Taistelu Toivon ja Toivon ihmiskunnan välillä

Kuinka lähellä on Perintöjä Toivon ihmisyyden palauttamiseen? “The Only Way Out Is Through” -julkaisusta lähempänä kuin koskaan. Hope vietti jakson jakautuneena kahden suuren konfliktin välillä. Yksi niistä sisälsi jäljellä olevat Super Squadin jäsenet, kun ryhmä kävi läpi erilaisia ​​todennäköisyyksiä siitä, kuinka sota jumalien kanssa voisi päättyä. Toinen oli Hopen kohtaama sisäinen konflikti ihmisyyttään vastaan.

Hopen ihmiskunta on esiintynyt ei-toivottuina No-Humanity Hopen elämässä, esiintyen unissa ja kuvitelmana, jonka vain Toivo näkee. Hopen ihmisyys voi kuitenkin olla arvokkaampaa kuin Hope antaa hänelle kunniaa, sillä ainoa tapa voittaa jumalat on aktivoida Hopen kaikki tunteet.

Kun Super Squad testaa erilaisia ​​muunnelmia vastustajansa voittamiseksi, he häviävät jatkuvasti, melkein kuin he olisivat hävinneet ennen kuin peli on edes alkanut. Joten mikä on ongelma? Aluksi näyttää siltä, ​​​​että Lizzien uskollisuus on tärkein tekijä. Harhaoppisena Lizzie voi imeä voimaa, mikä antaa hänelle etua, jota kenelläkään muulla ei ole. Mutta kun se selviää, näyttää siltä, ​​että kun Lizzie on heidän puolellaan, Super Squad voi voittaa. Paitsi vaikka Lizzie on välttämätön, ryhmä häviää silti.

Vaikka palapelin palaset alkavat paljastaa itseään, ryhmä epäonnistuu edelleen. Hope yrittää useita asioita pyrkiessään hyökkäämään ensin, enimmäkseen ehdottaen, että muut Super Squadin jäsenet joutuisivat vaaraan, kun taas Hope pysyy taustalla suojellakseen itseään. Mutta kun jokainen versio epäonnistuu, Hopella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kuunnella ihmiskuntansa ajatuksia.

Joten päättäessään tehdä asiat toisin, Hope ehdottaa, että he testasivat todennäköisyyttä, kuinka asiat järjestyisivät, jos Hopen ihmiskunta olisi päällä. Ero on selvä. Tietäen, kuinka Hope käyttäytyisi tunteillaan, Hope tekee päätöksiä, kuten merkittävimpien vahinkojen ottamista, tietäen, että hän voi kestää osumia, joita hänen ystävänsä eivät voineet.

Hopen ihmiskunta on aina pyrkinyt suojelemaan ystäviään, joten hän tekee päätöksiä viimeisellä kierroksella. Se kuitenkin rohkaisee myös hänen ystäviään auttamaan osumien saamisessa, kun hän antaa heille voimaa ja rohkeutta jatkaa. Lopulta he onnistuvat, kun jumalat vetäytyvät sen sijaan, että ne päätyisivät massiiviseen verihauteeseen. Se on ryhmän ainoa voitto.

Hopella on kuitenkin vielä viimeinen taistelu, kun hänen ihmisyytensä näyttää olevan vielä lähempänä pinnan läpimurtoa ja vallan ottamista. Hope haluaa epätoivoisesti estää sen tapahtumasta jättäen hänen ihmisyytensä edelleen haudatuksi, vaikka se olisikin lähempänä viimeistä laukaisinta, joka tarvitaan vallan ottamiseksi kokonaan.

Huolimatta siitä, kuinka vankka Super Squadin suunnitelma olisi pelin päätelmän mukaan, on silti olemassa ehdotus, että joku saattaa kuolla. On kuitenkin myös sanottavaa, että Super Squadilla ei ole kaikkia tietoja, kuten se, että Lizzien uskollisuutta voi olla odotettua vaikeampi horjuttaa.

Kukaan ei ole tietoinen Lizzien ja Auroran sitovasta sopimuksesta. Jos Lizzie tekee jotain, jota Aurora pitää petoksena, Lizzie kuolee. Joten mitä se tarkoittaa Super Squadin suunnitelmalle?

Hopen taistelu inhimillisyyttään vastaan ​​jatkuu, kun hänen perheensä kohtaa hänet. Onko jälleennäkeminen jäljellä olevien Mikaelsonien kanssa viimeinen katalysaattori, joka palauttaa Hopen ihmisyyden? Vaikka Hope näyttää päättäväiseltä taistella ihmisyyttään vastaan, Hopen inhimillisyys on itsepäinen, ja hänen on löydettävä keino murtautua lopulta läpi.

Leave a Comment