Out & About: Habitat for Humanity tuo sen kotiin elvytetyllä gaalalla

Central Westmoreland Habitat for Humanity joutui perumaan vuoden 2020 gaalansa viime hetkellä pandemian vuoksi. Myös sen projektien parissa työskentely lopetettiin.

“Se on ollut vaikea pari vuotta”, hallituksen puheenjohtaja Chad Warhold kertoi noin 160 osallistujalle elvytetyssä gaalassa, joka pidettiin lauantai-iltana Stratigos Banquet Centerissä North Huntingdonissa.

Hyvä uutinen sen keskellä oli, että yksikään vuoden 2020 gaalasponsoreista ei hyväksynyt lahjoituksensa palautusta.

“He pyysivät meitä pitämään rahat ja laittamaan ne projekteihimme”, Warhold sanoi.

Työ on jälleen käynnissä, sanoi CWHFH:n toiminnanjohtaja Courtney Warriori.

Järjestö on saanut lahjoituksia kahdesta talosta, joista toinen Jeannettessa ja toinen Lowberissa, jotka kunnostetaan, ja myös uuden talon rakentaminen on alkamassa Greensburgissa.

Shirley McMarlin | Tribune-arvostelu

Hallituksen puheenjohtaja Chad Warhold (vasemmalla), rahastonhoitaja Joanna Sinclair ja varapresidentti Desmond Grace vuosittaisessa Central Westmoreland Habitat for Humanity -gaalassa 2. huhtikuuta Stratigos Banquet Centerissä North Huntingdonissa.

Gaalan teema, “Koti on siellä missä sydän on,” kuvaa tarkasti organisaation tehtävää, sanoi entinen hallituksen puheenjohtaja Otis DiCerbo. Se on erityisen tärkeää nykyisten asunnon osto- ja vuokrausmarkkinoiden valossa, jotka eivät suosi kodin etsijiä – etenkään niitä, joilla on rajalliset varat.

“Lopputulos on suurin palkinto – luovuttaa avaimet perheelle, lapsille omat makuuhuoneet, perheelle kotipaikka”, hän sanoi.

Warhold huomautti, että ennen kuin avaimet ovat heidän käsissään, perheet laittavat paljon omaa hikipääomaansa taloon.

Samoin organisaation vapaaehtoiset, Guerrieri totesi – “He työskentelevät väsymättä hymy huulilla.”

Tapahtuman varainkeruutoimikunnan jäseniin kuului CWHFH:n apulaisjohtaja Sean Kunkle, Jim Graham, Bill Henning, Karen Novak, Avonlea Firda ja Rob Kristoff. Muita hallituksen toimihenkilöitä ovat muun muassa varapuheenjohtaja Desmond Grace, Rahastonhoitaja Joanna Sinchar ja sihteeri Avonlea Firdah.

4911651_web1_gtr-oa-habitat2-040422

Shirley McMarlin | Tribune-arvostelu

Varainhankintakomitean jäsenet Rob Kristoff (vas.), Bill Henning ja Jim Graham vuosittaisessa Central Westmoreland Habitat for Humanity -gaalassa 2. huhtikuuta Stratigos Banquet Centerissä North Huntingdonissa.

Gaalassa nähty: Pastori Dale ja Debi Adams, Isabella Guerrieri, Diane Dubvsky, Brian ja Tara Guerrieri, Brian Root, Grayce Fallon, Kiona Grace, Amy Grace, Brian ja Julie Lawrence, Dan ja JoAnn Galbraith, Alisha ja Mark Dynoske, Alecia Ware ja Nicholas Poole ja Habitat ReStoren työntekijöitä Heather Houseman, Pat Santia kanssa Lou Santia, ja Thomas Fraicola kanssa Miranda Sullenberger.

Shirley McMarlin on Tribune-Reviewin henkilökunnan kirjoittaja. Voit ottaa yhteyttä Shirleyyn soittamalla 724-836-5750, smcmarlin@triblive.com tai Twitterin kautta. .

Leave a Comment