Habitat for Humanity Canada vastaa liittovaltion budjettiin

TORONTO, 8. huhtikuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Varapääministeri ja valtiovarainministeri Chrystia Freeland julkaisi eilen vuoden 2022 liittovaltion budjetin, jossa keskitytään tervetulleeksi asumiseen, koska asuntojen hintojen nousu, rajallinen tarjonta ja kohtuuhintaisten asuntojen puute pienituloisille perheille. Habitat for Humanity Canada kiittää budjetin lisääntyneistä investoinneista asumiseen ja kannustimiin yhteistyön lisäämiseen.

“Kaikilla kanadalaisilla on turvallinen ja edullinen kotipaikka tarkoittaa sijoittamista koko asuntoketjuun”, sanoo Julia Deans, Habitat for Humanity Canadan toimitusjohtaja. “Yhteistyö kuntien, maakuntien, yksityisen sektorin ja asunnontuottajien välillä on avainasemassa, jotta nämä investoinnit tuottavat edullisempaa asumista ja parantavat kohtuuhintaisuutta tehokkaasti ja kestävästi.”

Tämän budjetin toimenpiteet viestivät kaikille hallituksille ja kaikille asuntoja rakentaville, että meidän on tehtävä yhteistyötä. Ne heijastavat monia Habitat Canadan suosituksia, mukaan lukien se, että kuntia kannustetaan luomaan politiikkoja ja resursseja kohtuuhintaisten paikallisten asuntojen lisäämiseksi ja että kansallisen asuntostrategian kautta tehtävät investoinnit laajenevat ja jalostetaan edelleen vastaamaan paremmin pienituloisten ihmisten asumistarpeita.

Asumisen kiihdytysrahastoon viiden vuoden aikana ehdotettu neljä miljardia dollaria on toimenpide, jonka toivomme tukevan mielekkäästi kuntien kykyä vastata entistä tehokkaammin omien yhteisöjensä asumistarpeisiin. Olemme myös iloisia siitä, että rahasto hyödyttää kohtuuhintaisia ​​asuntoja tarvitsevia perheitä markkinahintaisen rakentamisen lisäksi.

Samoin National Housing Co-Investment Fundin ja Rental Construction Financing Initiativen rahoituksen uudelleenkohdistaminen osuuskuntien asuntojen laajentamiseksi Kanadassa ei ainoastaan ​​mahdollista kasvua, vaan osoittaa myös sitoutumista innovatiivisiin ratkaisuihin edullisempien asuntojen luomiseksi.

Meidän on rakennettava enemmän ja rakennettava nopeammin, ja siksi tämän uuden budjetin investoinneilla on merkitystä.

Edullisten asuntojen rakentajana pienituloisille perheille kaikkialla Kanadassa ja muualla maailmassa, Habitat Canada on valmis toimittamaan ja tekemään yhteistyötä muiden kanssa, jotka myös tekevät työtä varmistaakseen, että kaikilla on mahdollisuus saada kunnollinen asunto. Tiedämme, että turvallinen ja edullinen asunto auttaa ihmisiä saavuttamaan parempia terveys-, koulutus- ja taloudellisia tuloksia.

Habitat Canada odottaa innolla lisätietoja vuoden 2022 talousarviossa ilmoitetuista aloitteista sekä yhteistyötä hallituksen ja muiden kanssa varmistaakseen, että useammat kanadalaiset voivat rakentaa vahvempaa ja terveellisempää elämää itselleen ja yhteisöilleen.

Tietoja Habitat for Humanity Kanadasta

Vuonna 1985 perustettu Habitat for Humanity Canada on kansallinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka pyrkii kohti maailmaa, jossa jokaisella on kunnollinen ja edullinen kotipaikka. Habitat Canada kokoaa yhteisöt yhteen auttaakseen perheitä rakentamaan vahvuutta, vakautta ja itsenäisyyttä edullisen asunnon avulla. Vapaaehtoisten, Habitat-asuntojen omistajien ja jokaisessa provinssissa ja alueella työskentelevän 50 paikallisen Habitatin avulla tarjoamme vankan perustan paremmalle, terveellisemmälle elämälle Kanadassa ja ympäri maailmaa. Habitat for Humanity Canada on Habitat for Humanity Internationalin jäsen, joka perustettiin vuonna 1976 ja on kasvanut johtavaksi maailmanlaajuiseksi voittoa tavoittelemattomaksi järjestöksi, joka toimii yli 70 maassa. Lisätietoja on osoitteessa www.habitat.ca.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Sarah Austin
Viestintäjohtaja
Habitat for Humanity Canada
Sähköposti: saustin@habitat.ca
Puhelin: 437-241-6974

.

Leave a Comment