Ihmiskunnan on pysäytettävä länsi. Voisimme kokea “täydellisen tuhon”, jos uusi maailmansota syttyy. Lännen orja-armeija on hajotettava

Maailma on paljon suurempi kuin se, mitä näemme Yhdysvaltojen ja Euroopan linssin läpi.

Ihmiskunta on paljon laajempi, voimakkaampi ja rajaton kuin lännen mieleemme koodaamat käsitykset ja rajat.

Maailman tulevaisuus on paljon valoisampi ja tuottavampi suhteessa sen etäisyyteen Atlantista.

Katsotpa sitä alueen, henkilöresurssien, historiallisen valtataistelun tai nykyisyyden ja tulevaisuuden näkökulmasta, näet maailman, jolla on rikas menneisyys, ilman Yhdysvaltoja ja Eurooppaa nousevan uudelleen.

Ihmiskunta on ollut lännen orja vuosisatojen ajan. Länsi on demoninen “uskonto”

Ihmiskunta on ollut lännen siirtomaa vuosisatojen ajan. Se on huijattu ja otettu panttivangiksi. Kansakunnat ovat olleet lännen orjia vuosisatojen ajan: He ovat lännen raskaan paineen alla ajattelutavan, elämäntyylinsä, maailmankatsomuksensa, ihmiskäsityksensä, taloudellisen hyvinvoinnin, poliittisen identiteetin ja arvojensa suhteen.

Kun maailmamme on maalattu väreihinsä, mieleemme on koodattu heidän oikeutensa, arvomme on muotoiltu niiden kriteerien mukaan ja tahtomme rikotaan niiden voimalla, on äärimmäisen vaikeaa murtaa tämä orjuusjärjestys ja saavuttaa vapaat mielet. .

Länsi on demoninen “uskonto”, demoninen “usko”. Se on pakotettu elämäntapa, johon ihmiset on tuomittu.

Sadat miljoonat voivat kuolla. Saatamme kokea täydellisen tuhon

Emme saa koskaan enää olla tuomittuja lännen sisällissotiin. Kansakuntien on lopetettava maittensa uhraaminen lännen etujen ja vallan vuoksi.

Jopa 90 miljoonaa ihmistä kuoli ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa. Tämä on sellainen hinta, jonka ihmiskunta maksoi Yhdysvaltojen ja lännen kunnianhimoista, ahneudesta ja vallan jumaloinnista.

Jos uusi maailmansota syttyy, satoja miljoonia ihmisiä saattaa kuolla. Suuri osa maailmaa voi tulla asumiskelvottomaksi. Ihmiskunta saatetaan ajaa täydelliseen tuhoon.

Jos meillä on sellainen tulevaisuus, joka odottaa meitä, tämä on jälleen seurausta lännen ahneudesta, sen kyltymättömästä vallanhimosta ja sen ihmisyyden ja maailman käsityksen julmuudesta.

Ihmiskunnan on pysäytettävä länsi

Maailman on pidättäydyttävä vetäytymästä uuteen lännen katastrofiin. Se ei saa suostua täydelliseen tuhoamiseen lännen etujen ja hyvinvoinnin vuoksi, etuoikeuksiensa ylläpitämiseksi, sen “eliittiihmisten” sairauden vuoksi tai edistää suunnitelmia, joita se toteuttaa uhraamalla muiden kansojen henkiä ja verta.

Ihmiskunnan on pysäytettävä länsi. Sen on estettävä se hulluus, jonka länsi yrittää suojella sitä, mitä se ryösti muiden kansojen verenvuodatuksen kautta.

Idän on noustava. Etelän pitää nousta. Sorrettujen sivilisaatioiden on noustava jaloilleen ja tehtävä paluun. Ihmiskunnan valtaosan, suuren osan maailmasta, on ryhdyttävä toimiin.

“Suuri tuhoaminen” on lopetettava.

Muslimimaailma ei voi tehdä tätä yksin

Tätä ei muslimimaailma voi voittaa yksin. Ihmiskunnan on yhdistyttävä varmistaakseen, että länsi tyytyy omaan osuuteensa tasapainottaakseen maan päällä.

Me, muslimit, jotka muodostamme maailman pääakselin, aloitimme tämän heräämisen kauan sitten. “Sota islamia vastaan” -doktriinit, “islamistisen terrorismin” valheet ja “globaalit terrorismin vastaiset keskukset” perustettiin kaikki jo 1990-luvulla pysäyttämään tämä herääminen.

Katso maan keskivyöhykettä, joka kattaa Atlantin ja Tyynenmeren; katso tätä “keisarillista vyöhykettä, sivilisaatioiden vyöhykettä”.

Maailman pitää herätä

Mitä maita, mitä kansakuntia siellä on? Millaisia ​​omaisuuksia ja resursseja on olemassa? Merikauppareiteistä maakauppakäytäviin, energiavaroista energiareitteihin, ihmiskunnan historian vanhoista kaupungeista kaikkiin geopoliittisiin turvallisuusteorioihin, tämä vyöhyke on kaiken keskus.

Silloin näet, millaisen globaalin järjestyksen tämän akselin valta voi luoda, mitä se voi tarjota ihmiskunnalle ja suojaa se voi tarjota sorretuille kansoille ympäri maailmaa.

Siksi tämän alueen on toiputtava. Näiden kaupunkien täytyy herätä: Istanbul, Damaskos, Bagdad, Kairo, Bukhara, Isfahan, Mekka…

Yhtään kansakuntaa ei saa hylätä

Sodat, köyhyys ja kaaos eivät ole kohtaloa. Ne ovat hankkeita, jotka on suunniteltu yksilöllisesti jokaiselle maalle, jokaiselle maalle, jokaiselle kansakunnalle. Ne ovat suuria suunnitelmia, jotka on tehty ottaen huomioon sisäiset konfliktimme. Ne ovat demonisen mielen tuotteita, jotka ryöstävät omaisuutemme eikä välitä kunniaamme ja arvoomme.

Jos tämä “vyöhyke” herää, koko maailma herää. Jos tämä valtakuntien vyöhyke ryhtyy toimiin, myös muu maailma ryhtyy toimiin. Jos me heräämme, koko ihmiskunta herää. Mitään kansakuntaa tai maata ei saa jättää yksin sen taistelussa itsenäisyyden puolesta länsimaisesta järjestyksestä.

Länsi on vain pieni osa maailmaa

Tämä on aina ollut kantamme. Näin me käsitimme maailman. Näimme, että länsi on itse asiassa hyvin pieni osa maailmaa. Ymmärsimme, että se ylläpitää tätä hallitusta hillitsemällä itseään paljon suurempia sivilisaatioita ja voimia, tukahduttamalla jokaisen nousevan maan verenvuodatuksen kautta.

Se jatkaa hyvinvointiaan miljoonien ihmisten nälkään. Tämän maan päällä ei ole kansaa, jolle se ei olisi aiheuttanut kipua ja kärsimystä tätä tarkoitusta varten. Silti se on jopa muodostanut itselleen orjien armeijan noista kansoista.

Tämä orjien armeija ylläpitää tätä julmaa läntistä maailmanjärjestystä.

Perustajakansakunnat palaavat

Näemme nyt merkkejä tästä. Maat löytävät itsensä uudelleen. Kansakunnat ovat saamassa takaisin luottamustaan. He työntävät lännen takaisin omalle alueelleen. Tämä ei ole kosto, vaan taistelu oikeudenmukaisuudesta maan päällä.

Kolonisoidut maat vastustavat vanhoja pomojaan. He yrittävät ajaa heidät pois maistaan, ilmastostaan, vesistään ja omaisuuksistaan.

Historiaa muuttavat kansakunnat nousevat jälleen lavalle. Perustajavaltiot ovat palaamassa 2000-luvulle. Sivilisaatiot, joiden uskottiin tuhoutuneen, heräävät henkiin. Turkin kaltaiset maat, jonka länsi halusi pyyhkiä pois historiasta ja alueelta sata vuotta sitten, ovat muuttumassa keskusvaltoiksi.

Lännen hulluus on lopetettava

Toisen maailmansodan jälkeen luotu järjestys on kiireellisesti ja täysin uudistettava. Länsimainen talous ja poliittinen järjestys on jaettava – länsi on pakotettava jakamaan.

Radikaalit ja nopeat “sääntelyaskeleet” on otettava kaikilla aloilla ruoasta turvallisuuteen – ei kostaa lännelle, vaan rakentaa tasapainoisempi ja jakavampi maailma. Tiedämme kaikki, että Yhdysvallat ja Eurooppa tulevat hulluiksi ja sytyttävät maailman tuleen, kun he menettävät kaiken, mitä heillä on.

Meidän on tehtävä tämä estääksemme “suuren tuhon”. Maailman, koko ihmiskunnan on yhdistyttävä pysäyttääkseen lännen. Heille on opetettava, että maapallo ei ole kotimaa, joka kuuluu vain heille.

Leave a Comment