“Moon Knight” -ohjaajat sekoittivat kauhua ja ihmisyyttä luodakseen täydellisen pienen Khonshun

Supersankarilla on paljon vaikeita valintoja tehtävänä, varsinkin kun on kyse siitä, mitä he tietävät olevan oikein verrattuna siihen, mitä he tekevät haluta tehdä. Heillä on ikään kuin enkeli ja paholainen kummallakin olkapäällä kuiskaavat rauhoittavia ajatuksia ja kuumia otoksia kumpaankin korvaan. Ja sitten on Marvelin kuuritari. Kun hän kulkee Marc Spectorin luona, kaverilla ei ole niinkään enkeli ja paholainen kummallakin olkapäällään, vaan hänellä on nörtti nimeltä Steven Grant ja kirjaimellisesti muinainen egyptiläinen jumala, joka painii hallitakseen toimintaansa.

Katsojat pääsivät näkemään monitahoisen sankarin (näyttelijänä Oscar Isaac) kohtaavan kasvotusten pääkalloon kaikki äänet hänen päässään Disney+:n toisessa jaksossa. Kuu ritari. Jospa Marc ja/tai Steven joutuisivat olemaan tekemisissä enkelin ja ilkeän paholaisen kanssa, joka tönäisi heitä mukana. Ei – näiden kahden hyvin erilaisen päähenkilön on molempien oltava tekemisissä Khonshun kanssa: MCU:n röyhkeimmän ja surkeimman jumalan kanssa.

Khonshu Moon Knightissa
Kuva: Disney+

“Hän on turhautunut, pieni, pikkujumala”, sanoi Aaron Moorhead. Kuu ritari yhteisjohtaja. Moorhead ja hänen ohjauskumppaninsa Justin Benson olivat vastuussa Khonshun asianmukaisesta esittelystä yleisölle sen jälkeen, kun vaikuttava jumaluus (ääni F. Murray Abraham) sai muutaman hyvän hyppypelon ensi-iltajaksossa. Osa, jonka otsikko on “Kutsu puku” yhden Khonhsun Stevenille turhauttavasti haukkuvan käskyn jälkeen, antaa uusille tulokkaille Moon Knight -mytologian paremman käsityksen kuujumalan työsuhteesta palkkasoturiavatariinsa. Moorheadin ja Bensonin lähestymistapa: kohtele Khonshua kuin pientä diivaa, jota hän niin selvästi on.

“Meidän lähestymistapamme Khonshuun, lukuun ottamatta noita varhaisia ​​kohtauksia [in Episode 2], kohteli häntä – vaikka hän onkin jumala – ja kohteli häntä jumalana, jolla on hyvin inhimillisiä puutteita ja sellaisia, joihin voit samaistua”, Benson sanoi viitaten jakson viimeisiin hetkiin, joissa Spector yrittää saada Khonshun selästä. , ja jumalasta tulee vain suolaisempi. “Voit jopa samaistua joihinkin hänen tavoitteisiinsa. Hän on jotenkin pikkumainen. Loppujen lopuksi tämä saattaa olla inhimillisin esitys jumalasta, jonka olemme koskaan nähneet.”

MOON Knight 102 RECAP KHONSHU

Khonshun esittäminen vain töykeänä jätkänä – vaikkakin sellaisena, jota on palvottu tuhansia vuosia, jolla on valtaa yössä ja joka on toiminnallisesti kuolematon – on toinen tapa, jolla Kuu ritari TV-ohjelma erottuu muista sankarin kuvauksista.

”On olemassa helppo kiusaus – se on itse asiassa joissakin [comic book] juoksee – tehdä Khonshusta puhtaasti sortajan tai puhtaasti hyväksikäyttäjän tai jotain sellaista”, Moorhead sanoi.

Moon Knight - Marc ja Khonshu sarjakuvassa
Kuu ritari #2 (2016), kirjoittaneet Jeff Lemire (käsikirjoittaja), Greg Smallwood (taiteilija), Jordie Bellaire (värimies), Cory Petit (kirje)Kuva: Marvel Comics

“Mutta on olemassa toinen lähestymistapa, jota yritimme omaksua siellä, missä hän todella sai nämä halut”, jatkaa Moorhead. “Hänellä on nämä voimat, mutta ne ovat oudosti hieman tehottomia. Ja meistä tuntuu, että se jotenkin inhimillistää hänet, vaikka hän on jättimäinen CGI-lintupääkallo. Ja jos pystyt samaistumaan jokaiseen heikkouteen, meistä tuntuu, että olemme tehneet työmme oikein. Se on jotain, joka kumoaa tavanomaiset hyvä vastaan-paha -ideat, joita saatat odottaa supersankarinäytökseltä.”

Se ei tarkoita, etteivätkö Benson ja Moorhead olisi pitäneet vähän pelottavaa hauskaa Khonshun kanssa. Nämä ohjaajat tulevat tekemään karkeita kauhuelokuvia, ja Khonshu on a jumala linnun kallo päähän! Ne sopivat täydellisesti toisiinsa. Siksi Khonshun iso sisäänkäynti jaksossa 2 oli osa intensiivistä välienselvittelyä varastotilassa, jossa oli pahaenteisiä pamauksia, välkkyviä valoja ja jättiläinen hirviö, joka liikkuu. tapa liian nopea.

moon Knight jakso 2 käytävä gif
GIF: Disney+

“Emme voi puhua siitä varastotilanteesta ilman valokuvausjohtajamme Andrew Palermoa”, sanoi Benson. “Andrew teki hämmästyttävää työtä siinä kohtauksessa. Valosuunnittelu on poissa listalta, ja se todella auttoi luomaan epämukavuuden tunteen ja olemaan epävarma siitä, mitä noissa varjoissa on valojen sammuessa.”

Katsojat ovat edelleen hämärässä Khonshun perimmäisestä tavoitteesta, ja todennäköistä on, että Marc Spector on myös. Steven Grantilla ei todellakaan ole aavistustakaan. Eteenpäin tuleva kysymys on, pysyykö Khonshu kaoottisena, rakastettavana röyhkeänä? Vai paljastaako hän viime hetken megapahiksen, että nämä Disney+ -ohjelmat rakastavat niin selvästi? Tiedämme yhden asian: Khonshu ei ole sellainen jumala, jonka puoleen kääntyy lohdutuksen saamiseksi.

Uudet jaksot Kuu ritari ensi-ilta keskiviikkoisin Disney+:ssa.

Suoratoista Moon Knight Disney+:ssa

.

Leave a Comment