raskauteen tai synnytykseen liittyviin komplikaatioihin, joista monet olisi voitu estää paremmalla saatavuudella laadukkaaseen äitiyshoitoon. Kouluttamalla yleisöä äitien terveydestä ja investoimalla yhteisön vetämiin ohjelmiin, organisaatio auttaa parantamaan välttämättömien äitiyshoidon saatavuutta.

Citizens of Humanity tuntee luovasti suunnitellun T-paidan voiman. T-paidan universaali vetovoima ja rento luonne tekevät siitä erinomaisen kankaan viestien välittämiseen, ja vaatimatonta t-paitaa on käytetty vuosikymmeniä poliittisiin ja henkilökohtaisiin lausuntoihin. Brändi on luopunut kapselikokoelmista rajoitetun erän toppeja lisätäkseen tietoisuutta äänestäjien oikeuksista, osoittaakseen tukensa LGBTQ+-yhteisölle ja tukeakseen lasten koulutusta voittoa tavoittelematonta Girls, Inc:ia.

Leave a Comment