Habitat for Humanity aloittaa kuudennen vuotuisen Home is the Key -kampanjan, joka lisää tietoisuutta kohtuuhintaisten asuntojen kasvavasta tarpeesta

Tukevat kansalliset kumppanit – At Home, Carrier Global Corporation, Rocket Mortgage ja US Bank Foundation – liittyvät lisäämään tietoisuutta ja tukea

ATLANTA, 4. huhtikuuta 2022 /PRNewswire/ — Sisään Maaliskuu 2020, koti sai uuden ja voimakkaan merkityksen. Siitä tuli ensimmäinen puolustuslinja sairauksia vastaan, turvapaikkamme ja turvapaikkamme sekä paikka, josta ihmiset löysivät toivoa epävarmuuden aikoina. Kun maailma kamppailee pandemian kolmannen vuoden, nousevan inflaation ja talouden epävakauden kanssa, saada turvallinen, vakaa ja kohtuuhintainen asunto on edelleen tärkeä rooli miljoonien perheiden elämässä ympäri maailmaa.

Habitat for Humanity aloittaa tänään kuudennen vuotuisen Home is the Key -kampanjansa lisätäkseen tietoisuutta kohtuuhintaisten asuntojen tarpeesta ja kerätäkseen varoja perheiden auttamiseksi saavuttamaan vakautta suojaan. Neljä kumppania – At Home: The Home Décor Superstore, Carrier Global Corporation, Rocket Mortgage ja US Bank Foundation – liittyvät kampanjaan tukeakseen Habitatin tehtävää rakentaa koteja, yhteisöä ja toivoa Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa.

“Koti on avain parempiin mahdollisuuksiin, vakauteen, suurempaan taloudelliseen vapauteen ja turvallisempaan tulevaisuuteen. Toivomme tämän kampanjan avulla inspiroivamme kaikenikäisiä ja eri taustaisia ​​ihmisiä liittymään ponnisteluihimme luodaksemme maailmaa, jossa kaikilla on tasapuolinen pääsy turvalliseen ja edulliseen kotipaikkaan”, sanoi Jonathan Reckford, Habitat for Humanity Internationalin toimitusjohtaja. “Olemme erittäin kiitollisia kumppaneidemme runsaasta tuesta ja heidän omistautumisestaan ​​Habitatin tehtävän edistämiseen.”

Neljä kumppaniyritystä tekevät huhtikuun ajan suoria taloudellisia lahjoituksia Habitatille sekä tiedottavat asiakkailleen ja työntekijöilleen edullisen asunnon tärkeydestä. HGTV ja iHeart Media tekevät yhteistyötä Habitatin kanssa vahvistaakseen keskeisiä viestejä sosiaalisen median, digitaalisen, painetun ja radion kautta. Local Habitat for Humanity -organisaatiot eri puolilla maata järjestävät Home is the Key -tapahtuman yhteydessä myös tärkeitä vihkimistilaisuuksia juhlistaakseen uusien asunnonomistajien saavutusta ja kiittääkseen kumppaniyrityksiä heidän tuestaan.

Ihmiset voivat tukea kampanjaa lahjoittamalla verkossa ja ostamalla valikoituja tuotteita, jotka lähettävät osan tuotosta takaisin Habitatille. Habitat rohkaisee myös käyttämään #HomeIsTheKeyä sosiaalisessa mediassa ja käymään osoitteessa habitat.org/homeisthekey saadaksesi lisätietoja.

Tietoja Habitat for Humanitystä

Habitat for Humanityn näkemys siitä, että jokainen tarvitsee kunnollisen paikan asua, sai varhaisimmat inspiraationsa ruohonjuuritason liikkeestä etelässä sijaitsevalta rotujenväliseltä yhteisötilalta. Georgia. Perustamisestaan ​​vuonna 1976 lähtien kristillinen asuntojärjestö on kasvanut johtavaksi maailmanlaajuiseksi voittoa tavoittelemattomaksi järjestöksi, joka työskentelee paikallisissa yhteisöissä kaikissa 50 osavaltiossa Yhdysvalloissa ja yli 70 maassa. Perheet ja yksilöt, jotka tarvitsevat Habitat for Humanityn kumppanin rakentaakseen tai parantaakseen paikkaa, jota he voivat kutsua kodiksi. Habitat-asunnonomistajat auttavat rakentamaan omia kotejaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa ja maksavat edullisen asuntolainan. Taloudellisen tuen, vapaaehtoistyön tai edullista asumista tukevan äänen lisäämisen avulla jokainen voi auttaa perheitä saavuttamaan vahvuutta, vakautta ja omavaraisuutta rakentaakseen itselleen parempaa elämää. Suojan kautta vahvistamme. Lisätietoja on osoitteessa habitat.org.

LÄHDE Habitat for Humanity International

.

Leave a Comment